Witam - Henito Kisou
- Henito Kisou
- Reputacja: 0
- Kontaktowanie:
Witam - Henito Kisou
Witam wszystkich na tym forum. Przyszedłem tutaj z portal-duchowy.pl który przeglądam już od jakiegoś czasu ze względu na dużej jakości artykuły. Bywam też na przerazaczach, paranormalium i nautilusie. Interesuję się szeroko pojętym rysunkiem i grafiką, ale bardziej w stronę tradycyjną, nie digiart, z czego główne tematy i koncepty to dark art, surrealizm (a więc podświadomość indywidualna i kolektywna) i sztuka ezoteryczna, rysunek intuicyjny. Interesuję się też okultyzmem, psychotroniką, wpływem klątw i uroków, tematyką demonów, magii, opętań i nawiedzeń. Zjawiska paranormalne i pozaziemskie cywilizacje też nie są mi obce, jak i LD/OOBE. Mam też pewne zamiłowanie do psychologii społecznej i socjologii. Myślę, że poznam tu ciekawe osoby i kreatywnie spędzę czas. 
Jeśli coś ma zaistnieć, to zaistnieje.
: Witam - Henito Kisou
Z jakimi obcymi zdarzało ci się jarać dżety?Henito Kisou pisze:pozaziemskie cywilizacje też nie są mi obce
A tak poważnie to wybacz ale nic z tego co opisałeś nie ma wspólnego z tematyką tego forum.
I to jebnięte uczucie, że wszystko co piszę to straszna bzdura, wcale nie tak ale muszę to przecież JAKOŚ napisać, bo tak to bym się w ogóle nie odzywał. Not so wiesz.
- Henito Kisou
- Kontaktowanie:
Re: Witam - Henito Kisou
Chyba jednak tak. Wszystkie opisane przeze mnie rzeczy to są środki, narzędzia, techniki rozwoju duchowego. 
Nie. Poważnie. Zupełnie nie rozumiesz czym jest rozwój duchowy, uwierz mi. Za gówniarza robiłem ten sam błąd.
No choćby klątwy i demonologia, co to ma do rozwoju? UFO? LD? W jaki sposób panowanie nad snami pozwoli ci przejrzeć przez iluzje?
No choćby klątwy i demonologia, co to ma do rozwoju? UFO? LD? W jaki sposób panowanie nad snami pozwoli ci przejrzeć przez iluzje?
I to jebnięte uczucie, że wszystko co piszę to straszna bzdura, wcale nie tak ale muszę to przecież JAKOŚ napisać, bo tak to bym się w ogóle nie odzywał. Not so wiesz.
- Henito Kisou
- Kontaktowanie:
Kurvik pisze:Nie. Poważnie. Zupełnie nie rozumiesz czym jest rozwój duchowy, uwierz mi. Za gówniarza robiłem ten sam błąd.
Już wspomniałem, to nie jest rozwój duchowy, a jego elementy, przebieg, tak jak techniki medytacyjne nie są medytacją, ale ją ułatwiają. Każde nowe doświadczenie, każda nowa energia, która nas wzbogaca i bez znaczenia co to jest przybliża nas i rozwija duchowo w planie ducha. Nawet tematyka klątw, demonologia. Nie UFO, a pozaziemskie cywilizacje i niekoniecznie przez channeling też, byś się zdziwił. LD też, jako że nic nie jest takim jakim się wydaje i nic nie jest odrębne i czysto fizyczne.
: : Witam - Henito Kisou
Ekhmm pisze:Bez urazy, ale kurvik ma rację, oj dostaniesz baty od Wszechmogącego.
To miarą nowego człowieka na forum, jest to, czy dostanie albo nie, baty od Wszecha?

Witaj Henito Kisou , życzę miłego czytania i dyskusji 

Witaj w naszej dużej dysfunkcyjnej "rodzinie"...
witaj Heniek fajnie ,że jesteś 
NIE JESTEM NIKE ...
magia to umiejętne wykorzystanie siły umysłu - to zdolność czerpania mocy z własnego wnętrza ...
magia to umiejętne wykorzystanie siły umysłu - to zdolność czerpania mocy z własnego wnętrza ...