Poszukuję Kodu polecającego
Poszukuję Kodu polecającego
Jestem na początku drogi do duchowości. Znalazłam kogoś, kto - przynajmniej tak myślę - pomoże mi kroczyć tą drogą. jest to Duchowy doradca i uzdrowiciel, którego nazwają "Pan GC" Poszukuję kogoś, kto był u niego i może mi dać lub odsprzedać kod polecający, ponieważ bez tego kodu - nie można się do niego dostać.
Wiem, że jest drogi, ale na szczęście nie mam problemu z tym.
Bardzo proszę o pomoc.
Bogna
Wiem, że jest drogi, ale na szczęście nie mam problemu z tym.
Bardzo proszę o pomoc.
Bogna
Re: Poszukuję Kodu polecającego
A na pewno tego potrzebujesz? Nie wiem o kogo chodzi ale ostatnio kiedy słyszę o duchowych doradcach czuję bardzo nieprzyjemne energie, takie autorytarne i nie znoszące sprzeciwu, a wiele teorii jest wyławianych z jakichś otchłani Hadesu 

Im mniej wiesz, tym lepiej śpisz.
Tak, Na pewno potrzebuję. Ja też dużo słyszałam o "doradcach duchowych" ale ten, o którym mówie jest bez cudzysłowu 
Przeczytałam wywiad z nim 50 razy. Rozmawiałam na Facebooku z osobami, które były o niego (ale niestety nie chcą się pozbyć tego kodu). Pilnie śledzę jego stronę internetową. Zgłosiłam się na wizytę bez rekomendacji ( bo takie też robi) , ale nie dostałam się. I wiem na pewno, że chcę tego i jest mi to potrzebne.

Przeczytałam wywiad z nim 50 razy. Rozmawiałam na Facebooku z osobami, które były o niego (ale niestety nie chcą się pozbyć tego kodu). Pilnie śledzę jego stronę internetową. Zgłosiłam się na wizytę bez rekomendacji ( bo takie też robi) , ale nie dostałam się. I wiem na pewno, że chcę tego i jest mi to potrzebne.
- czajldofbodom
- Reputacja: 0
Kocur pisze:A na pewno tego potrzebujesz? Nie wiem o kogo chodzi ale ostatnio kiedy słyszę o duchowych doradcach czuję bardzo nieprzyjemne energie, takie autorytarne i nie znoszące sprzeciwu, a wiele teorii jest wyławianych z jakichś otchłani Hadesu
Też to poczułam ;) Kod polecający? O co kaman w ogóle?
Jak potrzebujesz kogoś, kto Cię pokieruje, poszukaj w sieci, jest mnóstwo darmowych źródeł. Najlepiej słuchać samego siebie i swojej intuicji jeżeli chodzi o filtrowanie informacji
EDIT: Jeśli to jest właśnie rozwiązanie, które najlepiej z Tobą rezonuje to życzę powodzenia w dostaniu się i wszystkiego dobrego
Zapraszam na mój blog: http://znajdzwsobieswiatlo.blogspot.com/
Bogna a jakie techniki poleca ten nauczyciel? Jeśli to nie pewien pan, który ma nazwisko od narządu pszczoły ani żaden jego znajomy to może nie będzie taki zły
Chociaż tam gdzie widzę kasę i jakieś kody zapala mi się czerwona lampka. Chodziłem kiedyś do bioenergoterapeuty, który brał tylko 10 zł za wizytę, znam kobietę od Reiki, która bierze chyba 80 i takie coś mogę polecić ale tam gdzie zaczynają się jakieś teorie i w grę wchodzi gruba kasa to ja bym jednak uważał.
Chociaż tam gdzie widzę kasę i jakieś kody zapala mi się czerwona lampka. Chodziłem kiedyś do bioenergoterapeuty, który brał tylko 10 zł za wizytę, znam kobietę od Reiki, która bierze chyba 80 i takie coś mogę polecić ale tam gdzie zaczynają się jakieś teorie i w grę wchodzi gruba kasa to ja bym jednak uważał.Im mniej wiesz, tym lepiej śpisz.
Kocur - tak właśnie robię, czyli słucham swojej intuicji. Dziekuję za życzenia
oby się spełniło.
Bądź spokojny - jestem bardzo uważna:)
Dziekuję
oby się spełniło. Bądź spokojny - jestem bardzo uważna:)
Dziekuję
- Prometeusz
- Kontaktowanie:
Ja nie chcę nic mówić. Ale jeśli byłbym takim "Guru" i chciał zyskać klientów, to bym założył konto na takim forum duchowym i udawał, że jestem osobą która słyszała wiele o zdolnościach uzdrawiających tego człowieka (czyli jego) i że chcę bardzo się do niego dostać, bo już rozmawiała z ludźmi, którym pomógł. Ale ciężko się dostać bo trzeba mieć kod.
Po jakimś czasie wróciłbym powiedział, że zostałem uzdrowiony i że mogę podzielić się kodem.
To są podstawowe triki manipulacji.
Reguła niedostępności, społecznego dowodu słuszności oraz autorytetu.
http://notatnik-tr.blogspot.com/2014/06 ... wazji.html
Mi też zapaliła się czerwona lampka.
Po jakimś czasie wróciłbym powiedział, że zostałem uzdrowiony i że mogę podzielić się kodem.
To są podstawowe triki manipulacji.
Reguła niedostępności, społecznego dowodu słuszności oraz autorytetu.
http://notatnik-tr.blogspot.com/2014/06 ... wazji.html
Mi też zapaliła się czerwona lampka.
: Poszukuję Kodu polecającego
Ale z tego co wiem, to on ma raczej za dużo klientów, więc po co miałby to robic?
Poza tym to jest 70 letni staruszek, więc pewnie nie kuma komputerów. W każdym razie gdybyś napotkał ślad na taki kod, proszę pamiętaj o mnie.
Pozdr
Poza tym to jest 70 letni staruszek, więc pewnie nie kuma komputerów. W każdym razie gdybyś napotkał ślad na taki kod, proszę pamiętaj o mnie.
Pozdr
- Prometeusz
- Kontaktowanie:
A tak właściwie to co Ci dolega? Możesz wkleić diagnozę lekarską?
: Poszukuję Kodu polecającego
Chyba troszkę przesadziłeś z tą diagnozą, ale jak jesteś tak bardzo ciekawy, to odpowiem - nic mi nie dolega. Szukam dobrego i mądrego doradcy duchowego - to wszystko.
To ja polecam się do usług za darmo 

