Witam - Henito Kisou

Powitania, pytania, informacje o użytkownikach.
Awatar użytkownika
Henito Kisou
Reputacja: 0
Kontaktowanie:

Witam - Henito Kisou

Postautor: Henito Kisou » 5 listopada 2010, o 00:02

Witam wszystkich na tym forum. Przyszedłem tutaj z portal-duchowy.pl który przeglądam już od jakiegoś czasu ze względu na dużej jakości artykuły. Bywam też na przerazaczach, paranormalium i nautilusie. Interesuję się szeroko pojętym rysunkiem i grafiką, ale bardziej w stronę tradycyjną, nie digiart, z czego główne tematy i koncepty to dark art, surrealizm (a więc podświadomość indywidualna i kolektywna) i sztuka ezoteryczna, rysunek intuicyjny. Interesuję się też okultyzmem, psychotroniką, wpływem klątw i uroków, tematyką demonów, magii, opętań i nawiedzeń. Zjawiska paranormalne i pozaziemskie cywilizacje też nie są mi obce, jak i LD/OOBE. Mam też pewne zamiłowanie do psychologii społecznej i socjologii. Myślę, że poznam tu ciekawe osoby i kreatywnie spędzę czas. ;-)
Jeśli coś ma zaistnieć, to zaistnieje.

Kurvik

: Witam - Henito Kisou

Postautor: Kurvik » 5 listopada 2010, o 01:59

Henito Kisou pisze:pozaziemskie cywilizacje też nie są mi obce
Z jakimi obcymi zdarzało ci się jarać dżety?

A tak poważnie to wybacz ale nic z tego co opisałeś nie ma wspólnego z tematyką tego forum.
I to jebnięte uczucie, że wszystko co piszę to straszna bzdura, wcale nie tak ale muszę to przecież JAKOŚ napisać, bo tak to bym się w ogóle nie odzywał. Not so wiesz.

Awatar użytkownika
Henito Kisou
Kontaktowanie:

Re: Witam - Henito Kisou

Postautor: Henito Kisou » 5 listopada 2010, o 03:19

Chyba jednak tak. Wszystkie opisane przeze mnie rzeczy to są środki, narzędzia, techniki rozwoju duchowego. :-P

Kurvik

Postautor: Kurvik » 5 listopada 2010, o 11:08

Nie. Poważnie. Zupełnie nie rozumiesz czym jest rozwój duchowy, uwierz mi. Za gówniarza robiłem ten sam błąd.

No choćby klątwy i demonologia, co to ma do rozwoju? UFO? LD? W jaki sposób panowanie nad snami pozwoli ci przejrzeć przez iluzje?
I to jebnięte uczucie, że wszystko co piszę to straszna bzdura, wcale nie tak ale muszę to przecież JAKOŚ napisać, bo tak to bym się w ogóle nie odzywał. Not so wiesz.

Awatar użytkownika
SAM

Postautor: SAM » 5 listopada 2010, o 13:03

Dlatego tu jest... :ok

PZDRO :aniol
All Right
http://all-right-creation.tumblr.com/

Ekhmm

Postautor: Ekhmm » 5 listopada 2010, o 15:57

Bez urazy, ale kurvik ma rację, oj dostaniesz baty od Wszechmogącego.

Awatar użytkownika
Henito Kisou
Kontaktowanie:

Postautor: Henito Kisou » 5 listopada 2010, o 17:35

Kurvik pisze:Nie. Poważnie. Zupełnie nie rozumiesz czym jest rozwój duchowy, uwierz mi. Za gówniarza robiłem ten sam błąd.

No choćby klątwy i demonologia, co to ma do rozwoju? UFO? LD? W jaki sposób panowanie nad snami pozwoli ci przejrzeć przez iluzje?

Już wspomniałem, to nie jest rozwój duchowy, a jego elementy, przebieg, tak jak techniki medytacyjne nie są medytacją, ale ją ułatwiają. Każde nowe doświadczenie, każda nowa energia, która nas wzbogaca i bez znaczenia co to jest przybliża nas i rozwija duchowo w planie ducha. Nawet tematyka klątw, demonologia. Nie UFO, a pozaziemskie cywilizacje i niekoniecznie przez channeling też, byś się zdziwił. LD też, jako że nic nie jest takim jakim się wydaje i nic nie jest odrębne i czysto fizyczne.

Awatar użytkownika
Dobek

: : Witam - Henito Kisou

Postautor: Dobek » 5 listopada 2010, o 21:46

Ekhmm pisze:Bez urazy, ale kurvik ma rację, oj dostaniesz baty od Wszechmogącego.

To miarą nowego człowieka na forum, jest to, czy dostanie albo nie, baty od Wszecha? :wow

Awatar użytkownika
Jaasmin
Kontaktowanie:

Postautor: Jaasmin » 6 listopada 2010, o 00:05

Witaj Henito Kisou , życzę miłego czytania i dyskusji :)

Ekhmm

Postautor: Ekhmm » 6 listopada 2010, o 11:06

Dobek
nie wiem :->

Awatar użytkownika
sensiti

Postautor: sensiti » 6 listopada 2010, o 19:43

Witaj w naszej dużej dysfunkcyjnej "rodzinie"...

Awatar użytkownika
NIKE

Postautor: NIKE » 7 listopada 2010, o 22:24

witaj Heniek fajnie ,że jesteś :-D
NIE JESTEM NIKE ...

magia to umiejętne wykorzystanie siły umysłu - to zdolność czerpania mocy z własnego wnętrza ...

Wróć do „Użytkownicy”