Zdrowie czy choroba ? Wybór należy do ciebie.

Pytania i Pomoc Duchowa - Masz jakikolwiek problem, napisz tu.
johan99999
Reputacja: 0

Postautor: johan99999 » 15 stycznia 2011, o 18:18

Zdrowie czy choroba ? Wybór należy do ciebie. http://www.jasnowidz.aquanet1.com

Każdy człowiek pragnie zdrowia w swoim życiu. Pragnie przeżyć swoje życie w jak najlepszej kondycji.
Aby poznać czym jest zdrowie i choroba i jak możesz sam przekształcić stan choroby w zdrowie , musisz zrozumieć , że jesteś w rzeczywistości , czymś więcej niż dotąd myslałeś. Twoje granice jak dotąd stworzyłeś sobie sam , a otoczenie ci w tym dopomogło. Znany francuski naukowiec Dr Tilney , zajmujący się badaniami nad możliwościami ludzkiego mózgu powiedział: „Przez opanowanie wlasnej świadomości rozwiniemy takie centra mózgowe , które udostepnią nam taką siłe , jakiej byśmy się nawet nie domyślali” Oczywiście ta idea nie już dla nikogo nowością . Ponad dwa tysiące lat temu pewien znany wszystkim , wielki nauczyciel powiedział swoim uczniom podobne rzeczy .
Wielkie możliwości i moce jakie kryją się w człowieku , są manifestacją doskonałej i wszechmocnej natury , która jest jest w każdym. Kryje się ona tuż poniżej progu świadomości czyli stanu czuwania. W tym wewnętrznym „Ja ” mają źródło twoje wszystkie nadzwyczajne moce . Uzdrawianie jest jedną z nich. Aby jednak świadome „Ja” mogło ustąpić miejsca wewnętrznemu „Ja ” musisz nauczyć się jak wejść się wyciszyć , zrelaksować. Swiadome „Ja ” nie może uzdrawiać , może jedynie być zarządcą , który wyda rozkaz wyciszenia. Kiedy opanujesz swój świadomy umysł i zaprzęgniesz go do pracy dla ciebie , wtedy dopiero możesz zacząć właściwą pracę. Swiadome „Ja” jest podporządkowane światu zewnętrznemu . Natomiast nieświadome wewnętrzne „Ja” rządzi światem wewnętrznym , który jest w łączności z wyższym subtelnym światem.
Ten świat , jeśli , go poznasz , może zmienić całkowicie jakość i sens twojego życia na ziemi.

Jasnowidz Matris
http://www.jasnowidz.aquanet1.com

JAR

: Zdrowie czy choroba ? Wybór należy do ciebie.

Postautor: JAR » 15 stycznia 2011, o 18:29

Potrzebujesz pomocy?

mocmilosci2
Kontaktowanie:

Re: Zdrowie czy choroba ? Wybór należy do ciebie.

Postautor: mocmilosci2 » 16 stycznia 2011, o 01:04

oj :-> "nie pieprz pietrze bo przepieprzysz piepsza wieprzem...
(zamieńta se jak chceta tego pieprza i wiepsza) :D
albo wieprza z siebie zrobisz... :lol:
oj wkrętacze jest TYLKO ŚWIADOMOŚĆ , reszta to WKRĘT!!!!
pod_świadomość to nazwa dla WKRĘTACZY co programuja nasz SUPERSYSTEM , że my niby tacy okropnie spaprani i jedyne co możemy to bawić się w jakieś pod_ŚWIADOMOŚCI ,a fe. wykryłem wasze knowania dawno temu....
SPRAWDZIŁEM, PRZEŻYŁEM, ZWYCIĘZYŁEM :stuk

HaHaHA :lol: :aniol
ładne kwiatki? :kwiatek :kwiatek :kwiatek
JAM JEST
..............miłość.............

mocmilosci2
Kontaktowanie:

: Zdrowie czy choroba ? Wybór należy do ciebie.

Postautor: mocmilosci2 » 16 stycznia 2011, o 01:15

johan99999 pisze:Zdrowie czy choroba ? Wybór należy do ciebie. http://www.jasnowidz.aquanet1.com

Dr Tilney , zajmujący się badaniami nad możliwościami ludzkiego mózgu powiedział: „Przez opanowanie wlasnej świadomości rozwiniemy takie centra mózgowe , które udostepnią nam taką siłe , jakiej byśmy się nawet nie domyślali”

gdzie tu mowa o pod_ŚWIADOMOŚCI?

a fe.. to jasnowic...
poczytajem te fasze pszepofietnie...z podfodnej sieci...
akfanet to sieć potfotna jak mniemywam...umywam...
Dzienks rosrzeszam sfoje gorizonty na falach torsyjnych...
no co wy orzyganiu myślita... to rze jest nauka szipowa...
:aniol
:kwiatek :kwiatek :kwiatek
oooo! jakiem łatne kfiatki....
JAM JEST
..............miłość.............

mczay

Postautor: mczay » 16 stycznia 2026, o 11:27

Coraz więcej osób, niezależnie od wieku, zmaga się z problemami z kręgosłupem. Odpowiednia diagnostyka i terapia manualna są kluczowe w poprawie komfortu życia i powrocie do normalnego funkcjonowania. Jeśli szukacie kompleksowego podejścia do leczenia, warto zajrzeć tutaj: https://www.osteomedyk.pl/kregoslup/. Można tam poczytać o zaletach terapii osteopatycznej.

mczay

Postautor: mczay » 30 stycznia 2026, o 15:54

Badania krwi i moczu są kluczowe w ocenie stanu zdrowia i mogą ujawniać ważne informacje o funkcjonowaniu organizmu. Gdy myślimy o regularnych badaniach, dobrze jest również rozważyć, jakie opieki medycznej potrzebujemy na co dzień. Warto zapoznać się z opcjami, jakie oferują pakiety medyczne Luxmed. Dają one dostęp do szerokiej gamy specjalistów i nie tylko!

Wróć do „Pytania i Pomoc”