Nie wierzcie w to co wam przekazują opiekunowie,przekazują wam tylko to co
chcecie usłyszeć,lub to co jest im w danej chwili na rękę.Jak wam pomagają to mają w tym ukryte intencje.Trudno w to uwierzyć,że istoty mające tak pozytywną aurę mogą być tak nieszczere.Przez całe życie byłem okłamywany. :( Teraz próbuje przestrzec innych.
P.S.Nie musicie mi wierzyć - rozumiem to,trudno w to uwierzyć.To niema nic wspólnego z moim nickiem.
Nie wierzcie Opiekunom duchowym.
Re: Nie wierzcie Opiekunom duchowym.
Opiekunowie duchowi to nie istoty tylko Wasze wyobrażenia. Dlatego właśnie warto kierować się swoją intuicją. Potem pewnie coś nie zadziałało jak trzeba i dałeś sobie komuś wmówić, że to nieczyste siły itd? Uważaj na New Age i takich ludzi w internecie.
Im mniej wiesz, tym lepiej śpisz.
- AranelElbereth
- Reputacja: 0
- Kontaktowanie:
Wszystko jest przekazywane,nie ma w nas nic nowego (prócz wyjątków które dały czemuś początek),wszystko co wiesz teraz pochodzi właśnie od opiekunów /nauczycieli/przewodników.Przekazują nam co chcemy usłyszeć ponieważ wybieramy takich których poglądy nam odpowiadają i ich słuchamy.Trochę od tego trochę od tamtego i tworzy się ''nasze własne'' postrzeganie świata.
Znalazłam sens życia,ten się zmienił.
zenbudda.blogspot.com
Moje prace: aranelelbereth.tumblr.com
Bóg istnieje dla tych którzy w niego wierzą,bóg nie istnieje dla tych którzy w niego nie wierzą.
zenbudda.blogspot.com
Moje prace: aranelelbereth.tumblr.com
Bóg istnieje dla tych którzy w niego wierzą,bóg nie istnieje dla tych którzy w niego nie wierzą.
Wszystko co wiem pochodzi z obserwacji świata i moich własnych myśli - nie od żadnych opiekunów.
Im mniej wiesz, tym lepiej śpisz.
..gdy spotykasz przewodnika/opiekuna -podążaj,
gdy dojrzałeś by go opuścić, odejść -podążaj
kolejność nie jest ważna
gdy dojrzałeś by go opuścić, odejść -podążaj
kolejność nie jest ważna