kreacja
Re: kreacja
Cele, czy jak to jest tu nazwane kreacje
które zostały narzucone przez umysł nie są spokojnym spacerkiem po lesie, czasami trzeba o nie walczyć, i nie oznacza to wcale walki z kimś osobowym. Bardzo łatwo się zniechęcić, gdyby było inaczej wszyscy byliby karierowiczami

- margaritka
- Reputacja: 0
własnie tak jest jak mówisz ale napewno komus udało sie kazdemu z nas cos mniejszego badz wiekszego wykreowac,karierowicze powiedziałabym sa mistrzami kreacji
You may not know what is going to happen if u try, but if u do not try nothing will happen.
SAM pisze:PS:
Dla tych co chcą materializować instant, konieczne jest zrozumienie kwesti Czym się Jest, gdyż wtedy chodzi o pominięcie doświadczenia --------->
Czym się jest?
=
Jestem tobą
poj***** mi się.
Czym się jest?
=
Jestem wami
Czym się jest?
=
Jestem wami
Jestem tym, który jest czyli tak jak bóg Jahwe tylko, że jego nie ma więc rozkmina jest ciężka
A może jestem wszystkim co jest? :P A może właśnie niczym i dzięki temu mogę obserwować wszystko co jest? 
A może jestem wszystkim co jest? :P A może właśnie niczym i dzięki temu mogę obserwować wszystko co jest? 
Im mniej wiesz, tym lepiej śpisz.
Czym w ogóle jest ta kreacja według was?
Bo mi to się wiążę z czasem pionowym, jam jest, różnymi wymiarami i z mocą miłości który dawno tu nie zagląda :X
Bo mi to się wiążę z czasem pionowym, jam jest, różnymi wymiarami i z mocą miłości który dawno tu nie zagląda :X
Mi się kojarzy z pozbyciem się podświadomych programów, które powodują, że działamy automatycznie a wyłączanie autopilota i tworzenie samemu takich programów - dobrych w miejsce złych jest kreacją bo powoduje spełnianie się naszych podświadomych przekonań co jest kreacją. Ale musimy podważyć dawne złe przekonania i przestać w nie wierzyć (dlatego każdą złą teorię warto obalić żeby w nią nie wierzyć podświadomie, a porzucenie tych rozważań jest zepchnięciem wierzeń w podświadomość przez co nie mamy nad nimi kontroli).
Im mniej wiesz, tym lepiej śpisz.
Kocur pisze:Mi się kojarzy z pozbyciem się podświadomych programów, które powodują, że działamy automatycznie a wyłączanie autopilota i tworzenie samemu takich programów - dobrych w miejsce złych jest kreacją bo powoduje spełnianie się naszych podświadomych przekonań co jest kreacją. Ale musimy podważyć dawne złe przekonania i przestać w nie wierzyć (dlatego każdą złą teorię warto obalić żeby w nią nie wierzyć podświadomie, a porzucenie tych rozważań jest zepchnięciem wierzeń w podświadomość przez co nie mamy nad nimi kontroli).
No w sumie, to ma sens.
A nie można na zasadzie "tworzenie dobrych programów" to synonim "bez programów jakichkolwiek"?
JEST TU MOŻE JAKIŚ DOŚWIADCZONY/"KREATOR"? BO MIAŁBYM MALUTKĄ PROŚBĘ O WYKREOWANIE PEWNEJ RZECZY
Niewinny pisze:SAM pisze:. Stąd też mądrość w tym że przez życie się idzie a nie ucieka
Też mi k***a mądrość
a JEDNAK MĄDROŚĆ