bede wdzieczna za rade

Pytania i Pomoc Duchowa - Masz jakikolwiek problem, napisz tu.
zofia life coach
Reputacja: 0

bede wdzieczna za rade

Postautor: zofia life coach » 28 czerwca 2013, o 16:42

Mam na imie Zofia i jestem life coachem. przez oatstatnie 20 lat mieszkałam w Londynie i tam wykonywałam moja prace. Choroba mojej mamy sprowadzila mnie jednak do Polski i myslalam by zacząć robic to tutaj. Specjalizuje się w dating i relationship coachingu czyli w skrocie moimi klientami sa ludzie którzy sa sami i chcieli by kogos poznac albo sa w związku ale cos nie idzie im tak jak by chcieli.

Będę bardzo wdzieczna za pomoc w przetłumaczeniem tego na Polski np. co bardziej przemawia do polakow; rankowy coach, single coach, couple coach, związkowy coach. Myslalam ze może malzenski coaching ale przecież nie każdy musi być po slubie by mieć związek.

Bardzo dziekuje jak ktoś ma jakiś pomysl i chciałby się nim podzielić.

Zofia

agraf2000
Reputacja: 0
Kontaktowanie:

Re: bede wdzieczna za rade

Postautor: agraf2000 » 10 lipca 2013, o 21:42

Hej hej witaj ! Na wstępie napisze jedno zdanie oddające całą treść: PAMIĘTAJ TO POLSKA. Tam gdzie byłaś było łatwiej, przynajmniej na początku. Tutaj musisz pracować w sumie nie wiedząc, czy to się rozwinie czy zaraz upadnie i będzie chwilowy kryzys. Jedno jednak możesz wiedzieć, możesz napisać do mnie w każdej sprawie. Co dwie głowy to nie jedna, jeżeli będę mógł w normalnej rozmowie Ci pomóc będzie mi miło, na razie pozdrawiam.

Gdybyś mnie szukała jestem tu : agraf2000@live.com
Dawid Twaróg
Szukasz pomocy znajdziesz mnie tu http://prawosukcesu.wordpress.com/ lub tu : agraf2000@live.com / Dawid Twaróg /

Wróć do „Pytania i Pomoc”