Zdrowie czy choroba ? Wybór należy do ciebie. http://www.jasnowidz.aquanet1.com
Każdy człowiek pragnie zdrowia w swoim życiu. Pragnie przeżyć swoje życie w jak najlepszej kondycji.
Aby poznać czym jest zdrowie i choroba i jak możesz sam przekształcić stan choroby w zdrowie , musisz zrozumieć , że jesteś w rzeczywistości , czymś więcej niż dotąd myslałeś. Twoje granice jak dotąd stworzyłeś sobie sam , a otoczenie ci w tym dopomogło. Znany francuski naukowiec Dr Tilney , zajmujący się badaniami nad możliwościami ludzkiego mózgu powiedział: „Przez opanowanie wlasnej świadomości rozwiniemy takie centra mózgowe , które udostepnią nam taką siłe , jakiej byśmy się nawet nie domyślali” Oczywiście ta idea nie już dla nikogo nowością . Ponad dwa tysiące lat temu pewien znany wszystkim , wielki nauczyciel powiedział swoim uczniom podobne rzeczy .
Wielkie możliwości i moce jakie kryją się w człowieku , są manifestacją doskonałej i wszechmocnej natury , która jest jest w każdym. Kryje się ona tuż poniżej progu świadomości czyli stanu czuwania. W tym wewnętrznym „Ja ” mają źródło twoje wszystkie nadzwyczajne moce . Uzdrawianie jest jedną z nich. Aby jednak świadome „Ja” mogło ustąpić miejsca wewnętrznemu „Ja ” musisz nauczyć się jak wejść się wyciszyć , zrelaksować. Swiadome „Ja ” nie może uzdrawiać , może jedynie być zarządcą , który wyda rozkaz wyciszenia. Kiedy opanujesz swój świadomy umysł i zaprzęgniesz go do pracy dla ciebie , wtedy dopiero możesz zacząć właściwą pracę. Swiadome „Ja” jest podporządkowane światu zewnętrznemu . Natomiast nieświadome wewnętrzne „Ja” rządzi światem wewnętrznym , który jest w łączności z wyższym subtelnym światem.
Ten świat , jeśli , go poznasz , może zmienić całkowicie jakość i sens twojego życia na ziemi.
Jasnowidz Matris
http://www.jasnowidz.aquanet1.com
Zdrowie czy choroba ? Wybór należy do ciebie.
-
johan99999
- Reputacja: 0
: Zdrowie czy choroba ? Wybór należy do ciebie.
Potrzebujesz pomocy?
-
mocmilosci2
- Kontaktowanie:
Re: Zdrowie czy choroba ? Wybór należy do ciebie.
oj
"nie pieprz pietrze bo przepieprzysz piepsza wieprzem...
(zamieńta se jak chceta tego pieprza i wiepsza)
albo wieprza z siebie zrobisz...
oj wkrętacze jest TYLKO ŚWIADOMOŚĆ , reszta to WKRĘT!!!!
pod_świadomość to nazwa dla WKRĘTACZY co programuja nasz SUPERSYSTEM , że my niby tacy okropnie spaprani i jedyne co możemy to bawić się w jakieś pod_ŚWIADOMOŚCI ,a fe. wykryłem wasze knowania dawno temu....
SPRAWDZIŁEM, PRZEŻYŁEM, ZWYCIĘZYŁEM
HaHaHA
ładne kwiatki?

(zamieńta se jak chceta tego pieprza i wiepsza)
albo wieprza z siebie zrobisz...
oj wkrętacze jest TYLKO ŚWIADOMOŚĆ , reszta to WKRĘT!!!!
pod_świadomość to nazwa dla WKRĘTACZY co programuja nasz SUPERSYSTEM , że my niby tacy okropnie spaprani i jedyne co możemy to bawić się w jakieś pod_ŚWIADOMOŚCI ,a fe. wykryłem wasze knowania dawno temu....
SPRAWDZIŁEM, PRZEŻYŁEM, ZWYCIĘZYŁEM
HaHaHA
ładne kwiatki?

JAM JEST
..............miłość.............
-
mocmilosci2
- Kontaktowanie:
: Zdrowie czy choroba ? Wybór należy do ciebie.
johan99999 pisze:Zdrowie czy choroba ? Wybór należy do ciebie. http://www.jasnowidz.aquanet1.com
Dr Tilney , zajmujący się badaniami nad możliwościami ludzkiego mózgu powiedział: „Przez opanowanie wlasnej świadomości rozwiniemy takie centra mózgowe , które udostepnią nam taką siłe , jakiej byśmy się nawet nie domyślali”
gdzie tu mowa o pod_ŚWIADOMOŚCI?
a fe.. to jasnowic...
poczytajem te fasze pszepofietnie...z podfodnej sieci...
akfanet to sieć potfotna jak mniemywam...umywam...
Dzienks rosrzeszam sfoje gorizonty na falach torsyjnych...
no co wy orzyganiu myślita... to rze jest nauka szipowa...
oooo! jakiem łatne kfiatki....
JAM JEST
Coraz więcej osób, niezależnie od wieku, zmaga się z problemami z kręgosłupem. Odpowiednia diagnostyka i terapia manualna są kluczowe w poprawie komfortu życia i powrocie do normalnego funkcjonowania. Jeśli szukacie kompleksowego podejścia do leczenia, warto zajrzeć tutaj: https://www.osteomedyk.pl/kregoslup/. Można tam poczytać o zaletach terapii osteopatycznej.
Badania krwi i moczu są kluczowe w ocenie stanu zdrowia i mogą ujawniać ważne informacje o funkcjonowaniu organizmu. Gdy myślimy o regularnych badaniach, dobrze jest również rozważyć, jakie opieki medycznej potrzebujemy na co dzień. Warto zapoznać się z opcjami, jakie oferują pakiety medyczne Luxmed. Dają one dostęp do szerokiej gamy specjalistów i nie tylko!