Poszukuję Kodu polecającego

Pytania i Pomoc Duchowa - Masz jakikolwiek problem, napisz tu.
Bogna
Reputacja: 0

Poszukuję Kodu polecającego

Postautor: Bogna » 28 lipca 2014, o 14:02

Jestem na początku drogi do duchowości. Znalazłam kogoś, kto - przynajmniej tak myślę - pomoże mi kroczyć tą drogą. jest to Duchowy doradca i uzdrowiciel, którego nazwają "Pan GC" Poszukuję kogoś, kto był u niego i może mi dać lub odsprzedać kod polecający, ponieważ bez tego kodu - nie można się do niego dostać.

Wiem, że jest drogi, ale na szczęście nie mam problemu z tym.

Bardzo proszę o pomoc.

Bogna

Kocur

Re: Poszukuję Kodu polecającego

Postautor: Kocur » 28 lipca 2014, o 14:20

A na pewno tego potrzebujesz? Nie wiem o kogo chodzi ale ostatnio kiedy słyszę o duchowych doradcach czuję bardzo nieprzyjemne energie, takie autorytarne i nie znoszące sprzeciwu, a wiele teorii jest wyławianych z jakichś otchłani Hadesu :D
Im mniej wiesz, tym lepiej śpisz.

Bogna

Postautor: Bogna » 28 lipca 2014, o 14:28

Tak, Na pewno potrzebuję. Ja też dużo słyszałam o "doradcach duchowych" ale ten, o którym mówie jest bez cudzysłowu :)
Przeczytałam wywiad z nim 50 razy. Rozmawiałam na Facebooku z osobami, które były o niego (ale niestety nie chcą się pozbyć tego kodu). Pilnie śledzę jego stronę internetową. Zgłosiłam się na wizytę bez rekomendacji ( bo takie też robi) , ale nie dostałam się. I wiem na pewno, że chcę tego i jest mi to potrzebne.

Awatar użytkownika
czajldofbodom

Postautor: czajldofbodom » 28 lipca 2014, o 14:30

Kocur pisze:A na pewno tego potrzebujesz? Nie wiem o kogo chodzi ale ostatnio kiedy słyszę o duchowych doradcach czuję bardzo nieprzyjemne energie, takie autorytarne i nie znoszące sprzeciwu, a wiele teorii jest wyławianych z jakichś otchłani Hadesu :D

Też to poczułam ;) Kod polecający? O co kaman w ogóle? :D

Jak potrzebujesz kogoś, kto Cię pokieruje, poszukaj w sieci, jest mnóstwo darmowych źródeł. Najlepiej słuchać samego siebie i swojej intuicji jeżeli chodzi o filtrowanie informacji :-)

EDIT: Jeśli to jest właśnie rozwiązanie, które najlepiej z Tobą rezonuje to życzę powodzenia w dostaniu się i wszystkiego dobrego :-)
Zapraszam na mój blog: http://znajdzwsobieswiatlo.blogspot.com/

Kocur

Postautor: Kocur » 28 lipca 2014, o 14:48

Bogna a jakie techniki poleca ten nauczyciel? Jeśli to nie pewien pan, który ma nazwisko od narządu pszczoły ani żaden jego znajomy to może nie będzie taki zły :D Chociaż tam gdzie widzę kasę i jakieś kody zapala mi się czerwona lampka. Chodziłem kiedyś do bioenergoterapeuty, który brał tylko 10 zł za wizytę, znam kobietę od Reiki, która bierze chyba 80 i takie coś mogę polecić ale tam gdzie zaczynają się jakieś teorie i w grę wchodzi gruba kasa to ja bym jednak uważał.

Bogna

Postautor: Bogna » 28 lipca 2014, o 18:06

Kocur - tak właśnie robię, czyli słucham swojej intuicji. Dziekuję za życzenia :) oby się spełniło.

