Witam wszystkich. Nie wiem czy założyłam ten temat w dobrym dziale.
Mianowicie moje pytanie jest następujące.
Czy w Polsce jest jakaś możliwość znalezienia pracy w jakichkolwiek ośrodkach duchowych? Czy w Polsce takie coś istnieje?
Poszukuję pracy dla chłopaka w Polsce, on teraz jest m. in. nauczycielem rozwoju duchowego (nie wiem jak to dokładnie nazwać po polsku), ale w innym kraju. Chciałby podobną pracę znaleźć w Polsce.
Bardzo prosiłabym o odpowiedź kogoś, kto choć trochę orientuje się w tym temacie.
Z góry dziękuję za pomoc i informacje.
Liu Xing
Duchowość w praktyce - proszę o pomoc
Duchowość w praktyce - proszę o pomoc
We are creators. We are god. We are one. We are love, light and happiness.
♥♥ ~Just be happy always~ ♥♥
♥♥ ~Just be happy always~ ♥♥
Re: Duchowość w praktyce - proszę o pomoc
Paradokasalny temat treścia 
Już wyjaśniam o co chodzi
Duchowość ..... w praktyce!
Duch to energia w działaniu, czyli chodzi o to iż praktyka jest stworzeniem własnych doświadczeń, czyli reasumując daj mu przestrzeń a sobie poradzi jak ego uczy

Już wyjaśniam o co chodzi

Duchowość ..... w praktyce!
Duch to energia w działaniu, czyli chodzi o to iż praktyka jest stworzeniem własnych doświadczeń, czyli reasumując daj mu przestrzeń a sobie poradzi jak ego uczy
All Right
http://all-right-creation.tumblr.com/
http://all-right-creation.tumblr.com/
liu xing
Czego naucza?
Myślę, że musiałby szukać tematycznie. W polsce na pewno są grupy/ośrodki związane z rozwojem duchowym, jednak nie wiem czy oferują stałą pracę. U nas raczej tą pałeczkę przejęli księża.
Ogólnie jeśli naucza, to musiałby się ogłosić i prowadzić sam swoją praktykę. Może to być np. doradztwo duchowe, uzdrawianie itp. Może być, że lepiej na tym wyjdzie niż w pracy u kogoś.
Czego naucza?
Myślę, że musiałby szukać tematycznie. W polsce na pewno są grupy/ośrodki związane z rozwojem duchowym, jednak nie wiem czy oferują stałą pracę. U nas raczej tą pałeczkę przejęli księża.

Ogólnie jeśli naucza, to musiałby się ogłosić i prowadzić sam swoją praktykę. Może to być np. doradztwo duchowe, uzdrawianie itp. Może być, że lepiej na tym wyjdzie niż w pracy u kogoś.
Osoby zachowujące się w ten sposób nienawidzą siebie, a ta nienawiść do siebie przekierowują na innych. Trzeba żyć dalej... Smakować tego czy tamtego, a nóż trafisz akurat w bingo i wszystko zagra jak trzeba, warto mieć marzenia i dążyć do ich realizacji.
- margaritka
- Reputacja: 0
Hahaha
You may not know what is going to happen if u try, but if u do not try nothing will happen.
- piotrek434
- Kontaktowanie:
Musisz bardziej skonkretyzować pytanie - duchowość to szerokie pojęcie ;)
A czy Ty wiesz czym są: Cieki wodne?
- Prometeusz
- Kontaktowanie:
"Szukam zatrudnienia w branży duchowej" Dobry temat.