Powitanie i mała prośba

Powitania, pytania, informacje o użytkownikach.
Corey
Reputacja: 0

Powitanie i mała prośba

Postautor: Corey » 17 października 2009, o 16:01

Witajcie moi drodzy :)

Właściwie do zarejestrowania na forum skłoniła mnie rzecz nietypowa. Otóż brak namiarów na stronie, które pokierowałyby mnie do autorów tego niezwykle miłego internetowego przybytku.
Tak się składa, że prowadzę wraz z grupką osób nowo powstały portali i chciałbym zaproponować autorom rozwojduchowy.net współpracę i wzajemną pomoc. Czy może mnie ktoś (być może sam administrator) odesłać do jakiegoś prywatnego kontaktu najlepiej e-mail?

Skoro już jednak przy powitaniach jesteśmy, cóż mogę powiedzieć o sobie? Jestem sobie Corey, na karku mam sporo już lat uczestnictwa w internetowych projektach związanych z tematyka rozwojową (zaczynałem w połowie lat 90tych). Ot staram się cos robić na swój sposób, pomagać i przy okazji czynić swe życie przygodą, bo tym chyba dla każdego być powinno.;)
Lubię tworzyć i pracować z fajnymi ludźmi, zresztą jak chyba większość tutaj.:) Moją dewizą mogłoby być powiedzenie – porozumienie ponad podziałami. Wierze, że razem można osiągnąć bardzo wiele, trzeba tylko sobie zaufać i wyjść poza swoje wąskie widzimisie.;) Marzy mi się Internet (a zwłaszcza w obrębie środowisk rozwojowych i ezoterycznych), bez niesnasek, gdzie ludzie faktycznie umieją działać wspólnie dla wspólnego dobra. A, że jak się czegoś chce, to najlepiej zacząć od siebie i samemu wdrażać to w życie, tak więc właśnie nad tym pracuję i staram się w tym kierunku cos działać.
Zapraszam przy okazji wszystkich zainteresowanych – możliwości jest wiele, może ktoś by chciał opublikować u nas swoje teksty, może ktoś coś prowadzi i chciałby się wymienić linkami – cokolwiek.
Portal znajduje się pod adresem: http://portal-duchowy.pl

Tymczasem dziękuję za uwagę i czekam na pokierowanie mnie do głównego zarządzającego stroną, abym mógł z nim zamienić parę zdań.:)
Pozdrawiam was serdecznie!
Corey
Pozdrowienia z mocą miłości i światła:
Corey
www.portal-duchowy.pl

Awatar użytkownika
Jaasmin
Kontaktowanie:

Re: Powitanie i mała prośba

Postautor: Jaasmin » 18 października 2009, o 10:21

Witaj Corey :)
Miło Cię gościć na naszej stronie, zapraszamy do pisania u nas i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
A odnośnie kontaktu z administratorem, to na samym dole jest legenda, gdzie można zobaczyć listę zarządzających. Można wysłać wiadomość prywatną, bądź e-maila, wszystko jest dostępne :).
Najlepiej kontaktować się z Siddhaa.

Pozdrawiam :)

Corey

: Powitanie i mała prośba

Postautor: Corey » 18 października 2009, o 12:20

Oo dziekuje, gapa ze mnie, ze nie pomysalem o tym.:) Napisze zatem pozniej na spokojnie. :)
A co do pisania, dzielenia sie doswiadczeniami etc. to chetnie tu z Wami pobędę, a jak czas pozwoli i cos mnie natchnie to i moze coś napiszę, jednak niczego nie obiecuję, gdyz ja specjalnie gadatliwy/pisatliwy nie jestem.;)
Pozdrowienia z mocą miłości i światła:
Corey
www.portal-duchowy.pl

Wróć do „Użytkownicy”