Zamknij sie.

Pytania i Pomoc Duchowa - Masz jakikolwiek problem, napisz tu.
icaro
Reputacja: 0

Re: Zamknij sie.

Postautor: icaro » 12 listopada 2011, o 12:27

Jaasmin pisze:Tutaj moja odpowiedź:

viewtopic.php?f=13&t=9

Tak w skrócie usuwam posty obrażające i nic nie wnoszące.

To nie jest odpowiedz ale zasłanie sie regulaminem.
Rozumiem że masz skargi że ktoś został obrażony.Bo moim doświadczeniem jest brak reakcji na zgłoszenia.

I proszę o podanie co znaczy nic nie wnoszący post -czyli taki który ty uznajesz za nic nie wnoszący,czy nic nie wnoszący tobie.

Czyli poprostu ''widzimisie''.

Przyszło ci do głowy że twoje działanie też może obrażać a przynajmniej irytować.
Ja to odbieram tak: jak cie nie lubię a nie mam powodu do bany to cie będe wycinać...bo mi nie pasujesz,
albo wpadam tu od czasu do czasu i sobie porządze,, co mi tu będą głupoty wypisywac''.Często bez zrozumienia i znajomoosci ludzi i kontekstu.
To jawne nadużycie pozycji administratora.
Zwłaszcza że pesonalnych uwag jest tu dużo i bezsensownych postów też.
Więc zupełnie nie pojmuję kryteriów selekcji.
Nadal uważam że powienno to być konsultowane- jest to wyrazem szacunku dla piszących. Wyrzucanie postów bo ja tak uważam jest manipulacją dyskusją- i traktowaniem instrumentalnym uzytkowników.

Awatar użytkownika
Jaasmin
Kontaktowanie:

Postautor: Jaasmin » 12 listopada 2011, o 17:28

icaro
Nie jestem administratorem, tylko moderatorem.
Staram się czytać cały temat zanim usunę post, jeżeli kogoś tym uraziłam to przepraszam.
Można powiedzieć, że działam na zasadzie "widzimisie" innego "widzi" nie mam ;), post nic nie wnoszący, czyli taki, który według mnie nic nie wnosi :)

Tak jak coś odbierasz, takie to właśnie jest.
Czy jeśli powiem Ci,że jest inaczej, zmienisz zdanie i będziesz inaczej to odbierać?

icaro

Postautor: icaro » 12 listopada 2011, o 18:15

Wiec cały regulamin streszcza sie do :
,,Strzeszcie sie szaleńcy ,szalony moderator szaleje''.
To przynajmniej mam jasność...ryzykując czas poświecony na pisanie.

Evolution

Postautor: Evolution » 13 listopada 2011, o 12:06

Icaro, tobie naprawde musi sie nudzic xD Marnowac czas na takie pierdoly nie szkoda Ci?

icaro

Postautor: icaro » 13 listopada 2011, o 12:25

Jeśli uważasz siebie za pierdołe...
to i owszem żal mi czasu.

Awatar użytkownika
Dobek

Postautor: Dobek » 13 listopada 2011, o 14:16

Administrator/moderator ma święte prawo uznać jakieś posty za bezwartościowe i je usuwać.

icaro

Postautor: icaro » 13 listopada 2011, o 15:45

To już wiem...ale to nie zmienia postaci rzeczy.
Swiete prawo to świete prawo ale moderator to nie świeta krowa.
Jedynym pytaniem jest czy chce sie wypowiadać na portalu gdzie opinia moderatora jest świetością.
Ja mam inne pojecie świętości...
A tak serio - bardzo łatwo uznajemy podjętete zobowiązanie za nasze świete prawo.

villah

Postautor: villah » 13 listopada 2011, o 18:50

a słyszałeś Dobek o tym, że prawo jest, jak płot? lew przeskoczy, żmija sie prześliźnie, a bydło sie nie rozłazi haha xD

robinson

Postautor: robinson » 13 listopada 2011, o 20:39

:-D On mówi o świętym prawie: czyli w miejsce bydła, trza postawić święte krowy. Dobek świeta krowo!! muuuuuuu!!

Ja jesem

Postautor: Ja jesem » 20 marca 2012, o 10:10

Witajcie :-P

To mój pierwszy post na Forum. W tym temacie bo na pierwszy rzut oka nie znalazłam takiego specjalnie do przywitań. A bo też i po co ;-) W sumie fajnie to rokuje że ten temat nie został usunięty, uważam że czasem nawet trzeba się pokłócić. I o ile taki temat nic nie wnosi moim zdaniem, to kac po takiej kłótni jest nie tylko oczyszczający ale prowokuje do weryfikacji własnego postępowania, metod działania, nastawienia, ... Więc jest bardzo pożyteczny w moim rozumieniu. A skoro już zadałam sobie trud by przeczytać cały ten wątek z wielkim zainteresowaniem jako wprowadzenie w świetny nastrój przy porannej kawce. Poczułam się upoważniona skrobnąć i kilka słów od siebie. Tak nawiasem to mam nadzieję że ze mną tu wytrzymacie, choć pewnie poleci kilka bezpieczników :lol: W prawdzie wyrosłam z kłótni, i urazów, wszystko rozumiem i akceptuje, pod warunkiem że jest moje lub nawet mojsze ;-) hehe. A tak na poważnie, to jaw swoim życiu mam jednego takiego sługę, nazywa się szatan. Dobrze mi w tym względzie służy. Bo kto Ci prawdę powie o Tobie (o słabościach i niedoskonałościach, prawdę w tym względzie) jeśli nie Twój największy wróg. Który to wytknie wszystko, skopie jeśli może... Nawet zmanipuluje jeśli sama nie wiem co myśleć. Nie zamierzam go wychwalać ale co prawda to prawda bo bardzo się doświadczyłam i ubogaciłam dzięki jego pracy. Tak dobremu wszystko służy, i wszystko na dobre.

Pozdrowionka :-P

Ps. Nie jestem religijna.

Wróć do „Pytania i Pomoc”