Witam!

Powitania, pytania, informacje o użytkownikach.
Awatar użytkownika
sirflinket
Reputacja: 0

Witam!

Postautor: sirflinket » 13 czerwca 2010, o 02:22

Hej wszystkim forumowiczom!!

Oj jak się cieszę, że te forum istnieje! Nareszcie dam upust swoim potrzebom: poznawania i zrozumienia myśli(słów) innych ludzi. Niedawno zainteresowałem się duchowością, więc chcę ją zgłębiać. W moim otoczeniu jest niewiele osób, z którymi mogę porozmawiać na temat duchowości. A te forum dzięki bogu jest pełne wątków i postów mimo raczej małej liczby członków. Dlaczego jest nas tak mało? Czyżby temat duchowości nie cieszył się zainteresowaniem wśród społeczeństwa? Czy duchowość jest czymś ekskluzywnym?

Mam nadzieję, że dam coś temu forum.
"Zasada złotego środka wydaję mi się cudowną zasadą. Stosowana w życiu, nadaje mu niesamowity smak. Pod jednym warunkiem: zasada złotego środka musi być traktowana nie w kategoriach matematycznych, ale w kategoriach ludzkich." -ja

Awatar użytkownika
NIKE

Re: Witam!

Postautor: NIKE » 13 czerwca 2010, o 09:36

witaj sirfli
wybacz ,że skaracam nick :-D
co za entuzjazm o 2 w nocy......rozumiem sypiasz za dnia ... :lol:
daj koniecznie coś temu forum ....
i zajrzyj czasem na czata na głupie pogaduchy bedzie fajnie ... :lol:
NIE JESTEM NIKE ...

magia to umiejętne wykorzystanie siły umysłu - to zdolność czerpania mocy z własnego wnętrza ...

Awatar użytkownika
freemind

: Witam!

Postautor: freemind » 13 czerwca 2010, o 13:03

witaj :ok

Awatar użytkownika
sirflinket

Postautor: sirflinket » 13 czerwca 2010, o 18:12

co za entuzjazm o 2 w nocy......rozumiem sypiasz za dnia ... :lol:

Hehe ja nie śpię ani za dnia, ani w nocy ;-) -"wyzbyłem się wszelkich pragnień" :lol:
sen mi niepotrzebny...a tak poważnie ja poprostu mało śpię.
Apropo entuzjazmu :-) pewnie nie zdaję sobie sprawy ile go we mnie drzemie i jak bardzo silny jest. Pewnie starczy go i na 2 w nocy i na 2 w dzień. Życzę takiego i większego entuzjazmu każdemu :przytul . Szczególnie tym co chcą się rozwijać duchowo jest dość potrzebny.
"Zasada złotego środka wydaję mi się cudowną zasadą. Stosowana w życiu, nadaje mu niesamowity smak. Pod jednym warunkiem: zasada złotego środka musi być traktowana nie w kategoriach matematycznych, ale w kategoriach ludzkich." -ja

Awatar użytkownika
Jaasmin
Kontaktowanie:

Postautor: Jaasmin » 16 czerwca 2010, o 20:59

Witaj sirflinket :)

Wróć do „Użytkownicy”