Witam.

Powitania, pytania, informacje o użytkownikach.
Monika93
Reputacja: 0

Witam.

Postautor: Monika93 » 18 sierpnia 2010, o 11:55

Witajcie. Jestem tu dość długo i czytałam na tym forum wiele artykułów, lecz zapomniałam się przedstawić. Mam nadzieje, że zostanie mi to wybaczone.

Nazywam się Monika i mieszkam w przepięknym Trójmieście. Do niedawna moje życie ograniczało się jedynie do wstania z łóżka, odrobienia lekcji na szybkiego i siedzenia przed komputerem. Zrozumiałam w końcu, że nie tędy droga. Zainwestowałam w rozwój duchowy i poświęcam temu codziennie dużo czasu. Zmieniłam swoje życie i zmieniam je nadal.

Pozdrawiam gorąco wszystkich. Jeżeli ma ktoś jakieś pytania, to śmiało piszcie. :)

villah

: Witam.

Postautor: villah » 18 sierpnia 2010, o 15:07

niektórzy siedzac przed kompem sa blizej boga niz ci praktykujacy.

Awatar użytkownika
freemind

Postautor: freemind » 21 sierpnia 2010, o 23:14

witaj monika :) fajnie, że jesteś :) powodzonka (na forum :D)

Niewinny

Postautor: Niewinny » 23 sierpnia 2010, o 15:24

Monika93 pisze:Witajcie. Jestem tu dość długo i czytałam na tym forum wiele artykułów, lecz zapomniałam się przedstawić. Mam nadzieje, że zostanie mi to wybaczone.

Nazywam się Monika i mieszkam w przepięknym Trójmieście. Do niedawna moje życie ograniczało się jedynie do wstania z łóżka, odrobienia lekcji na szybkiego i siedzenia przed komputerem. Zrozumiałam w końcu, że nie tędy droga. Zainwestowałam w rozwój duchowy i poświęcam temu codziennie dużo czasu. Zmieniłam swoje życie i zmieniam je nadal.

Pozdrawiam gorąco wszystkich. Jeżeli ma ktoś jakieś pytania, to śmiało piszcie. :)

I teraz twoje życie ogranicza się do wstania z łóżka, odrabiania lekcji, siedzenia przed komputerem i tego czegoś co nazywasz rozwojem duchowym.

Jak jest się słabym to medytacja nie uczyni człowieka silniejszym.
Medytuje się tylko silnym.

Awatar użytkownika
Jaasmin
Kontaktowanie:

Re: Witam.

Postautor: Jaasmin » 29 sierpnia 2010, o 23:10

Witaj Moniko :)

Awatar użytkownika
SAM

Re: Witam.