przede wszystkim dobrze by bylo jakbys zastanowil się czy chcesz tego napewno, czy ci to w ogole jest potrzebne , po co ci to w ogóle.
skoro coś się nie udaje to chyba się tego tak naprawde nie chce.. Kiedys, kilka lat temu przeczytałam gdzieś, że oświecenia trzeba chciec tak bardzo, jak bardzo chce się zaczerpnąć powietrza gdy się tonie, podobnie jest z każdym marzeniem, trzeba CHCIEĆ, a żeby NAPRAWDĘ chcieć trzeba wiedzieć PO CO się chce:) może się w końcu okazać, że coś tam wcale nie jest potrzebne, ze to tylko taki mały kaprys....
Takie tam
Re: Takie tam
Nie da się ukryć hehehe
Wszechmogacy pisze:NIE CHODZI O OBSERWOWANIU EGO TYLKO POPRZEZ POZBYCIE SIĘ GO.
Wiesiek stworzył koan.
Kocham Wieśka
- Prometeusz
- Reputacja: 0
- Kontaktowanie:
Wystarczy pobawić sie gramatyką i oto mamy, koan!
Coolfon męczyłeś się z tym koanem do 5 rano? Nie przesadzasz, przecież mogło to cię oświecić, odradzam takie ryzyko.
Coolfon męczyłeś się z tym koanem do 5 rano? Nie przesadzasz, przecież mogło to cię oświecić, odradzam takie ryzyko.
- Prometeusz
- Kontaktowanie:
: Takie tam
what's zap Dok,
hehehe to Ci sie udało z tym Emetem
hehehe to Ci sie udało z tym Emetem
- Tao-Universum
catharsis pisze:przede wszystkim dobrze by bylo jakbys zastanowil się czy chcesz tego napewno, czy ci to w ogole jest potrzebne , po co ci to w ogóle.
skoro coś się nie udaje to chyba się tego tak naprawde nie chce.. Kiedys, kilka lat temu przeczytałam gdzieś, że oświecenia trzeba chciec tak bardzo, jak bardzo chce się zaczerpnąć powietrza gdy się tonie, podobnie jest z każdym marzeniem, trzeba CHCIEĆ, a żeby NAPRAWDĘ chcieć trzeba wiedzieć PO CO się chce:) może się w końcu okazać, że coś tam wcale nie jest potrzebne, ze to tylko taki mały kaprys....
Chcieć to przede wszystkim móc,a wola posiadania czy spełniania marzeń jest w człowieku naprawdę bardzo duża,sam się o tym przekonałem.
Jasność - 12 AntyCzakr
Ta książka przeznaczona jest dla niezwykłych czytelników - dla tych, którzy są w pełni odpowiedzialni za siebie i swoje życie, którzy przestali rozglądać się naokoło, szukając przyczyn swoich niepowodzeń.
www.Tao-Universum.pl
Ta książka przeznaczona jest dla niezwykłych czytelników - dla tych, którzy są w pełni odpowiedzialni za siebie i swoje życie, którzy przestali rozglądać się naokoło, szukając przyczyn swoich niepowodzeń.
www.Tao-Universum.pl