Złote myśli

Tu można wpisywać wszystko, co nie mieści się w innych kategoriach. :)
Awatar użytkownika
Prometeusz
Reputacja: 0
Kontaktowanie:

Złote myśli

Postautor: Prometeusz » 3 czerwca 2009, o 09:46

Chciałem się was moi Mili zapytać czy prowadzicie jakieś internetowe pamiętniki/dzienniki w których zapisujecie swoje przeżycia,doświadczenia, radości, smutki?

Jeśli tak, pomogłoby mi to lepiej was rozumieć i moze zaowocowałoby to w bujniejsze dyskusje na forum.

Mam taką książkę "Nowoczesna medytacja"Naomi Ozaniec w której jest mowa że prowadzenie tego typu rzeczy jest bardzo pomocne w samej medytacji jak i w rozwoju.

Ja sobie w najbliższym czasie założe coś takiego. :) :D

Awatar użytkownika
NIKE

Re: Złote myśli

Postautor: NIKE » 3 czerwca 2009, o 22:15

ja od jakiegoś czasu zapisuję co mi się w głowie pojawi , po to aby nie zapomnieć ale przyznam ,że rzadko czytam co napisałam
czy chciałabym na forum zwierzyć się z moich tajemnic ? no nie wiem
niby jestem tu incognito
może kiedyś , pomyśł napewno wart przemyślenia
wyrzucenie z siebie czegoś co gnębi , boli , uwiera , doskwiera i wogóle przeszkadza byłoby dobre
dzielić się radością - jak najbardziej
ja narazie jestem zadowolona z życia jedyne problemy jakie mam to moi rodzice , którzy nie mogą zrozumieć różnych rzeczy ale od dawna z nimi nie mieszkam
ale chętnie wspomogę kogoś kto chce napisać coś od siebie
NIKE
NIE JESTEM NIKE ...

magia to umiejętne wykorzystanie siły umysłu - to zdolność czerpania mocy z własnego wnętrza ...

Awatar użytkownika
Jaasmin
Kontaktowanie:

: Złote myśli

Postautor: Jaasmin » 6 czerwca 2009, o 12:52

Ciekawy pomysł z tymi pamiętnikami. Od jakiegoś czasu zastanawiamy się o jakie tematy rozszerzyć forum i myślę, że to dobry pomysł. Spróbujemy stworzyć dział, gdzie będzie można podzielić się własnymi przeżyciami duchowymi, przemyśleniami, doświadczeniami z medytacji itd. Jeśli ktoś ma jakieś pomysły, jesteśmy otwarci i czekamy na propozycje.

Awatar użytkownika
Prometeusz
Kontaktowanie:

Re: Złote myśli

Postautor: Prometeusz » 6 czerwca 2009, o 22:38

Bardzo dobry pomysł :-D
Widzę że już z niego skorzystałaś...
Powstał nowy dział do którego nie mam dostępu... o co chodzi?

Wróć do „Rozmowy o wszystkim”