Witam, odkryłem globalny spisek i chciałem się nim podzielić:
Mianowicie chodzi o to że wszystkie najgorsze rzeczy zapisane w podświadomości głównie wszelakie warianty dotyczące tortur ciała fizycznego tak naprawdę nigdy się nie wydarzyły to tylko iluzja.
Ludzie nigdy nie doświadczyli czegoś takiego jak spłonięcie żywcem, obdarcie ze skóry, poćwiartowanie i inne, to jest tylko iluzja, dlatego można natrafić na relacje osób które to widziały, są nagrania ale chodzi o to że nikt tego nie doświadcza ludzie tylko mogą zobaczyć tą iluzję, doświadczyć iluzji.
To samo z tragicznymi w skutkach wypadkami, są nagrania jak ludzie mają potężne obrażenia, jak bardzo cierpią ale chodzi o to że oni tak naprawdę nie doświadczyli tego cierpienia, a człowiek może co najwyżej doświadczyć iluzji cierpienia.
Nie powiem wam dlaczego tak jest, ale po prostu tak jest.
To jest po prostu kwestia wiary, bo obiektywnie właśnie tak to działa.
Zapytacie czemu ludzie wierzą że takie rzeczy są możliwe?
Bo są głupi, dają się nabrać tylko dlatego że coś widzą, słyszą czy o tym czytają.
Tak naprawdę nikt nie chce w to wierzyć.
Wykrycie globalnego spisku
Re: Wykrycie globalnego spisku
Ludzie zostali okłamani że takie rzeczy są prawdziwe i zaczęli się bać.
Stąd wzięło się całe zło.
Patrzcie co nam robią:
http://palestrapolska.wordpress.com/201 ... wokackiej/
Poznanie prawdy którą opisałem w tym temacie jest istotne dla magii.
Koncentrowanie się na tym największym strachu ze świadomością że to tak naprawdę iluzja/ukryte drzwi do świata magii uczy was w sztuce magicznej, a to może być potrzebne aby walczyć ze zniewoleniem (skutecznie).
jeszcze jedna bardzo ważna sprawa, nie dajcie sobie wmówić że doświadzczanie iluzji jest niemoralne i że nie powinniście tego robić bo to bezczeszczenie pamięci ludzi którzy niby tego doświadczyli naprawdę (chociaż to niemożliwe)
Stąd wzięło się całe zło.
Patrzcie co nam robią:
http://palestrapolska.wordpress.com/201 ... wokackiej/
Poznanie prawdy którą opisałem w tym temacie jest istotne dla magii.
Koncentrowanie się na tym największym strachu ze świadomością że to tak naprawdę iluzja/ukryte drzwi do świata magii uczy was w sztuce magicznej, a to może być potrzebne aby walczyć ze zniewoleniem (skutecznie).
jeszcze jedna bardzo ważna sprawa, nie dajcie sobie wmówić że doświadzczanie iluzji jest niemoralne i że nie powinniście tego robić bo to bezczeszczenie pamięci ludzi którzy niby tego doświadczyli naprawdę (chociaż to niemożliwe)
Z punktu widzenia magii istotne jest posiadanie odpowiedniej kuli mocy, którą potem można czarować. Ja mam skillsy na odpowiednim levelu, rozwijam swojej postaci odpowiednie energie także będzie czary mary
Są iluzjoniści jak David Copperfield i to jest moralne, jak najbardziej jestem za a nawet przeciw.
Są iluzjoniści jak David Copperfield i to jest moralne, jak najbardziej jestem za a nawet przeciw.Im mniej wiesz, tym lepiej śpisz.
Kocur pisze:jak najbardziej jestem za a nawet przeciw.
I może jeszcze jesteś zabawny?