Właściwie do zarejestrowania na forum skłoniła mnie rzecz nietypowa. Otóż brak namiarów na stronie, które pokierowałyby mnie do autorów tego niezwykle miłego internetowego przybytku.
Tak się składa, że prowadzę wraz z grupką osób nowo powstały portali i chciałbym zaproponować autorom rozwojduchowy.net współpracę i wzajemną pomoc. Czy może mnie ktoś (być może sam administrator) odesłać do jakiegoś prywatnego kontaktu najlepiej e-mail?
Skoro już jednak przy powitaniach jesteśmy, cóż mogę powiedzieć o sobie? Jestem sobie Corey, na karku mam sporo już lat uczestnictwa w internetowych projektach związanych z tematyka rozwojową (zaczynałem w połowie lat 90tych). Ot staram się cos robić na swój sposób, pomagać i przy okazji czynić swe życie przygodą, bo tym chyba dla każdego być powinno.;)
Lubię tworzyć i pracować z fajnymi ludźmi, zresztą jak chyba większość tutaj.
Moją dewizą mogłoby być powiedzenie – porozumienie ponad podziałami. Wierze, że razem można osiągnąć bardzo wiele, trzeba tylko sobie zaufać i wyjść poza swoje wąskie widzimisie.;) Marzy mi się Internet (a zwłaszcza w obrębie środowisk rozwojowych i ezoterycznych), bez niesnasek, gdzie ludzie faktycznie umieją działać wspólnie dla wspólnego dobra. A, że jak się czegoś chce, to najlepiej zacząć od siebie i samemu wdrażać to w życie, tak więc właśnie nad tym pracuję i staram się w tym kierunku cos działać. Zapraszam przy okazji wszystkich zainteresowanych – możliwości jest wiele, może ktoś by chciał opublikować u nas swoje teksty, może ktoś coś prowadzi i chciałby się wymienić linkami – cokolwiek.
Portal znajduje się pod adresem: http://portal-duchowy.pl
Tymczasem dziękuję za uwagę i czekam na pokierowanie mnie do głównego zarządzającego stroną, abym mógł z nim zamienić parę zdań.

Pozdrawiam was serdecznie!
Corey