Bądź tą częścią świata która zmienia go na lepsze!

Wszystkie ciekawe i warte sprawdzenia linki
BialyD
Reputacja: 0

Postautor: BialyD » 8 lipca 2011, o 14:15

Witam!

Chciałbym serdecznie zaprosić wszystkich duchowo otwartych na świat użytkowników, którzy chcą zmienić go na lepsze!
W tym celu założyłem projekt "Biały Dąb" który ma za zadanie zrzeszać wyznawców wszelakich wiar, którzy w wybranym czasie będą modlić się o ustaloną Intencję. Propozycje czasu i intencji podają użytkownicy. Każda modlitwa jest dobra! Każdą możesz pomóc innym istotom!

Forum projektu: http://www.bialydab.pun.pl/

Awatar użytkownika
Tao-Universum

Re: Bądź tą częścią świata która zmienia go na lepsze!

Postautor: Tao-Universum » 25 lipca 2011, o 14:15

Projekt mi się podoba :) Bo religia powinna łączyć, a nie dzielić. Religia to przede wszystkim dobro wobec świata, więc nie powinna ona być powodem nienawiści, a zgody. Projekt godzien poparcia :)
Jasność - 12 AntyCzakr

Ta książka przeznaczona jest dla niezwykłych czytelników - dla tych, którzy są w pełni odpowiedzialni za siebie i swoje życie, którzy przestali rozglądać się naokoło, szukając przyczyn swoich niepowodzeń.

www.Tao-Universum.pl

mocmilosci2
Kontaktowanie:

: Bądź tą częścią świata która zmienia go na lepsze!

Postautor: mocmilosci2 » 26 lipca 2011, o 02:13

cyt:Tao"Projekt mi się podoba :) Bo religia powinna łączyć, a nie dzielić. Religia to przede wszystkim dobro wobec świata, więc nie powinna ona być powodem nienawiści, a zgody. Projekt godzien poparcia :)"

Tao, oki, ale jak byś to zakodowało bez "trojana " w wypowiedzi swej?
o trojanach w naszym oprogramowaniu pisałem w innych watkach wat(k-p*)liwych *wybór
Ja bym to zrobił tak ...
"Projekt mi się podoba :) Bo religia powinna łączyć. Religia to dobro wobec świata, więc jest powodem miłości iszacunku. Projekt godzien poparcia :ok "
odtrojaniłem siem troszkie temu... ,ale oczywizda TWOJA WOLA ,jak i na ziemi tak w "nie"!....bie dla Ciebie :przytul :kwiatek
:aniol
JAM JEST
..............miłość.............

Wróć do „Linki”