Im mniej wiesz, tym lepiej śpisz.
- Prometeusz
- Kontaktowanie:
W ten sposób byś się uwiarygodniła. Nie widzę w tym nic przesadzonego. Ale skoro nie jesteś chora, to nie ważne.
A można wiedzieć po co Ci "doradca duchowy" ?
A można wiedzieć po co Ci "doradca duchowy" ?
Dziekuję Kocur:) - ale to nie chodzi o cenę.

Full - A co ja niby mam uwiarygadniać? Nie wiesz po co są doradcy duchowi? Zadajesz bardzo niedyskretne, a wręcz dziwne pytania. Po co Ci to wiedzieć i dlaczego miałbym Tobie (i to publicznie) o tym mówić?
- Prometeusz
- Kontaktowanie:
Nie wiesz po co są doradcy duchowi?
Nie wiem. Dlatego pytam. Moja duchowość nie potrzebuje "doradców".
A co ja niby mam uwiarygadniać?
Nic nie musisz uwiarygadniać, ale twoja historia pachnie mi przekrętem, który opisałem wyżej i nic na to nie poradzę. Taki marketing na internecie jest powszechny, w normalnym życiu zresztą też. Są nawet ludzie którzy się tym zawodowo zajmują. Więc moje wątpliwości są uzasadnione.
Dodatkowe moje wątpliwości budzi fakt, że w swoich wypowiedziach używasz raz formy męskiej, a raz żeńskiej. Nick masz wskazujący na kobietę a w profilu wpisane M - mężczyzna.
Znalazłam kogoś, kto - przynajmniej tak myślę - pomoże mi kroczyć tą drogą.
Po co Ci to wiedzieć i dlaczego miałbym Tobie (i to publicznie) o tym mówić?