Debiut na szeroka skalę
Debiut na szeroka skalę
Więc jestem, kolejny z wielu poszukujacych. Wędrowcem lubię się nazywać, choć ostatnimi laty mało z miejsca się ruszam; to okreslenie to inspiracja z "Przewodnika po materiale Ra", niegdyś namiętnie wertowanego. Każdy z nas jest w końcu wędrowcem, mam na myśli wędrówkę świadomosci. Nie mam pewności, czy to co teraz piszę wogóle się ukaze Waszym oczom, wiec proszę-dajcie mi znać! Od niedawna jestem w sieci i serfuję po omacku..Pozdrawiam:-)
Re: Debiut na szeroka skalę
ukazało się naszym oczom
ale jest tego stanowczo za mało
ale jest tego stanowczo za mało
NIE JESTEM NIKE ...
magia to umiejętne wykorzystanie siły umysłu - to zdolność czerpania mocy z własnego wnętrza ...
magia to umiejętne wykorzystanie siły umysłu - to zdolność czerpania mocy z własnego wnętrza ...
sensi nie prowokuj bo nas do kosza wywalą.....
NIE JESTEM NIKE ...
Kurcze, niezła technika:-)..Stanowczo za mao powiadasz? Teraz nie mam specjalnie czasu na pisanie, ale też co wiecej napisać mam? Na pewno jedno mogę rzec: cieszę się, że tutaj zaistniałem i tak szybko ktoś się zainteresował moją karmą słodką:-). Będę w kontakcie..
- Prometeusz
- Reputacja: 0
- Kontaktowanie:
Witaj Krzysiu 
Czuj się jak u siebie.
przenoszę twojego posta do działu "użytkownicy"

Czuj się jak u siebie.
przenoszę twojego posta do działu "użytkownicy"
Witaj Full Moon i dzięki za serdeczne przyjecie
. Pseudonimy tutaj macie czesto dwuznaczne, wiec zapytam z ciekawości: jakiej płci jesteś? Pozdrawiam!
Krzychu poczytaj sobe nasze posty , będziesz wiedział kto jest jakiej płci?
ale czy to jest aż tak ważne w rozwoju duchowym?
NIE JESTEM NIKE ...
- Prometeusz
- Reputacja: 0
- Kontaktowanie:
: Debiut na szeroka skalę
Jestem Mężczyzną