Bądź spokojny - jestem bardzo uważna:)

Dziekuję

Awatar użytkownika
Prometeusz
Kontaktowanie:

Postautor: Prometeusz » 28 lipca 2014, o 18:20

Ja nie chcę nic mówić. Ale jeśli byłbym takim "Guru" i chciał zyskać klientów, to bym założył konto na takim forum duchowym i udawał, że jestem osobą która słyszała wiele o zdolnościach uzdrawiających tego człowieka (czyli jego) i że chcę bardzo się do niego dostać, bo już rozmawiała z ludźmi, którym pomógł. Ale ciężko się dostać bo trzeba mieć kod.

Po jakimś czasie wróciłbym powiedział, że zostałem uzdrowiony i że mogę podzielić się kodem.

To są podstawowe triki manipulacji.
Reguła niedostępności, społecznego dowodu słuszności oraz autorytetu.
http://notatnik-tr.blogspot.com/2014/06 ... wazji.html

Mi też zapaliła się czerwona lampka.

Bogna

: Poszukuję Kodu polecającego

Postautor: Bogna » 28 lipca 2014, o 21:27

Ale z tego co wiem, to on ma raczej za dużo klientów, więc po co miałby to robic?

Poza tym to jest 70 letni staruszek, więc pewnie nie kuma komputerów. W każdym razie gdybyś napotkał ślad na taki kod, proszę pamiętaj o mnie.

Pozdr

Awatar użytkownika
Prometeusz
Kontaktowanie:

Postautor: Prometeusz » 28 lipca 2014, o 23:01

A tak właściwie to co Ci dolega? Możesz wkleić diagnozę lekarską?

Bogna

: Poszukuję Kodu polecającego

Postautor: Bogna » 28 lipca 2014, o 23:50

Chyba troszkę przesadziłeś z tą diagnozą, ale jak jesteś tak bardzo ciekawy, to odpowiem - nic mi nie dolega. Szukam dobrego i mądrego doradcy duchowego - to wszystko.

Kocur

Postautor: Kocur » 29 lipca 2014, o 00:26

To ja polecam się do usług za darmo :D

Awatar użytkownika
Prometeusz
Kontaktowanie:

Postautor: Prometeusz » 29 lipca 2014, o 09:17

W ten sposób byś się uwiarygodniła. Nie widzę w tym nic przesadzonego. Ale skoro nie jesteś chora, to nie ważne.

A można wiedzieć po co Ci "doradca duchowy" ?

Bogna

Postautor: Bogna » 29 lipca 2014, o 16:44

Dziekuję Kocur:) - ale to nie chodzi o cenę.

:przytul

Bogna

Postautor: Bogna » 29 lipca 2014, o 16:52

Full - A co ja niby mam uwiarygadniać? Nie wiesz po co są doradcy duchowi? Zadajesz bardzo niedyskretne, a wręcz dziwne pytania. Po co Ci to wiedzieć i dlaczego miałbym Tobie (i to publicznie) o tym mówić?

Awatar użytkownika
Prometeusz
Kontaktowanie:

Postautor: Prometeusz » 29 lipca 2014, o 17:10

Nie wiesz po co są doradcy duchowi?

Nie wiem. Dlatego pytam. Moja duchowość nie potrzebuje "doradców".

A co ja niby mam uwiarygadniać?

Nic nie musisz uwiarygadniać, ale twoja historia pachnie mi przekrętem, który opisałem wyżej i nic na to nie poradzę. Taki marketing na internecie jest powszechny, w normalnym życiu zresztą też. Są nawet ludzie którzy się tym zawodowo zajmują. Więc moje wątpliwości są uzasadnione.

Dodatkowe moje wątpliwości budzi fakt, że w swoich wypowiedziach używasz raz formy męskiej, a raz żeńskiej. Nick masz wskazujący na kobietę a w profilu wpisane M - mężczyzna.

Znalazłam kogoś, kto - przynajmniej tak myślę - pomoże mi kroczyć tą drogą.

Po co Ci to wiedzieć i dlaczego miałbym Tobie (i to publicznie) o tym mówić?

Wróć do „Pytania i Pomoc”