Czy człowiek może reinkarnować się w zwierzę?
Re: Czy człowiek może reinkarnować się w zwierzę?
Rozgryzłeś jej psychikę.... nie ma co...
"Iść za marzeniem i znowu iść za marzeniem, i tak zawsze aż do końca."
Joseph Conrad
Joseph Conrad
Ja widzę w każdej ta samą, to może dlatego 
Ciekawy dla ciebie to kilka słów miłości dla mnie to stać się nią. Same Słowa są nie ważne, są jak kubek bez dna, ważne jest dno, to Kim Jesteś. Bo doprawdy nie może być NIC innego jak Miłość, stan spokojnej akceptacji i zaufania do siebie, to tak jak byś wiecznie tkwił sam w białym pomieszczeniu, czasami zmieniasz kolor pomieszczenia, ale wiesz że jak przestaniesz skupiać uwagę na zmianie wróci on do naturalnego stanu, swego białego koloru, choć sprawniejsze oko zauważy iż jego natura jest przezroczysta, gdyż jest jeszcze tym co jest między dziełem a twórcą...
Taka kropa z środka Ciebie, powielona o co chcesz
Tylko że ludzie zapomnieli co chce :( ... i myślą że zaczynam się od smutku...
I mają Racje!
, gdyż wtedy widzą że NIE
Prawda zmienną Jest
Niezmienny jestem tylko JA

Ciekawy dla ciebie to kilka słów miłości dla mnie to stać się nią. Same Słowa są nie ważne, są jak kubek bez dna, ważne jest dno, to Kim Jesteś. Bo doprawdy nie może być NIC innego jak Miłość, stan spokojnej akceptacji i zaufania do siebie, to tak jak byś wiecznie tkwił sam w białym pomieszczeniu, czasami zmieniasz kolor pomieszczenia, ale wiesz że jak przestaniesz skupiać uwagę na zmianie wróci on do naturalnego stanu, swego białego koloru, choć sprawniejsze oko zauważy iż jego natura jest przezroczysta, gdyż jest jeszcze tym co jest między dziełem a twórcą...
Taka kropa z środka Ciebie, powielona o co chcesz
Tylko że ludzie zapomnieli co chce :( ... i myślą że zaczynam się od smutku...
I mają Racje!
Prawda zmienną Jest
Niezmienny jestem tylko JA

All Right
http://all-right-creation.tumblr.com/
http://all-right-creation.tumblr.com/
Ale Ty w dalszym cigu nie mowisz nic nowego..... Wiesz nawet trafiasz w pewno wyobrazenie powiedzmy w cudzyslowie "człowieka wolnego", stworzone prawdopodobnie z lektury ezoterycznej. Wcale nie zaskakujesz, jak na kogos kto jest ciagla zmianą. To co piszesz jest przerysowane i wtorne. I wcale nie pobudza. Jakbym był Tobą to też bym tak napisał....
Oczywiscie to tylko moje wyobrazenie....
"Iść za marzeniem i znowu iść za marzeniem, i tak zawsze aż do końca."
Joseph Conrad
Joseph Conrad
- zapachyspodpachy
- Reputacja: 0
Słuchajcie, chodzi mi tylko o to, żeby ktoś mi SENSOWNIE i SKUTECZNIE odpowiedział. Samowi to się udało. A czy podpis taki piękny to nie wiem...
Dobra koniec tego słodzenia, teraz coś z innej beczki:
"wyprowadziles z drogi ciemności" - zależy co przez to rozumiesz, Jeżeli chodzi Ci o neiszczęście - to może i tak. Bo do tego miejsca, w które się wybieram, to raczej niemożliwe jest, bym dostała się tam jako człowiek lub inny humanoid. A że mi BARDZO zależy na tym miejscu to byłam normalnie w rozpaczy! Bo czytałam, że jak dusza zareinkarnuje się w człowieka to nei ma odwrotu. Zresztą sama zobaczę za parędziesiąt lat...
A jeżeli chodzi Ci o postępowanie... to nie pomógł....
Jeśli wiesz o co mi chodzi.
"My tutaj probowalismy wszystkich sposobow, aby wyciagnac zapaszka z zapasci i nic nie skutkowalo..." - a zachowujecie sie tak, jakbyście chcieli mi dogryźć, więc teraz rzadziej tu wchodzę....
"zapach akceptuje każdą teorię którą mu ktoś podsunie, dla niego rozwiązanie problemu to przyswojenie sobie teorii która w teorii ma rozwiązać teorytyczny problem." - no chyba się zgodzę, chociaż czasem wyjątki od reguły są
Alw właściwie to zauważyłam, że częściej wybieram teorię, które bardziej mi pasuje(no chyba, że jest tylko jedna odpowiedź, ale to nei oznacza, że od razu ma mi się spodobać)
Dobra koniec tego słodzenia, teraz coś z innej beczki:
"wyprowadziles z drogi ciemności" - zależy co przez to rozumiesz, Jeżeli chodzi Ci o neiszczęście - to może i tak. Bo do tego miejsca, w które się wybieram, to raczej niemożliwe jest, bym dostała się tam jako człowiek lub inny humanoid. A że mi BARDZO zależy na tym miejscu to byłam normalnie w rozpaczy! Bo czytałam, że jak dusza zareinkarnuje się w człowieka to nei ma odwrotu. Zresztą sama zobaczę za parędziesiąt lat...
A jeżeli chodzi Ci o postępowanie... to nie pomógł....
"My tutaj probowalismy wszystkich sposobow, aby wyciagnac zapaszka z zapasci i nic nie skutkowalo..." - a zachowujecie sie tak, jakbyście chcieli mi dogryźć, więc teraz rzadziej tu wchodzę....
"zapach akceptuje każdą teorię którą mu ktoś podsunie, dla niego rozwiązanie problemu to przyswojenie sobie teorii która w teorii ma rozwiązać teorytyczny problem." - no chyba się zgodzę, chociaż czasem wyjątki od reguły są
Nie da się zmienić ludzi, nie niszcząc im życia.
Więc dlaczego tu jesteśmy? Bo wierzymy. Wierzymy w dobro i zło.
Wszyscy potrzebujemy wspomnień, bo one przypominają nam kim jesteśmy.
Wolność jest... gdy nigdy nie musisz mówić „przepraszam”.
Więc dlaczego tu jesteśmy? Bo wierzymy. Wierzymy w dobro i zło.
Wszyscy potrzebujemy wspomnień, bo one przypominają nam kim jesteśmy.
Wolność jest... gdy nigdy nie musisz mówić „przepraszam”.
więc sama sobie stwórz teorię a nie zadawaj durnych pytań na forum