Witam!
Chciałbym serdecznie zaprosić wszystkich duchowo otwartych na świat użytkowników, którzy chcą zmienić go na lepsze!
W tym celu założyłem projekt "Biały Dąb" który ma za zadanie zrzeszać wyznawców wszelakich wiar, którzy w wybranym czasie będą modlić się o ustaloną Intencję. Propozycje czasu i intencji podają użytkownicy. Każda modlitwa jest dobra! Każdą możesz pomóc innym istotom!
Forum projektu: http://www.bialydab.pun.pl/
Bądź tą częścią świata która zmienia go na lepsze!
Bądź tą częścią świata która zmienia go na lepsze!
- Tao-Universum
- Reputacja: 0
Re: Bądź tą częścią świata która zmienia go na lepsze!
Projekt mi się podoba
Bo religia powinna łączyć, a nie dzielić. Religia to przede wszystkim dobro wobec świata, więc nie powinna ona być powodem nienawiści, a zgody. Projekt godzien poparcia 
Bo religia powinna łączyć, a nie dzielić. Religia to przede wszystkim dobro wobec świata, więc nie powinna ona być powodem nienawiści, a zgody. Projekt godzien poparcia 
Jasność - 12 AntyCzakr
Ta książka przeznaczona jest dla niezwykłych czytelników - dla tych, którzy są w pełni odpowiedzialni za siebie i swoje życie, którzy przestali rozglądać się naokoło, szukając przyczyn swoich niepowodzeń.
www.Tao-Universum.pl
Ta książka przeznaczona jest dla niezwykłych czytelników - dla tych, którzy są w pełni odpowiedzialni za siebie i swoje życie, którzy przestali rozglądać się naokoło, szukając przyczyn swoich niepowodzeń.
www.Tao-Universum.pl
-
mocmilosci2
- Reputacja: 0
- Kontaktowanie:
: Bądź tą częścią świata która zmienia go na lepsze!
cyt:Tao"Projekt mi się podoba
"
Tao, oki, ale jak byś to zakodowało bez "trojana " w wypowiedzi swej?
o trojanach w naszym oprogramowaniu pisałem w innych watkach wat(k-p*)liwych *wybór
Ja bym to zrobił tak ...
"Projekt mi się podoba
Bo religia powinna łączyć. Religia to dobro wobec świata, więc jest powodem miłości iszacunku. Projekt godzien poparcia
"
odtrojaniłem siem troszkie temu... ,ale oczywizda TWOJA WOLA ,jak i na ziemi tak w "nie"!....bie dla Ciebie

"Tao, oki, ale jak byś to zakodowało bez "trojana " w wypowiedzi swej?
o trojanach w naszym oprogramowaniu pisałem w innych watkach wat(k-p*)liwych *wybór
Ja bym to zrobił tak ...
"Projekt mi się podoba
Bo religia powinna łączyć. Religia to dobro wobec świata, więc jest powodem miłości iszacunku. Projekt godzien poparcia odtrojaniłem siem troszkie temu... ,ale oczywizda TWOJA WOLA ,jak i na ziemi tak w "nie"!....bie dla Ciebie

JAM JEST
..............miłość.............
..............miłość.............