kodowanie

Pytania i Pomoc Duchowa - Masz jakikolwiek problem, napisz tu.
Awatar użytkownika
margaritka
Reputacja: 0

kodowanie

Postautor: margaritka » 23 października 2013, o 22:14

Mialam kiedys probe samobojcza bylam po niej bardzo oslabiona psychicznie wtedy moja mam mi jeszcze dowalala , ze zmarnuje 5 , 10 lat pametam, ze wzialam to do siebie i faktycznie przez mije 5 lat nic sie nie zmienilo niedlugo minie 10 .Czy mozlieym jest , ze mama mnie tak pokodowala.Poza tym tlumacsylam jej ze popelnilam samobojsteo bo sie zmienilam i ze wszystcy to wiedza moja mama dowalala mi tak zmienilas sie i caly swiat eie pisza o tym w gazetach mowia w telewizji mozliee ze przez nia zachorowalam? Co ja mam w takiej sytuacji zrobic jak to odkrecic oczyscic sie z tych kodow.Pozatym od dziecka oboje rodzice sie na mnie wyzywaja bylam takze brutalnie bita przez ojca potrafil zrzucic mnie ze stolka rzucac na stol stad moje problemy teraz rozne psychiczne choroby i tak dalej co ja mam zrobic jsk sie z tego oczyscic?Nawet gdy teraz o tym pisze chce mi sie plakac.Ostatnio prosilam swojego aniola stroza zeby byli dla mnie dobrzy no i jest lepiej.Jednak tej brutalnosci ojca chyba nigdy nie zapomnie zawsze jak wracaj z prac wyzwa ie wpwdzil mnie w obie choroby ja balam sie chorob psychicznych a on mna manipulowal np zwariujesz i tak dalej.Sama siebie podziwiam ile moglam zniesc nie mam mozliwosci sie od nich wyprowadzenia gdyz wyzywali sie na mnie dzien w dzien o zle zmytne naczynia o wszystko jestem wrakiem psychicznym czloeieka, czasami mysle ze te wszystkie terapie nie maja sensu, gdyz ich eyzywanie nafal trwali jestem dla nich jak taki koziol ofiarny dzieki ktoremu sie dowartoscioeuja i czuja lepiej.
You may not know what is going to happen if u try, but if u do not try nothing will happen.

villah
Reputacja: 0

Re: kodowanie

Postautor: villah » 23 października 2013, o 23:37

Osoby zachowujące się w ten sposób nienawidzą siebie, a ta nienawiść do siebie przekierowują na innych. Trzeba żyć dalej... Smakować tego czy tamtego, a nóż trafisz akurat w bingo i wszystko zagra jak trzeba, warto mieć marzenia i dążyć do ich realizacji.

Wróć do „Pytania i Pomoc”