Działo orgonowe CB
Działo orgonowe CB
Witam serdecznie.Od razu przechodzę do sedna.Zbudowałam chembuster i mam parę pytańWiem ,że można go zakopać w ziemi bez plastykowej osłony wiadra,ale czy ma stać ciągle,czy się go wyciąga,a jak pada deszcz, czy śnieg,czy trzeba zasłaniać ruryWydaję mi się, że od czasu do czasu trzeba przemyć kryształy wewnąrz rur.Czy po jakimś czasie trzeba robić nowe działo.Czy ktoś może mi pomóć. I czy wiecie dlaczego nie ma połączenie ze stroną www.daro.pl.Pozdrawiam i czekam na jakoś wiadomość.Ange359 

Re: Działo orgonowe CB
To zastanawiające urządzenie, widzę służące do zmiany pogody. Jednak patrząc na czas reakcji muszę przyznać że jego działanie jest o wiele słabsze niż możliwości człowieka. Zmiana pogody jeżeli chodzi o moją osobę materializuje się po max 15-30 minutach od wysłania nie dłuższego niż 3 minuty sygnału. 2 godziny to zdecydowanie zbyt długo. Dodatkowo człowiek jest w stanie ustalić zmienność warunków pogodowych, nie tylko przynieść słońce ale też deszcz, śnieg itd.
Jest to przydatne urządzenie w okolicach gdzie Bóg oczyszcza karmę zimnym deszczem jednak nic nie zastąpi ludzkiego serca ani mądrości jaką jest w stanie przyjąć.
Jest to przydatne urządzenie w okolicach gdzie Bóg oczyszcza karmę zimnym deszczem jednak nic nie zastąpi ludzkiego serca ani mądrości jaką jest w stanie przyjąć.
Niestety nie do końca.Urządzenie,a raczej generator,służy głównie do rozpraszania smug chemicznych tzw chemtraile.
to urządzenie to bzdura
Zakopanie chembustera bez plastikowej słony wiadra stwarza poważne ryzyko jego wybuchu.
udup pisze:Zakopanie chembustera bez plastikowej słony wiadra stwarza poważne ryzyko jego wybuchu.
- Tao-Universum
- Reputacja: 0
Szczerze mówiąc to nie wiem co myśleć o tym urządzeniu,ale na pewno zakopane w ziemi bez plastikowej osłony nie wybuchnie,kto opowiada takie bzdury?
Jasność - 12 AntyCzakr
Ta książka przeznaczona jest dla niezwykłych czytelników - dla tych, którzy są w pełni odpowiedzialni za siebie i swoje życie, którzy przestali rozglądać się naokoło, szukając przyczyn swoich niepowodzeń.
www.Tao-Universum.pl
Ta książka przeznaczona jest dla niezwykłych czytelników - dla tych, którzy są w pełni odpowiedzialni za siebie i swoje życie, którzy przestali rozglądać się naokoło, szukając przyczyn swoich niepowodzeń.
www.Tao-Universum.pl