kreacja

Droga świadomości - Inspiracje, teksty i artykuły.
villah
Reputacja: 0

Re: kreacja

Postautor: villah » 14 października 2013, o 21:13

Anioły to pozytywne myśli, z pewnością dzięki nim ten świat staje się bardziej znośny. Jeżeli myśl o aniołach działa na Ciebie pozytywnie,to uważam, że na pewno wspomoże to organizm w walce z chorobą, niż miałoby zaszkodzić. Moim zdaniem powinnaś spróbować, o ile to możliwe, żyć jak normalny człowiek. Spotykać się ze znajomymi, "spotkac" jakieś chłopca, mieć pasję/zainteresowania, dawać sobie przyjemność np. jakąś słodką czekoladę ;-) oczywiście jeżeli choroba nie pozwala na realizacje punktów, nie pozwala na opuszczenie czterech ścian to możesz znaleźć jakąś pasję dzięki której będziesz "realizowała siebie" w domu.

Trzeba wierzyć, cokolwiek by się nie działo. Ja spotykam ostatni ludzi po kilku operacjach, chorych i jestem zadziwiony, że potrafią odbierać ten świat serdeczniej ode mnie.

Awatar użytkownika
margaritka

Postautor: margaritka » 14 października 2013, o 21:48

Dla mnie anioly są magicznymi istotami, kiedys przysnij mi sie Serafin wczesniej o to prosilam.Niesamowita istota , widzialam go we snie mial rude wlosy i autemtyczne skrzydla.ZApamietam ten sen do konca życia, jak w niebie musi byc pieknie, samo spotkanie go w snie to magiczne przezycie.Kiedys chorowalam na zaburzenia lekowe praktycznie od dziecka , bardzo balam sie smierci, jednak po tym snie przestalam sie jej bac, niebo traktuje jako wspaniale miejsce.Kiedys tez udalo mi sie zobaczyc podczas czytania basni latynoamerykanskich niebo, gdzie jest wiele podan o kontaktach z Bogiem czasami tak jest ze czyta sie ksiazke i cos sobie wyobraza, wierze ze to co zobaczylam jest autentyczne , kiedys prosilam Boga aby zobaczyc niebo, od tego czasu sie nie boje.
Ostatnio zmieniony 15 października 2013, o 09:59 przez margaritka, łącznie zmieniany 1 raz.
You may not know what is going to happen if u try, but if u do not try nothing will happen.

Awatar użytkownika
mocmilosci
Kontaktowanie:

: kreacja

Postautor: mocmilosci » 14 października 2013, o 22:26

CYT:"bo życie to też depresja"

CHIBA DUPA-PRESJA...
ALE dupowato chrzanisz....
JAMJEST
....MIŁOŚĆ....

Awatar użytkownika
margaritka

Postautor: margaritka » 14 października 2013, o 22:30

Mozliwe taki mam dzis nastroj
Ostatnio zmieniony 15 października 2013, o 09:59 przez margaritka, łącznie zmieniany 1 raz.
You may not know what is going to happen if u try, but if u do not try nothing will happen.

Awatar użytkownika
mocmilosci
Kontaktowanie:

Postautor: mocmilosci » 14 października 2013, o 22:55

cyt:"mial rude wlosy"

rude to wrewdne sorryyy... sprawzdiłem to w życiu....
JAMJEST
....MIŁOŚĆ....

Awatar użytkownika
mocmilosci
Kontaktowanie:

Postautor: mocmilosci » 15 października 2013, o 15:20

cyt Villah: "Czy więzień, który pragnąc wolności i spoglądając w niebo zza krat, poczuł jej chwilowy przebłysk stał się wolny?"

Czytałeś ksiażkę Jacka Londona "kaftan bezpieczeństwa" ?
, ona odpowie Ci na to pytanie...

Przecież wszyscy jesteśmy wieźniami...opanuj się... klatka 2... mieszkania4.. :-)
"klatka" , jarzysz ? :-) :aniol :aniol
JAMJEST
....MIŁOŚĆ....

Awatar użytkownika
margaritka

Postautor: margaritka » 15 października 2013, o 17:40

:kwiatek :lol: dla mnie to kwiatek
Albo komus z podsiadomosci wywalio pytanie komu :lol: :aniol:
Wiecej takich postow prosze :aniol

Awatar użytkownika
mocmilosci
Kontaktowanie:

Postautor: mocmilosci » 15 października 2013, o 19:32

cyt margarynka:"Albo komus z podsiadomosci"

Czaje że z PODŚWIADOMOŚCI...
Dałaś sie wkrecić...
Coś takiego jak PODŚWIADOMOŚĆ istnieje tylko w BAJKACH.
Jedyne co jest to ŚWIADOMOŚĆ, Murphy to ściemniacz....
:aniol :aniol :aniol
JAMJEST
....MIŁOŚĆ....

Awatar użytkownika
margaritka

Postautor: margaritka » 15 października 2013, o 20:01

Macie czasami takie wrazenie ze nawiazaliscie kontakt z Bogiem albo aniolami?

Niewinny

Postautor: Niewinny » 15 października 2013, o 20:04

mocmilosci1 pisze:cyt margarynka:"Albo komus z podsiadomosci"

Czaje że z PODŚWIADOMOŚCI...
Dałaś sie wkrecić...
Coś takiego jak PODŚWIADOMOŚĆ istnieje tylko w BAJKACH.
Jedyne co jest to ŚWIADOMOŚĆ, Murphy to ściemniacz....

A więc twierdzisz że twoje ciało nie jest podświadomością?

Awatar użytkownika
margaritka

Postautor: margaritka » 15 października 2013, o 21:27

Moc milosci jak pozbyles sie swiadomosci, tzn.jak stales sie czysta swiadomoscia.?

Awatar użytkownika
mocmilosci
Kontaktowanie:

Postautor: mocmilosci » 15 października 2013, o 22:46

Wykąpałem się i zcząłem w pelni, być TFURCOM swojego zycia...

Uważam na mysli ,odwirusowywuje myśli i słowa ze słowa NIE,co już pisałem. To zajefajny trening dla Świadomości.

Moje Ciało jest tylko pojazdem, twoje jest podświadomością?...
Sorry , ale żyjesz w braku świadomości o Podświadomości, my opinion!

To tfoje zycie...

:D :kwiatek :kwiatek :kwiatek
JAMJEST
....MIŁOŚĆ....

Awatar użytkownika
mocmilosci
Kontaktowanie:

Postautor: mocmilosci » 16 października 2013, o 01:29

Cyt Marciniak"P: (L) Czy jest inny główny powód ?
O: Wymiana.
P: (L) Wymiana czego ?
O: Was.
P: (L) Co macie na myśli ? Stworzenie nowej rasy, która ma zastąpić ludzi, czy porywanie szczególnych ludzi i wymienia się ich klonami ?
O: Głównie to pierwsze. Widzicie, jak ktoś chce stworzyć nową rasę, to jaki jest lepszy sposób niż masowa hybrydyzacja i masowa reinkarnacja. Zwłaszcza, gdy tubylcy są, jak zawsze, ignoranccy, kontrolowani i antropocentryczni. Jakie miłe środowisko do totalnego zniszczenia, podboju i wymiany... rozumiecie ?
P: (L) To odpowiedziało na moje pytanie o powód. (...)
O: Powiedzieliśmy wam wcześniej: Doświadczenie z Nazistami było "treningiem", a teraz widzicie podobieństwa, czy nie ?
P: (L) Tak widzę....
O: Również powiedzieliśmy, że doświadczenie Indian z Europejczykami może być prekursorem w miniaturze. Także, to co ziemska 3. gęstość robi terrańskiej 2. gęstości, powinno być "pożywką dla myśli". Innymi słowy, nie jesteście tacy niezwykli, pomimo waszej perspektywy, co ? Również ostrzegaliśmy przed wywyższeniem ludzi na Ziemi do 4. gęstości, że 4. gęstości Oriończycy i ich sojusznicy mają nadzieję kontrolować was "tam. Teraz ułożycie to wszystko i co macie ? W końcu powinniście już wiedzieć, że dusza jest ważna, a nie ciało. Inni genetycznie, duchowo i psychicznie manipulowali/tworzyli was byście byli ciałocentryczni. Interesujące, że pomimo wszystkich wysiłków gęstości 4-6 Służenia Innym, ta "zasłona pozostaje nienaruszona".
P: (L) Nasuwa się podstawowe pytanie: co my mamy ZROBIĆ z tą informacją ?
O: Jak ze wszystkim innym, nie chodzi o to, co powinniście, zrobić, a chodzi o to, że wiecie to.
P: (L) Czy jest możliwość pokonania planów 4. gęstości Służenia Sobie w tym projekcie ?
O: Czy jest jakaś możliwość pokonania hiszpańskich konkwistadorów, czy angielskich, francuskich, holenderskich i niemieckich "kolonistów" ?
P:(F) Czy oni powiedzieli, to co ja myślę, że powiedzieli ? (L) Tak. To jest niezwykle dołujące.
O: A czy oczekiwaliście Ogrodu Róż ?
P: (L) Jeśli tak jest, to dlaczego nie dołączymy do sekty "Bramy Niebios" i nie popełnimy masowego samobójstwa i nie pogodzimy się z tym wszystkim ?!
O: Wybraliście się z tym godzić, teraz już nie ?
P: (L) Musiałam mieć nie po kolei w głowie, gdy zrobił ten wybór, może byłam pijana ?
O: Nie ma picia w 5. gęstości !"
o horera , i cio teraz... jak nima picia.... :-)
To ja zostaje w 4... :przytul :przytul :przytul :kwiatek :kwiatek
:aniol
JAMJEST
....MIŁOŚĆ....

Awatar użytkownika
mocmilosci
Kontaktowanie:

Postautor: mocmilosci » 16 października 2013, o 01:31

Jestem z Oriona taka moja rola porypaniona.... :aniol :aniol
JAMJEST
....MIŁOŚĆ....

Niewinny

Postautor: Niewinny » 16 października 2013, o 01:37

A to nie jest tak ze pamiec o tym zapewnia po prostu maksymalne mozliwe wykorzystanie umyslu?

Wróć do „Świadomość”