Zniewolone umysły
Re: Zniewolone umysły
.... dzieje się tak, dlatego że nie ma dwóch identycznych kreacji energii .... więc próżno szukać mistrzów i guru ... to my jesteśmy czym tylko zapragniemy być w harmonii z naszą własną kreacją ... 
NIE JESTEM TU PO TO ABY OCENIAĆ I OBRAŻAĆ ALE BY MÓWIĆ CO CZUJĘ.
"o my jesteśmy czym tylko zapragniemy być w harmonii z naszą własną kreacją ..."
Ciekawy paradoks, mozemy co chcemy (tylko albo aż) w obrębie naszej kreacji....
A jeżeli Twoja natura, kreacja predystynowana jest (w pewnym okresie np) do poszukiwania "mistrzów", "guru"...
Ciekawy paradoks, mozemy co chcemy (tylko albo aż) w obrębie naszej kreacji....
A jeżeli Twoja natura, kreacja predystynowana jest (w pewnym okresie np) do poszukiwania "mistrzów", "guru"...
"Iść za marzeniem i znowu iść za marzeniem, i tak zawsze aż do końca."
Joseph Conrad
Joseph Conrad
pie*******, leniwy, komercyjny, zblazowany i nastawiony na rozrost ego amerykańsko europejski new age.
.... oczywiście że tak .... myślę że poszukiwanie i wzorowanie się w pewnej fazie tej wędrówki na osobach które zaszły już trochę dalej niż My, jest nie żadką potrzebą .... ale kiedy się na nich zbyt mocno zapatrzysz i w nich zasłuchasz, to utkniesz w ślepym zaułku .... zaczniesz przyjmować ich prawde za swoją i Twoja droga stanie się kopią ich drogi .... 
"Ciekawy paradoks, mozemy co chcemy (tylko albo aż) w obrębie naszej kreacji...."
... to nie znaczy że nasza kreacja jest skończona ... a zatem i możliwości też nie ... chodzi o to by w danym momencie egzystencji nie być przeciwko sobie .... jeśli czujesz że coś Ciebie ogranicza, to znajdż rozwiązanie by tak nie było ...
... to nie znaczy że nasza kreacja jest skończona ... a zatem i możliwości też nie ... chodzi o to by w danym momencie egzystencji nie być przeciwko sobie .... jeśli czujesz że coś Ciebie ogranicza, to znajdż rozwiązanie by tak nie było ...
Dobek pisze:pie*******, leniwy, komercyjny, zblazowany i nastawiony na rozrost ego amerykańsko europejski new age.
a polski to musi byc dopiero...
kosmita pisze:.... oczywiście że tak .... myślę że poszukiwanie i wzorowanie się w pewnej fazie tej wędrówki na osobach które zaszły już trochę dalej niż My, jest nie żadką potrzebą .... ale kiedy się na nich zbyt mocno zapatrzysz i w nich zasłuchasz, to utkniesz w ślepym zaułku .... zaczniesz przyjmować ich prawde za swoją i Twoja droga stanie się kopią ich drogi ....
No tak tylko się filozoficznie droczę
Joseph Conrad
Joseph Conrad
... pozdrawiam zatem drogi Filozofie ... no i jestem tu i teraz ... 
Porażający osobisty wszechoganiający radosny new age -
Wszyscy jesteście moimi miszczami !

Wszyscy jesteście moimi miszczami !

A ja i tak jestem od was lepsiejszy bo, mam 7 lvl i mam mature xD^^
: Zniewolone umysły
a ja jestem vegeta
robie ka me ha me i jestes moj
robie ka me ha me i jestes moj
-
mocmilosci2
- Reputacja: 0
- Kontaktowanie:
cyt eva-lucjan:"mam 7 lvl i mam mature xD^^"
Czy matura? czy CHĘĆ SZCZERA zrobi z ciembiem BOha -tera...z (Boha-boga...a jak zwał tak zwał, i tak ZAWAŁ...
ah, ta arka noego w słowach jest tyle zakodowane że "ist nie nie"
staje się NOW! Zaje.bis.te.
cyt: "Pora zający oso bis ty wszecho gar nia jąc y rado SNY"
Co pora zający, zajecy ,a właściwie zajęczy
Jasmin, to zabawa! ,słowami, spoko

Czy matura? czy CHĘĆ SZCZERA zrobi z ciembiem BOha -tera...z (Boha-boga...a jak zwał tak zwał, i tak ZAWAŁ...
ah, ta arka noego w słowach jest tyle zakodowane że "ist nie nie"
staje się NOW! Zaje.bis.te.
cyt: "Pora zający oso bis ty wszecho gar nia jąc y rado SNY"
Co pora zający, zajecy ,a właściwie zajęczy
Jasmin, to zabawa! ,słowami, spoko

JAM JEST
..............miłość.............
mocmilosci moja wypowiedz to byla pokazowka egoizmu wiekszosci ludu;d Fajnie kodujesz, dalej tak dzialaj to poprawi mi sie umiejetnosc interpretacji wierszow he;d
-
mocmilosci2
- Reputacja: 0
- Kontaktowanie:
cyt:"moja wypowiedz to byla pokazowka egoizmu wiekszosci ludu"
nie obsądzaj bo bedziesz obślimaczony...
cyt ""Fajnie kodujesz, dalej tak dzialaj to poprawi mi sie umiejetnosc interpretacji wierszow he;d"
thanx
,to KODY Z NIE WOLE NIA...
jestem koderem , nie ... szczęśliwym ,radośći mnie ttykają wciąż ...
i choć bym nie.... wiem Co kodował.. to z kodu mnie... e mi mam wychodzi wunż...
nie obsądzaj bo bedziesz obślimaczony...
cyt ""Fajnie kodujesz, dalej tak dzialaj to poprawi mi sie umiejetnosc interpretacji wierszow he;d"
thanx
,to KODY Z NIE WOLE NIA...jestem koderem , nie ... szczęśliwym ,radośći mnie ttykają wciąż ...
i choć bym nie.... wiem Co kodował.. to z kodu mnie... e mi mam wychodzi wunż...
JAM JEST
"Zaufały do końca"
Joseph Conrad
Joseph Conrad
film uderza na mózg, dawno takiego dobrego nie oglądałem, a z lassem zrobił to jak profesor, rispekt