[Muzyka] - Odgłosy natury..?

Znalezione w sieci, twórczość własna, co lubimy... itp.
Gaik Kwitnący
Reputacja: 0

[Muzyka] - Odgłosy natury..?

Postautor: Gaik Kwitnący » 28 lutego 2007, o 23:02

czy ktos z Was zna/słucha muzyki bazującej na odgłosach wody albo zwierzat?moze znacie autora ,tytuł płuty który moglibyscie mi polecić..Zakochałam się kiedys w tupocie w tupocie słoni i chciałabym jak najwięcje takiej muzyki znaleźc i doświadczyć..:)

Sidd
Administrator

Postautor: Sidd » 1 marca 2007, o 08:27

"Nie ma większej tajemnicy niż ta, że my, będąc Rzeczywistością, dążymy do osiągnięcia Rzeczywistości." - R.Maharishi
www.RozwojDuchowy.net

Awatar użytkownika
Maciek

Postautor: Maciek » 3 maja 2007, o 17:59

Chciałbym polecić gorąco jeden z utworów do medytacji jaki dzisiaj ściągnąłem z eMule ( jeżeli macie jakieś inne programy to spróbójcie w nich znaleźć jeśli chcecie :-) )
Ravi Shankar- Shanti Mantra

W eMule wystarczy wpisać samo "Shanti Mantra" i wyskoczy sporo utworów, polecam gorąco tą mantre, melodyjna i... sami zobaczycie jak usłyszycie :) :aniol

Awatar użytkownika
Harmony
Kontaktowanie:

: Odgłosy natury..?

Postautor: Harmony » 3 marca 2009, o 11:15

Gaik Kwitnący pisze:czy ktos z Was zna/słucha muzyki bazującej na odgłosach wody albo zwierzat?moze znacie autora ,tytuł płuty który moglibyscie mi polecić..Zakochałam się kiedys w tupocie w tupocie słoni i chciałabym jak najwięcje takiej muzyki znaleźc i doświadczyć..:)

Namaste,

Najpiękniejszym autorem tych dźwięków jest Przyroda,brzmienia naturalnego świata,one niosą w sobie informacje prawdy, błogość i pomagają uświadomieniu.Każde stworzenie, roślina, zjawiska tworzą niepowtarzalne dźwięki.
Zamknij oczy i odpłyń w głąb tej muzyki...wsłuchaj się
w każdy najdrobniejszy szelest...
Całe moje serce, całą moją duszę, wszystko kim jestem oddaję Tobie Panie.Dziękuję Ci, że JESTEŚ, wczoraj , dzisiaj , na zawsze!

Wróć do „Artystycznie - Grafika, Muzyka, Wiersze, filmy...”