looking 4U

Powitania, pytania, informacje o użytkownikach.
Leaozinho
Reputacja: 0

Postautor: Leaozinho » 17 czerwca 2007, o 00:59

Jeden_Z_Wielu pisze:Ona mi wyjechała coś na temat szacunku i taką serią puściła, że ho ho.

widac bardzo wrażliwy jesteś, aniele... :lol:

Jeden_Z_Wielu pisze:Więc dlatego też, doświadczony tą nie miłą sytuacją, napisałem tego pierwszego posta tutaj.

No tak, trzeba sie pożalic gdy d***... yyy, przepraszam... duma piecze. ;)

Jeden_Z_Wielu pisze:Ja nie rządam szacunku dla siebie, więc ty sie zastanów co mi tu wciskasz :>

Nic nie wciskam, po prostu czytam Twoje posty i obserwuję, że reagujesz w taki a nie inny sposób.

Jeden_Z_Wielu pisze:O to to, zapracować. W oczach/duszach tych, którzy są w otoczeniu tego, który "pracuje".

Chyba mnie nie zrozumiałeś. Staram się powiedziec, że pracowac dla zdobycia szacunku - to kompletnie skrzywiony pomysł.

Jeden_Z_Wielu pisze:To ja jestem mędrcem, gdyż skoro każdy głupiec to wie, ja o tym nie wiem, a większym głupcem od każdego głupca być nie można.

Każdy mędrzec jest też głupcem. Jeśli to potrafi zobaczyc - stara się zmienic. Jeśli natomiast neguje swoją głupotę - jest nie tylko głupcem ale i zadufanym w sobie bubkiem. Wszyscy mamy jakiś stopień głupoty - jedni większy, inni - mniejszy.

Jeden_Z_Wielu pisze:Leaozinho napisał/a:
Uważam, że każdy jest godzien szacunku

Ty uważasz, zbyt słoneczko ci przygrzewa na tym nieboskłonie, zejdź na ziemie aniele

Stąpam mocno po ziemi misiu ale głowę trzymam w chmurach - Tobie też by to nie zaszkodziło.

Jeden_Z_Wielu pisze:Za nami, czy przed nami to porównanie do przeszłości i przyszłości.

Mylisz się. Chodzi o poziom wibracji a nie o czas.

Jeden_Z_Wielu pisze:Cytat:
Nie oddzielam, gdyż wiem, że jasnośc nie istnieje bez mroku.

Odwrotnie, mrok nie istnieje bez jasności. Inaczej najwyższą wartością nie jest dobro, lecz zło, a jego synami są wszelakie pomioty piekielne

Jasnośc i mrok to dopełniający się dualizm, funkcjonujący w planie stworzonym więc tak, jak nie ma jasności bez mroku - tak nie ma mroku bez jasności. Ten, Który Jest zapoczątkował istnienie obu tych stanów. Co do pomiotów piekielnych - chyba dałeś sobie wdrukowac parę rzeczy. Kto to mógł zrobic, może jaszczury? :lol:

Jeden_Z_Wielu pisze:Wyjdź na ulice i zobacz, gdzie ty masz te swoje punkty, w umyśle tylko.
Realizmu ci brak drogi aniele :>

Często jestem na ulicy i widzę je wyraźnie. Może powinieneś wyostrzyc sobie percepcję, aniele...

Jeden_Z_Wielu pisze:Nie długo pomyśle, że na tym forum jest banda egoistów, którzy tylko kombinują jak pokazać innym, że nie są lepsi.
Czyżby wasze drogie togi przesłoniły wam oczy i nie chcecie już niczego oprócz nich widzieć?

Wola Ci myślec cokolwiek, lecz przemyśl to ze 3 razy zanim coś napiszesz, bo - jak już "ta na L" (ukłony dla szacunku) zauważyła - w postach Twoich chaosu nie brak, a uroku - i owszem.

Awatar użytkownika
Maciek
Reputacja: 0

Postautor: Maciek » 17 czerwca 2007, o 13:30

Hehe... tylko śmiać się pozostaje :-)

Wróć do „Użytkownicy”