Klątwy z forum.

Tu można wpisywać wszystko, co nie mieści się w innych kategoriach. :)
Costa 13
Reputacja: 0

Klątwy z forum.

Postautor: Costa 13 » 22 czerwca 2010, o 12:56

Jako iż często korzystam z pomocy oświeconych mistrzów duchowych i w miarę możliwości chodzę na inicjacje w tamtym tygodniu po wizycie u jednego z mistrzów okazało się że ktoś rzucił na mnie klątwę. Namierzenie takiej osoby jest trywialnie proste dla takiego mistrza więc szybko ustaliliśmy jej przyczynę. Nie jestem jedyną osobą z tego forum na którą taka klątwa została rzucona, obrona w zasadzie jest niemożliwa i domysły ego w stylu " jestem zbyt czysty " są tutaj błędem.

Wszystkim osobą z forum polecam kontakt do mistrza duchowego lub egzorcysty, wystarczy telefon aby się dowiedzieć czy mamy na sobie klątwę czy nie i skąd się ona wzięła.
Nie olewał bym problemu posiadając wiedzę o sposobie działania takich rzeczy chyba że ktoś przekreślił już szczęśliwość swojego życia. Klątwy takie czasami ciągną się kilka pokoleń i są niemożliwe do usunięcia bez pomocy mistrzów duchowych.

Nie muszę wskazywać palcem kto jest na tyle wielkim gówniarzem, kto ma problemy emocjonalne i po prostu jest opętany bawiąc się w takie rzeczy bo każdy widzi po zachowaniu tej osoby skąd bierze się przyczyna problemu.

Administracja forum nie rozumie problemu i go olewa więc apeluje o rozsądek do jego użytkowników i kontakt do odpowiednich osób które są w stanie wam pomóc.

Niewinny

: Klątwy z forum.

Postautor: Niewinny » 22 czerwca 2010, o 14:39

Costa 13 pisze:Jako iż często korzystam z pomocy oświeconych mistrzów duchowych i w miarę możliwości chodzę na inicjacje w tamtym tygodniu po wizycie u jednego z mistrzów okazało się że ktoś rzucił na mnie klątwę. Namierzenie takiej osoby jest trywialnie proste dla takiego mistrza więc szybko ustaliliśmy jej przyczynę. Nie jestem jedyną osobą z tego forum na którą taka klątwa została rzucona, obrona w zasadzie jest niemożliwa i domysły ego w stylu " jestem zbyt czysty " są tutaj błędem.

Wszystkim osobą z forum polecam kontakt do mistrza duchowego lub egzorcysty, wystarczy telefon aby się dowiedzieć czy mamy na sobie klątwę czy nie i skąd się ona wzięła.
Nie olewał bym problemu posiadając wiedzę o sposobie działania takich rzeczy chyba że ktoś przekreślił już szczęśliwość swojego życia. Klątwy takie czasami ciągną się kilka pokoleń i są niemożliwe do usunięcia bez pomocy mistrzów duchowych.

Nie muszę wskazywać palcem kto jest na tyle wielkim gówniarzem, kto ma problemy emocjonalne i po prostu jest opętany bawiąc się w takie rzeczy bo każdy widzi po zachowaniu tej osoby skąd bierze się przyczyna problemu.

Administracja forum nie rozumie problemu i go olewa więc apeluje o rozsądek do jego użytkowników i kontakt do odpowiednich osób które są w stanie wam pomóc.

:lol:

Ekhmm

Postautor: Ekhmm » 22 czerwca 2010, o 14:53

Natychmiast zrzuccie ze mnie klatwe, obydwoje! :evil: A ty Costa podaj ten telefon do mistrza.

Awatar użytkownika
Prometeusz
Kontaktowanie:

Re: Klątwy z forum.

Postautor: Prometeusz » 23 czerwca 2010, o 01:40

musisz zadzwonić na infolinie *666 włączy się automat "wciśnij 1 jeśli chcesz odsłuchać klątwe, wciśnij 2 jeśli chcesz zdjąć z siebie klątwe, wciśnij 3 jeśli chcesz zachować klątwe" :-?

Ekhmm

Postautor: Ekhmm » 23 czerwca 2010, o 06:42

Dziekuje Full Moonie, na ciebie zawsze mozna liczyc. :)

Kurvik

Postautor: Kurvik » 29 października 2010, o 02:38

O kuuuur.wa, wy grubo tu macie na tym forum :-D

Chodzi na inicjacje do oświeconych mistrzów duchowych :D Nabija levele jak dziki.
I to jebnięte uczucie, że wszystko co piszę to straszna bzdura, wcale nie tak ale muszę to przecież JAKOŚ napisać, bo tak to bym się w ogóle nie odzywał. Not so wiesz.

Awatar użytkownika
Tao-Universum

Postautor: Tao-Universum » 29 marca 2011, o 11:50

Nie wiedziałem że klątwy można rzucać także na odległość przez internet,rodzi nam się nowa profesja ;-)
Jasność - 12 AntyCzakr

Ta książka przeznaczona jest dla niezwykłych czytelników - dla tych, którzy są w pełni odpowiedzialni za siebie i swoje życie, którzy przestali rozglądać się naokoło, szukając przyczyn swoich niepowodzeń.

www.Tao-Universum.pl

Wróć do „Rozmowy o wszystkim”