Jako iż często korzystam z pomocy oświeconych mistrzów duchowych i w miarę możliwości chodzę na inicjacje w tamtym tygodniu po wizycie u jednego z mistrzów okazało się że ktoś rzucił na mnie klątwę. Namierzenie takiej osoby jest trywialnie proste dla takiego mistrza więc szybko ustaliliśmy jej przyczynę. Nie jestem jedyną osobą z tego forum na którą taka klątwa została rzucona, obrona w zasadzie jest niemożliwa i domysły ego w stylu " jestem zbyt czysty " są tutaj błędem.
Wszystkim osobą z forum polecam kontakt do mistrza duchowego lub egzorcysty, wystarczy telefon aby się dowiedzieć czy mamy na sobie klątwę czy nie i skąd się ona wzięła.
Nie olewał bym problemu posiadając wiedzę o sposobie działania takich rzeczy chyba że ktoś przekreślił już szczęśliwość swojego życia. Klątwy takie czasami ciągną się kilka pokoleń i są niemożliwe do usunięcia bez pomocy mistrzów duchowych.
Nie muszę wskazywać palcem kto jest na tyle wielkim gówniarzem, kto ma problemy emocjonalne i po prostu jest opętany bawiąc się w takie rzeczy bo każdy widzi po zachowaniu tej osoby skąd bierze się przyczyna problemu.
Administracja forum nie rozumie problemu i go olewa więc apeluje o rozsądek do jego użytkowników i kontakt do odpowiednich osób które są w stanie wam pomóc.
Klątwy z forum.
: Klątwy z forum.
Costa 13 pisze:Jako iż często korzystam z pomocy oświeconych mistrzów duchowych i w miarę możliwości chodzę na inicjacje w tamtym tygodniu po wizycie u jednego z mistrzów okazało się że ktoś rzucił na mnie klątwę. Namierzenie takiej osoby jest trywialnie proste dla takiego mistrza więc szybko ustaliliśmy jej przyczynę. Nie jestem jedyną osobą z tego forum na którą taka klątwa została rzucona, obrona w zasadzie jest niemożliwa i domysły ego w stylu " jestem zbyt czysty " są tutaj błędem.
Wszystkim osobą z forum polecam kontakt do mistrza duchowego lub egzorcysty, wystarczy telefon aby się dowiedzieć czy mamy na sobie klątwę czy nie i skąd się ona wzięła.
Nie olewał bym problemu posiadając wiedzę o sposobie działania takich rzeczy chyba że ktoś przekreślił już szczęśliwość swojego życia. Klątwy takie czasami ciągną się kilka pokoleń i są niemożliwe do usunięcia bez pomocy mistrzów duchowych.
Nie muszę wskazywać palcem kto jest na tyle wielkim gówniarzem, kto ma problemy emocjonalne i po prostu jest opętany bawiąc się w takie rzeczy bo każdy widzi po zachowaniu tej osoby skąd bierze się przyczyna problemu.
Administracja forum nie rozumie problemu i go olewa więc apeluje o rozsądek do jego użytkowników i kontakt do odpowiednich osób które są w stanie wam pomóc.
-
Ekhmm
: Klątwy z forum.
Natychmiast zrzuccie ze mnie klatwe, obydwoje!
A ty Costa podaj ten telefon do mistrza.
- Prometeusz
- Reputacja: 0
- Kontaktowanie:
Re: Klątwy z forum.
musisz zadzwonić na infolinie *666 włączy się automat "wciśnij 1 jeśli chcesz odsłuchać klątwe, wciśnij 2 jeśli chcesz zdjąć z siebie klątwe, wciśnij 3 jeśli chcesz zachować klątwe" 
O kuuuur.wa, wy grubo tu macie na tym forum 
Chodzi na inicjacje do oświeconych mistrzów duchowych
Nabija levele jak dziki.
Chodzi na inicjacje do oświeconych mistrzów duchowych
Nabija levele jak dziki.I to jebnięte uczucie, że wszystko co piszę to straszna bzdura, wcale nie tak ale muszę to przecież JAKOŚ napisać, bo tak to bym się w ogóle nie odzywał. Not so wiesz.
- Tao-Universum
- Reputacja: 0
Nie wiedziałem że klątwy można rzucać także na odległość przez internet,rodzi nam się nowa profesja 
Jasność - 12 AntyCzakr
Ta książka przeznaczona jest dla niezwykłych czytelników - dla tych, którzy są w pełni odpowiedzialni za siebie i swoje życie, którzy przestali rozglądać się naokoło, szukając przyczyn swoich niepowodzeń.
www.Tao-Universum.pl
Ta książka przeznaczona jest dla niezwykłych czytelników - dla tych, którzy są w pełni odpowiedzialni za siebie i swoje życie, którzy przestali rozglądać się naokoło, szukając przyczyn swoich niepowodzeń.
www.Tao-Universum.pl