Ciężki problem

Pytania i Pomoc Duchowa - Masz jakikolwiek problem, napisz tu.
Awatar użytkownika
BezZnaczeniowy
Reputacja: 0
Kontaktowanie:

: Ciężki problem

Postautor: BezZnaczeniowy » 31 maja 2012, o 22:57

Jastrząb :) Twoja odpowiedź jest taka jak się spodziewałem :) a teraz weź pod uwagę że to tylko początek :):):)
Ja mam w dupie wskazywanie, udowadnienie, spieranie, szukanie racji :) nawet czasami gadć mi się nie chce :) ale czasami widzę iskierkę z której może powstać ogień i wtedy coś kłapnę :)
Jak w każdej bajce zacznij od siebie aby zobaczyć w jakiej bajce grasz :):) zawierz sobie szukaj najgłebiej jak potrafisz kim/czym jesteś :) aby popatrzeć na kogoś trzeba poznać siebie tak całkowicie jak się da - wtedy widzisz że inny to też ty tyle że mniej świdomy:) co nie znaczy że gorszy czy lepszy :)
podpowiadaczy jest wielu ale odpowiedź jest tylko w tobie - zaufaj sobie i zgłebiaj a dotrzesz do każdej potrzebnej odpowiedzi :)

heretyk

Re: Ciężki problem

Postautor: heretyk » 1 czerwca 2012, o 15:10

Kto mówi?
Kto mówi?
Kto mówi?

Kto my?
jakie my?

icaro

Postautor: icaro » 1 czerwca 2012, o 16:52

Pewnie każdy/każde... :) w końcu to forum :-D .

Awatar użytkownika
Jaasmin
Kontaktowanie:

: Ciężki problem

Postautor: Jaasmin » 26 czerwca 2012, o 22:19

Jastrząb, jeśli czujesz się winny, wybacz sobie i tak jak pisze BezZnaczeniowy pokochaj siebie.
Zacznij od siebie, zaakceptuj siebie, a potem już się samo potoczy :)
"Zmieniając siebie, zmieniamy świat" i już tam.

Cokolwiek robisz dla siebie, robisz to też dla innych.

villah

Postautor: villah » 6 lipca 2012, o 22:43

zrób 28,5 pompki, potem umyj 11 zębów odliczając co drugiego, reszte myj 1/4 w wodzie słonej do połowy, później umyj oko polerując żrenice w ruchu obrotowym jednostajnie prędkim, styań na głowie i zaklaskaj piętami, teraz 3 kroki w przód fiknij w tył, bomba, parzy,bomba, granta, teraz mów kochasz wszystkich i ocieraj fiuta/picze o lodówke, teraz wyjdz na balko i krzycz-

jezus mnie zgwałcił, osama to nicpoń, dajcie 1,50 na chleb!
odczekaj moment, jak patrzą ludzie to znaczy że cie kochaja, możesz sie onanizować.

afirmacje i mantry sprzdaje na priv za doładowanie konta kartą play, bo ci z plusa w hoja lecą.

Pasek
Kontaktowanie:

Postautor: Pasek » 3 lipca 2013, o 16:36

Myślę, że afirmacje powinny tutaj pomóc... Więc warto spróbować :)
Sprawdź afirmacje forum i przekonaj się w czym Tobie mogą one pomóc

agraf2000
Kontaktowanie:

Postautor: agraf2000 » 10 lipca 2013, o 21:50

Jeżeli mam być szczery to zapraszam do mnie ... możemy jej razem pomóc.
A przy okazji, nieco naprawić to co zrobiłeś, pamiętaj że w Tobie też gdzieś to siedzi, dlaczego dopiero po pewnym czasie to zauważyłeś. Czy jesteś pewien że tego nie powtórzysz? A może widziałeś to gdzieś już i teraz nieświadomie kopiujesz? Nie oceniam Ciebie, dobrze że wiesz co zrobiłeś - jednakże jeżeli chcesz coś zrobić dobrze, podsuń jej odpowiednia osobę która ma czyste konto. Ty możesz teraz się kojarzyć jej z czymś negatywnym. Jeżeli chcesz popisać zapraszam maila znajdziesz w stopce lub na forum. Możesz też napisać na PW. Niektóre sprawy nie powinny wyjść na światło forum - to moje skromne zdanie. Pozdrawiam
Szukasz pomocy znajdziesz mnie tu http://prawosukcesu.wordpress.com/ lub tu : agraf2000@live.com / Dawid Twaróg /

Wróć do „Pytania i Pomoc”