Teraz mam do was propozycje - wpisujcie tu codziennie/co tydzień, jedno zdanie z pomysłem, co moglibyście zrobić naprawdę małego w celu rozwoju? Powtórzę:
CO MOGLIBYŚCIE ZROBIĆ NAPRAWDĘ MAŁEGO W CELU ROZWOJU?
-Jakiego typu to mają być pomysły?
To mają być pomysły na zrobienie czegoś wyjątkowo małego,
czegoś co nie będzie wymagało od was wysiłku,
czegoś co nie zabierze wam dużo czasu np. kilka sekund, 15, 30 sekund, minutę góra kilka minut dziennie, tak by nie wymagało od was żadnego poświecenia.
To mogą być dowolne rzeczy, wpisanie tu tego jednego zdania może być przykładem.
Mogą to być rzeczy absurdalne, mało znaczące, mają być jedynie robione z myślą o rozwoju.
-Podejrzewam, że wymyślenie czegoś i napisanie zdania nie zajmie dłużej niż 1-2 min. i o to właśnie chodzi w tym poście. Mała odpowiedź, mała myśl, małe działanie w kierunku rozwoju
. Jeśli przez tą 1-2 minuty naprawdę nie będziecie w stanie nic wymyślić, wpisujcie zdanie w stylu: "jestem w trakcie tworzenia świetnego pomysłu" lub "mój genialny pomysł jest w trakcie powstawania", jakieś dowolne zdanie, które będzie wskazywało na to, że przez tych kilka sekund naprawdę próbowaliście.-wpisujcie tu swoje pomysły raz dziennie lub raz tygodniowo - jak kto woli, ale pamiętajcie, by to zrobić. Jeśli zapomnicie o tym, od razu bez wyrzutów sumienia naprawcie błąd i dalej kontynuujcie wpisywanie.
-Wszystkie posty wulgarne oraz oceniające poszczególne wpisy będą kasowane, to jest temat jedynie na wpisywanie pomysłów.
-Porozmawiam jeszcze o tym z Siddhaa i Jasmin, by co jakiś czas dla prawdziwych perełek w naszej opinii były małe upominki.
Zapraszam do regularnego wpisywania tu swoich pomysłów i zachęcania znajomych, przyjaciół lub krewnych do udzielania się w tym temacie lub do samodzielnego tworzenia pomysłów np. w pamiętniku, albo dzienniku.
Full Moon