ho'oponopono

Pytania i Pomoc Duchowa - Masz jakikolwiek problem, napisz tu.
lilu
Reputacja: 0

ho'oponopono

Postautor: lilu » 27 października 2011, o 12:59

Witam Wszystkich serdecznie,
jestem poczatkująca, bardzo zafascynowana wręcz pochłonięta Huną.Okazuje się, że juz od dawna nieświadomie potrzebowałam tej wiedzy i czułam ,że coś jest czego jescze nie odkryłam w sobie co da mi siłe. W krytycznych momentach mojego życia to się objawiało ale nie potrafiłam tego nazwać, nie wiedziłam co to jest skąd sie wzięło.. to moja nadświadomośc teraz to wiem.Mój Anioł cudowny :aniol .
Jak zwykle na poczatku wielkie odkrycie, całkiem przypadkiem..od tamtej pory czytam codziennie wszystko co moge znaleśc na ten temat w internecie..afirmuję, wizualizuję, modle się ale niedawno poczułam, że to nie wszystko ,że czegos w tym brakuje i znów"przypadkiem"dziękuję i kocham moje Boskie Ja trafiłam w necie na Ho'oponopono..niestety informacje na ten temat są bardzo ogólne i okrojone :-( . Serdecznie moge tylko podziękować forumowiczom ktorzy dzielą się swoimi spostrzezeniami lub metodami jakie sami sobie wypracowali. Niestey bardziej szczegółowe informacje na temat Ho'oponopono trzeba sobie "kupić". I tego nie rozumiem dlaczego ludzie którzy uczą Huny, mowią o niiej okreslając mianem cudownej, z czym na wiasę mowiąc sie zgadzam każą sobie płacić za pomoc jaką daja techniki oczyszcakjące, uzdrawiajace...:( kocham Was sedruszka i stąd moja prośba czy jest wsród Was ktoś kto mogły opisać bardziej szcegółowo Ho'oponopono..wiem ,że należy powtarzać Przepraszam, Wybaczmi ,proszę, dziękuję i kocham Cie(i to mi bardzo pomaga) ale wiem ,że ta modlitwa trwa znacznie dłuzej( w wersji oryginalnej) i skałda się z wielu etapów.Proszę o pomoc.Jesli jest ktoś kto mogłby pomoc mi rozszerzyć wiedzę na ten temat , będe bardzo wdzieczna.. Niech miłośc łączy nas wszystkich aby świat stał się jak mu pierwotnie przeznaczono, cudownym radosnym miescjem:)
ps: być może osoba ktora bedzie chciał sie ze mna podzielic swoja wiedzą pomoże nie tylko mi..dziekuję:)

JAR

: ho'oponopono

Postautor: JAR » 27 października 2011, o 17:10

Wrzuć na luz i nabierz dystansu. Będzie Ci potrzebny.

lilu

: ho'oponopono

Postautor: lilu » 27 października 2011, o 17:40

i tylko tyle...:) i juz??:) :ok no super

JAR

Re: ho'oponopono

Postautor: JAR » 27 października 2011, o 19:35

Minimum tego, żeby nie stracić za dużo.

Niewinny

Re: ho'oponopono

Postautor: Niewinny » 27 października 2011, o 22:24

@lilu

Huna to jeden z wielu zakłamanych systemów nie warto na niego marnować życia.
Wszystko w duchowości co opiera się na jakiejkolwiek wiedzy jest g*wno warte, polegajmy na tym co od zawsze mamy a nie na tym co nabyliśmy.

Wróć do „Pytania i Pomoc”