To może na tyle na terazCześć :)
Cześć :)
Fajnie że znalazłem to forum, wierze że dowiem się nowych rzeczy, myśli i spraw które pomagają mi zrozumieć sens istnienia. Kożystam z nauk różnych nauczycieli duchowych i chyba dobrze mi z tym i z samym sobą. Co jest dla mnie bardzo ważne by żyć szczęśliwie
To może na tyle na teraz
To może na tyle na terazRe: Cześć :)
korzystaj biały.. i bądź szczęśliwy ... 

NIE JESTEM NIKE ...
magia to umiejętne wykorzystanie siły umysłu - to zdolność czerpania mocy z własnego wnętrza ...
magia to umiejętne wykorzystanie siły umysłu - to zdolność czerpania mocy z własnego wnętrza ...
Re: Cześć :)
Będę robić co w mojej mocy
Fajnie że jesteście
Fajnie że jesteście: Cześć :)
korzystasz z nauk 
korzystasz z forum i tekstów
ale te nauki czy teksty to ciagle nie ty one mogą dac ostoje twojemu umysłowi i to tylko chwilową
nie potrzeba Ci niczego
Ty to nie umysł i nie myśli które tam powstają czy wiedza która tam wchodzi i wychodzi
witaj mistrzu

korzystasz z forum i tekstów

ale te nauki czy teksty to ciagle nie ty one mogą dac ostoje twojemu umysłowi i to tylko chwilową
witaj mistrzu

- Prometeusz
- Reputacja: 0
- Kontaktowanie:
Fajnie że znalazłem to forum, wierze że dowiem się nowych rzeczy, myśli i spraw które pomagają mi zrozumieć sens istnienia.
Ja Ci mogę co najwyżej odebrać kilka myśli i przekonań, które dają Ci ułudę, że sens istnienia można zrozumieć....
Kożystam z nauk różnych nauczycieli duchowych i chyba dobrze mi z tym i z samym sobą
To po co szukasz dalej? "chyba"? Hellołłłłł
Co jest dla mnie bardzo ważne by żyć szczęśliwie
Dużo jest ważnych rzeczy, jednak szczęśliwość zostaw na koniec i zajmij się innymi, przekonasz się, że wyniknie sama z tych wcześniejszych. Nie trzeba się o nią starać.
ps.
aha... i fajnie że jesteś
przemadrzaly krolik 

"Iść za marzeniem i znowu iść za marzeniem, i tak zawsze aż do końca."
Joseph Conrad
Joseph Conrad
- Prometeusz
- Reputacja: 0
- Kontaktowanie:
i przeuroczy ^^, a przede wszystkiem skromny