Pomóżcie odnaleźć kotkę!
Pomóżcie odnaleźć kotkę!
Proszę, pomóżcie. Zaginęła moja kotka. Czy jest tu ktoś, kto pomoże mi ją odnaleźc w sposób niekonwencjonalny? Albo wskaże osobę, która specjalizuje się w odnajdowaniu zaginionych zwierząt metodą jasnowidzenia?
Re: Pomóżcie odnaleźć kotkę!
ps. zapytaj wieska, on moze cos wiedziec
ps2. a tak na serio, to chyba nie jest wlasciwe miejsce, a by szukac specow od jasnowidzenia - z tego co wiem nikt nie wspominal o tego typu talentach...
"Iść za marzeniem i znowu iść za marzeniem, i tak zawsze aż do końca."
Joseph Conrad
Joseph Conrad
Rety, człowieku, jestem zdesperowana i szukam, gdzie mogę.... nie śmiej się.... nigdy nie wiadomo, gdzie znajdziemy wsparcie.... rozwój duchowy, a Ty sie śmiejesz z mojego kłopotu.... 
wsparcie? musisz sie zdecydowac albo wsparcie albo kot
szukaj kota a nie wsparcia. Bo inaczej dost kota, a ale innego..
Joseph Conrad
Joseph Conrad
Tu pomocy nie dostaniesz tylko głupie teksty ludzi którzy sami nic nie osiągnęli.
: Pomóżcie odnaleźć kotkę!
na stos z nimi!
ogarnij kota, znajdz kota, pomóż dzieczynie....WM zrób to dla mnie, siebie i wszechświata i potomnych: D spidermanie .Świeć przykładem harcerzu....choć życie mnie wciąż zaskakuje...szukać kota w sieci ? 

Czy pelnych [atosu mitycznych bohaterow nie stac, odklejenie sie od siebie i poprostu skumanie, ze cos moze byc zartemWszechmogacy pisze:Tu pomocy nie dostaniesz tylko głupie teksty ludzi którzy sami nic nie osiągnęli.
Joseph Conrad
Joseph Conrad
- black sheep
- Reputacja: 0
taki los kota...albo zostal zjedzony przez psa, albo przejechany przez samochod albo sam poszedl w sina dal i wroic jesli mu sie ebdize chcialo....wiem co mowie 

ja jestem bruce lee i robie mada faka na hauz, w skrajnych przypadkch przestanwiał kindzał o 359 stopni w stosunku do odbicia blasku księżyca o kant d*** jednorożca, śmigam w ślicznym dresiku i klepie pancurów kumpli wszechmogącego, ostatnio jadłem kota.
a ty jadłeś kiedyś kota?
a ty jadłeś kiedyś kota?
- black sheep
- Reputacja: 0
barzo smieszne...to juz znecanie sie.
Joseph Conrad
Joseph Conrad
Ciekawy pisze:barzo smieszne...to juz znecanie sie.
ta, i ty będziesz decydował o tym gdzie jest ta granica.