cześć
- Mikołaj Kowalski
- Reputacja: 0
- Kontaktowanie:
cześć
Cześć.
Z tej strony Mikołaj. Widzę, że jako jeden z nielicznych postanowilem się nie ukrywać i wkleiłem swoją fotke. Mam prawie 26 lat i przyszedłem się jeszcze bardziej porozwijać duchowo. Zobaczymy co znajdę tu ciekawego.
Pozdrawiam
Z tej strony Mikołaj. Widzę, że jako jeden z nielicznych postanowilem się nie ukrywać i wkleiłem swoją fotke. Mam prawie 26 lat i przyszedłem się jeszcze bardziej porozwijać duchowo. Zobaczymy co znajdę tu ciekawego.
Pozdrawiam
: cześć
All Right
http://all-right-creation.tumblr.com/
http://all-right-creation.tumblr.com/
: cześć
Mikołaj Kowalski pisze:Cześć.
Pozdrawiam
Po co nazwałeś się imieniem i nazwiskiem oraz wkleiłeś zdjęcie ?
- Mikołaj Kowalski
- Kontaktowanie:
Re: cześć
Bo nazywam sie Mikołaj Kowalski i wyglądam jak na zdjęciu. 

witaj uważasz ze wszystko jest manipulacja i wszystko wzajemnie się manipuluje?
- Mikołaj Kowalski
- Kontaktowanie:
Uważam że wszystko jest bo jest i dobrze mi z tym a ja biore co dostaje i dostaje to co biore 

no proszę czyżby silna osobowość....tylko silne w tym świecie wygrywa?
- Mikołaj Kowalski
- Kontaktowanie:
a czy Ty w życiu grasz ? Rola aktora czy reżysera ?:)
może jestem wszystkim i wszyscy są mną...wszystko jest zmienne a ja to akceptuje
- Mikołaj Kowalski
- Kontaktowanie:
w takim razie może ? czy jest ? chyba, że dla Ciebie może i jest sie nie wyklucza a wtedy i ja to zaakceptuje.
może morze...
ale już nie wnikajmy głębiej bo ktoś mnie tu zaraz oskarży o manipulacje....chociaż nie które potrafią być bardzo przyjemne, ważne żeby jej nie ulec...no chyba że chcemy się jej poddać...
ale już nie wnikajmy głębiej bo ktoś mnie tu zaraz oskarży o manipulacje....chociaż nie które potrafią być bardzo przyjemne, ważne żeby jej nie ulec...no chyba że chcemy się jej poddać...- Mikołaj Kowalski
- Kontaktowanie:
Jak uznam że będę tego chciał to sie poddam
Nie krępuj się. Pozatym nie wierze że przejmujesz sie oskarżeniami innych.
Nie krępuj się. Pozatym nie wierze że przejmujesz sie oskarżeniami innych.Re: cześć
manipulacja Ciebie nie leży w moim interesie, chyba że w Twoim w celu samopoznania...nie zamierzam nikomu wyrządzać szkody...
-
magda16165
o witam:) choc hm ja nie przedstawialam sie;) tak jak Ty;) mi Magdzie milo. Wydajesz mi sie pozytywna osoba;) pozdr