Postautor: ewa333 » 28 maja 2010, o 12:16
hmm ja wierze i ufam tylko swojemu doswiadczeniu i ewentualnie temu co mi rezonuje w sercu to odnosnie tych 'roznych duchowych teorii', to co jest doswiadczone jest prawdziwe czyli ta wolnoc jest prawdziwa i nie musiz w nia wierzyc bo jej doswiadczyles i idac dalej, jestes nia, jezeli bedziesz na niej koncentrowal swoja uwage to sie w tej wolnosci rozplyniesz na zawsze, oczywicie zdaza sie ze pojawia sie strach i probuje sciagnac cie i uwiazania i niespelnione pragnienia, uczciwie zbadaj czy strach jest prawdziwy, pusc uwiazania i zobacz ktore pragnienia musisz zapokoic i to zrob ale nie siedz tam za dlugo, te 'wcielenia i reinkarnacje' to tylko teorie umyslu, jak sie tu pisze mysloksztalty ale jak sie im przyjzysz to stwierdzisz to nie ja natomiast one dotycza caloci tego czym jetesmy a drugim biegunem jest nic, pustka, totalna wolnosc, brak strachu, brak identyfikacji z 'historiami, z 'ja', nic cie nie trzyma jestes niczym i rownoczesnie wszytkim,
nie wiem po co ci to wzystko pisze, wez co chcesz, w sumie trafilam na to forum przez Moojiego, on bardzo fajnie mowi o tych wszystkich rzeczach i dokladnie kieruje do sedna, pozdrawiam