no comments
no comments
"Wpływowy duchowny egipski, mieszkający w Katarze wydał w poniedziałek fatwę (religijne zalecenie) nakazującą żołnierzom armii libijskiej zabić pułkownika Muammara Kadafiego - jego wystąpienie zostało pokazane przez telewizję Al Dżazira."
źródło:portal WP.
źródło:portal WP.
Re: no comments
no i jaki z tego wniosek?
zaślepienia ciąg dalszy ....
zaślepienia ciąg dalszy ....
NIE JESTEM NIKE ...
magia to umiejętne wykorzystanie siły umysłu - to zdolność czerpania mocy z własnego wnętrza ...
magia to umiejętne wykorzystanie siły umysłu - to zdolność czerpania mocy z własnego wnętrza ...
-
magda16165
- Reputacja: 0
wniosek duchowny tez jest czlowiekiem albo to ze jest duchownym, nie swiadczy o niczym
moze slonce jest tak oslepiajace
glucho wszedzie, ciemno wszedzie co to bedzie??? co to bedzie;)
: no comments
W sumie, to wszystkie drogi prowadzą do raju.
A każdy ma taki raj, jaki sobie wypracował.
A każdy ma taki raj, jaki sobie wypracował.

że świety nie święty też pierdolniety.
Get the cool!
Get the cool shoeshine!
There's a monkey in the jungle
Watching a vapour trail
Caught up in the conflict
Between his brain and his tail
Get the cool!
Get the cool shoeshine!
There's a monkey in the jungle
Watching a vapour trail
Caught up in the conflict
Between his brain and his tail
Uważam, że to prawdziwy duchowny, porostu wybiera mniejsze zło, cena chwasta, który cały swój żywot przeznaczył na gnębienie istotu ludzkich i pewnie po drodze kilku innych za cene niewinnych.
Tak jak powiedział pewien "wysokiej rangi mnich tybetański" który był zafascynowany amerykańskimi bombowcami, że "trzeba byłoby wysłać kilka tych fajnych amerykańskich bombowców" kiedy iran przetrzymywał w lochach amerykańskich obywateli.
Niekiedy trzeba ponieść wysoką cenę, żeby dobro triumfowało
Tak jak powiedział pewien "wysokiej rangi mnich tybetański" który był zafascynowany amerykańskimi bombowcami, że "trzeba byłoby wysłać kilka tych fajnych amerykańskich bombowców" kiedy iran przetrzymywał w lochach amerykańskich obywateli.
mniesze zło wieksze dobro wieksze zło mniejsze dobro -jak ty to ważysz i ogarniasz?
Jak ci ktoś chce wpierdolić to uciekaj...atomówką czy bejsbolówką jeden kij.
Jak ci ktoś chce wpierdolić to uciekaj...atomówką czy bejsbolówką jeden kij.
Nie ma wyłączności na prawdę, każdy ma swoją.
Jeśli ktoś chce mi wpierdolić, a nie mam szan na ucieczkę?
Jeśli ktoś chce mi wpierdolić, a nie mam szan na ucieczkę?
Moim zdaniem Kadafi żyje w społeczeństwie, którym rządzą pewne reguły i zasady, i nie umiejszając duchowości każdy normalny człowiek wie z czym się wiąże rozstrzelanie 250 niewinnych osób.
MUKA DLA GNOJA! MUKA!
MUKA DLA GNOJA! MUKA!
normalny nienormalny winny niewinny - jak ty to ważysz i ogarniasz.
Jak ci ktoś chce wpierdolić to uciekasz z reguły czy dla zasady?
Jak ci ktoś chce wpierdolić to uciekasz z reguły czy dla zasady?
villah pisze:Uważam, że to prawdziwy duchowny, porostu wybiera mniejsze zło, cena chwasta, który cały swój żywot przeznaczył na gnębienie istotu ludzkich i pewnie po drodze kilku innych za cene niewinnych.
Villah robi sie z Ciebie doskonaly material na sekciarza. kurde zmanipulowal cie guru, ktorego nie prawdopodobnie nie widziales. W syt tez zapewne sie specjalnie nie orientujesz - wazne jest co powiedzial "duchowny"
"Iść za marzeniem i znowu iść za marzeniem, i tak zawsze aż do końca."
Joseph Conrad
Joseph Conrad
W ogóle mnie nie interesuje duchowny... to normalny człowiek, jak ja czy inni więc nie wiem dlaczego taki tutaj ferment powstał, od powiedział sobie kilka słów rozumu, wielka mi rzecz. Inna kwestia gdyby kadafi spasował, ale on twierdzi, że zostanie męczennikiem, a to oznacz że dalej będzie mordował niewinnych.
"materiał na sekciarza" hahahaha dawno takiego nonsenu nie widziałęm na tym forum
"materiał na sekciarza" hahahaha dawno takiego nonsenu nie widziałęm na tym forum
: no comments
villah pisze:Niekiedy trzeba ponieść wysoką cenę, żeby dobro triumfowało
Niech każdy ponosi sam taką cenę, na jaką samemu go stać.
Takie dyrdymały zawsze kończą się, gdy trzeba poświęcić się samemu.
Czyli mam się podpalić, żeby zmusić kadafiego do odejścia?