mooji
-
Ekhmm
: mooji
Malym, nie malym, na pewno aroganckim, przynajmniej na papierze.
Eckhart Tolle, taki wspolczesny gosc od pracy z umyslem/nieumyslem.
Eckhart Tolle, taki wspolczesny gosc od pracy z umyslem/nieumyslem.
Re: mooji
Ani trochę nie aroganckim. Przyjrzyj się uważniej.
Ok, poczytam coś o nim. A czemu jest ćpunem?
Ok, poczytam coś o nim. A czemu jest ćpunem?
I to jebnięte uczucie, że wszystko co piszę to straszna bzdura, wcale nie tak ale muszę to przecież JAKOŚ napisać, bo tak to bym się w ogóle nie odzywał. Not so wiesz.
-
Ekhmm
zobacz jak mówi, jak wygląda, ale raczej na pewno nie jest ćpunem, po prostu taki jest
Mi wygląda na spokojnego.
I przynajmniej nie uważa, że Hitler był święty, a Żydzi sami byli sobie winni i nie wolno im współczuć, jak ten pseudo-mistyk Osho.
I przynajmniej nie uważa, że Hitler był święty, a Żydzi sami byli sobie winni i nie wolno im współczuć, jak ten pseudo-mistyk Osho.
I to jebnięte uczucie, że wszystko co piszę to straszna bzdura, wcale nie tak ale muszę to przecież JAKOŚ napisać, bo tak to bym się w ogóle nie odzywał. Not so wiesz.
-
MoojiPoland
- Reputacja: 0
Witam,
Chciałem tylko poinformować, że zaprosiliśmy Mooji'ego do Polski. Szczegółowe informacje znajdują się na portalu www.mooji.pl
Zapraszamy:)
ps: nasz praca ma charakter non profit:), więc zapraszamy chętnych do działania:)
Chciałem tylko poinformować, że zaprosiliśmy Mooji'ego do Polski. Szczegółowe informacje znajdują się na portalu www.mooji.pl
Zapraszamy:)
ps: nasz praca ma charakter non profit:), więc zapraszamy chętnych do działania:)
-
Ekhmm
niczego nie rozumiem
módźi, módźi wcinał grzybki mu
villah, bedziesz chodzil po trojmiescie i nagabywal ludzi na ulicy? Nalot Moo-dżahedinów na Polskę
módźi, módźi wcinał grzybki mu

villah, bedziesz chodzil po trojmiescie i nagabywal ludzi na ulicy? Nalot Moo-dżahedinów na Polskę
Wróć do „Sylwetki Mistrzów i Drogi Duchowe”