W sieci można przeczytać, że nie są to zwykłe parki logistyczne, ale nowoczesne centra z pełnym zapleczem magazynowym i technologicznym. Nie ukrywam, że coraz poważniej rozważam podjęcie takiej współpracy.Parki logistyczne - jakie macie doświadczenie?
Parki logistyczne - jakie macie doświadczenie?
Witam Wszystkich! Zdecydowałem się założyć nowy wątek ponieważ zainteresowała mnie oferta firmy Promont: https://promont.eu/parki-logistyczne/ Nigdy nie miałem okazji współpracować z nikim z tej branży dlatego zastanawiam się czy będzie to dobra droga
W sieci można przeczytać, że nie są to zwykłe parki logistyczne, ale nowoczesne centra z pełnym zapleczem magazynowym i technologicznym. Nie ukrywam, że coraz poważniej rozważam podjęcie takiej współpracy.
W sieci można przeczytać, że nie są to zwykłe parki logistyczne, ale nowoczesne centra z pełnym zapleczem magazynowym i technologicznym. Nie ukrywam, że coraz poważniej rozważam podjęcie takiej współpracy.Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości