Źli ludzie
Re: Źli ludzie
Instukcja obsługi dzina:Wypuść i nabij w butelkę zanim od cie nabije.
Sposob na zycie
Prawo natury, ktore niwatpliwie istnieje w swiecie zwierzat w ekstremalnej formie, gdzie nabijać to zabijac lub filmowej fikcji; tam z koleji jacek sparow wszystkich nabijal w butelką, bo się biedak sam smiertelnie tego bal - widac wierzyl w prawa zwierzakow 
Edit: byl jeszcze jeden dzin ten ze "sniacego ciala"
"Iść za marzeniem i znowu iść za marzeniem, i tak zawsze aż do końca."
Joseph Conrad
Joseph Conrad
zbic lub zabic to ze strachu aby nie zaatakowało pierwsze - jakie to pierwotne i zwierzęce i gdzie ten rozwój w człowieku ?
ach no chyba jakis jest ( rozwój ) bo dziś "zbić" zotało zasąpione przez "zmanipulować" psychologicznie - czyżby łagodniejsza wersja przemocy ? czy to już rozwój ?
ach no chyba jakis jest ( rozwój ) bo dziś "zbić" zotało zasąpione przez "zmanipulować" psychologicznie - czyżby łagodniejsza wersja przemocy ? czy to już rozwój ?
NIE JESTEM NIKE ...
magia to umiejętne wykorzystanie siły umysłu - to zdolność czerpania mocy z własnego wnętrza ...
magia to umiejętne wykorzystanie siły umysłu - to zdolność czerpania mocy z własnego wnętrza ...
NIKE pisze:zbic lub zabic to ze strachu aby nie zaatakowało pierwsze - jakie to pierwotne i zwierzęce i gdzie ten rozwój w człowieku ?
To twoje doświadczenie ewolucji ?
: Sposob na zycie
Ciekawy pisze:Prawo natury, ktore niwatpliwie istnieje w swiecie zwierzat w ekstremalnej formie, gdzie nabijać to zabijac lub filmowej fikcji; tam z koleji jacek sparow wszystkich nabijal w butelką, bo się biedak sam smiertelnie tego bal - widac wierzyl w prawa zwierzakow
Jak tak bardzo interesujesz sie prawami naturalnymi to ci przypomne jedno:
Zaufanie jest jednorazowego użytku
I nie jestem ciekawa jak sobie z tą zabawką poradzisz.
: : Sposob na zycie
icaro pisze:Ciekawy pisze:Prawo natury, ktore niwatpliwie istnieje w swiecie zwierzat w ekstremalnej formie, gdzie nabijać to zabijac lub filmowej fikcji; tam z koleji jacek sparow wszystkich nabijal w butelką, bo się biedak sam smiertelnie tego bal - widac wierzyl w prawa zwierzakow
Jak sie nie interesujesz trescią, którą Ci przekazuję to powiem Ci jedno: ja kwestonuje takie prawa naturalne - jak widac wyzej..
Joseph Conrad
Joseph Conrad
: : : Sposob na zycie
Ciekawy pisze:icaro pisze:Ciekawy pisze:Prawo natury, ktore niwatpliwie istnieje w swiecie zwierzat w ekstremalnej formie, gdzie nabijać to zabijac lub filmowej fikcji; tam z koleji jacek sparow wszystkich nabijal w butelką, bo się biedak sam smiertelnie tego bal - widac wierzyl w prawa zwierzakow
Jak sie nie interesujesz trescią, którą Ci przekazuję to powiem Ci jedno: ja kwestonuje takie prawa naturalne - jak widac wyzej..
Trudno sie interesować czymś czego nie ma.
widzisz, jestesmy zgodni 
Joseph Conrad
Joseph Conrad
icaro pisze:NIKE pisze:zbic lub zabic to ze strachu aby nie zaatakowało pierwsze - jakie to pierwotne i zwierzęce i gdzie ten rozwój w człowieku ?
To twoje doświadczenie ewolucji ?
to ironia ... jak trafnie się domyśliłaś icaro
NIE JESTEM NIKE ...