Witam chciałbym was prosić o pomoc w sprawie zepsutego zęba.
Oczywiście wiem że mogę to sam zalatwić ale chciłem też was poprosić.
Zepsuty Ząb
Re: Zepsuty Ząb
Kwiata pomogło.
Tutaj większość (nie licząc mnie) potrafi tyle co ty czyli nic.
Tutaj większość (nie licząc mnie) potrafi tyle co ty czyli nic.
- Tao-Universum
- Reputacja: 0
Chyba najbardziej rozsądną decyzją byłoby udanie się do dentysty i to jak najszybciej. Pamietaj że ból to tylko fizyczny aspekt naszego istnienia,można sie do niego przyzwyczaić.
Jasność - 12 AntyCzakr
Ta książka przeznaczona jest dla niezwykłych czytelników - dla tych, którzy są w pełni odpowiedzialni za siebie i swoje życie, którzy przestali rozglądać się naokoło, szukając przyczyn swoich niepowodzeń.
www.Tao-Universum.pl
Ta książka przeznaczona jest dla niezwykłych czytelników - dla tych, którzy są w pełni odpowiedzialni za siebie i swoje życie, którzy przestali rozglądać się naokoło, szukając przyczyn swoich niepowodzeń.
www.Tao-Universum.pl
Tao-Universum pisze:Chyba najbardziej rozsądną decyzją byłoby udanie się do dentysty i to jak najszybciej. Pamietaj że ból to tylko fizyczny aspekt naszego istnienia,można sie do niego przyzwyczaić.
To temat z 2008 roku spamerze
- Tao-Universum
- Reputacja: 0
A odpowiedzi z 2010
Mam nadzieję że nie zostałem źle odebrany na forum.
Zapraszam
http://www.tao-universum.pl/
Zapraszam
http://www.tao-universum.pl/
Jasność - 12 AntyCzakr
www.Tao-Universum.pl
www.Tao-Universum.pl
To by oznaczalo ograniczenie w gryzieniu
I ograniczenie w samoobronie
I ograniczenie w samoobronie