AnandaNa - wakacje

Powitania, pytania, informacje o użytkownikach.
Sidd
Administrator
Reputacja: 0

AnandaNa - wakacje

Postautor: Sidd » 2 lipca 2007, o 17:57

Informuję, że od dnia 03.07.2007 będę na wakacjach.

Dlatego nie gwarantuję, że będę odpowiadał na emaile czy informacje na gg.
Wracam... kiedy wracam, czyli dokładnie nie wiem. :)

Życzę wszystkim wszystkiego dobrego :)
"Nie ma większej tajemnicy niż ta, że my, będąc Rzeczywistością, dążymy do osiągnięcia Rzeczywistości." - R.Maharishi
www.RozwojDuchowy.net

Awatar użytkownika
rómen

Postautor: rómen » 2 lipca 2007, o 19:25

To spokojnego i mile spędzonego wypoczynku. :) Nie zapomnij wrócić. ;-) :-)
"Nie ma pokoju bez sprawiedliwości, nie ma sprawiedliwości bez przebaczenia." Jan Paweł II

Awatar użytkownika
Ariana

Postautor: Ariana » 2 lipca 2007, o 19:38

Najlepiej to zabierz nas ze sobą xD :mrgreen:
Heh, milusich wakacji :kwiatek
Jesteśmy częścią historii, częścią opowieści ....

szeik

Postautor: szeik » 2 lipca 2007, o 21:33

Sidd
Administrator

Postautor: Sidd » 21 lipca 2007, o 11:35

Pozdrowienia z Londynu :)

Podrozowalem rowerem przez europe, zwiedzilem troszke polski, niemiec, holandii, belgii, francji i teraz anglia. Nie wiem kiedy wroce, moze zostane tu na dluzej. Zobaczymy jak to sie ulozy. W kazdym razie bede sie staral, by miec staly dostep do internetu i komputera na wrzesien.

Jestem wlasnie w londynskiej bibliotece, wpadlem tylko na chwilke by pozdrowic wszystkich forumowiczow i przeslac wiele swiatla :)

Jesli bede mial dluzszy dostep do komputera i internetu, na pewno poodpowiadam na wszystkie posty, wiadomosci i emaile.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie :)
"Nie ma większej tajemnicy niż ta, że my, będąc Rzeczywistością, dążymy do osiągnięcia Rzeczywistości." - R.Maharishi
www.RozwojDuchowy.net

Awatar użytkownika
Ariana

Postautor: Ariana » 21 lipca 2007, o 13:56

Pozdrowienia z Polski :mrgreen:
Szczęściarz, w Londynie jest napewno chłodniej i da się żyć ;) My tu już ledwo ciągniemy, taki upał ^_^

Awatar użytkownika
Paolo

Postautor: Paolo » 21 lipca 2007, o 17:59

Witam...
AnandaNa, więm że to nie forum podróżnicze, ale Napisz kilak słów o podrózy. Tym bardziej, że zachodnia Europa trochę już inaczej wygląda i jest postrzegana przez podróżników aniżeli kraje wschodnie. Może nawet kilka fotek Podeślesz... ;)
Twoje ksiązki czekają już na wysyłkę, ale jeśli dopiero Wracasz we wrześniu to może Ktoś inne chciałby je porzyczyć.. Wyślę za Twoją zgodą do chętnej osoby. Ksiązki to "Autobiografia Jogina" oraz " Życie i Nauka... ".
Pozdrawiam serdecznie i coraz bardziej niecierpliwie się na moją podróż zaczynającą się we wrześniu ;)
Paolo

Sidd
Administrator

Postautor: Sidd » 18 sierpnia 2007, o 23:16

Moi kochani - pozdrawiam z Liverpoolu. :)

Co u mnie? Mieszkam narazie u duchowych przyjaciol. Znalazlem nawet bardzo fajna prace przy grafice komputerowej. Mysle, ze zostane tu jakis czas. Anglia jest bardzo przyjaznym i milym krajem, ludzie maja tu inna mentalnosc. Bardzo ciekawie.

Paolo - ksiazki mozesz wyslac z powrotem na moj adres. Mnie nie bedzie, jednak mysle ze moze je odebrac moja rodzina - nie bedzie problemu.

Co do dzienniczka podrozy - mam takowy, jednak w wersji na papierze. Niedlugo opisze moja podroz, jak tylko moja sytuacja sie bardziej ustabilizuje.

Pozdrawiam serdecznie:)

PS. Spotkalem 2 osoby rozwijajace sie duchowo i razem planujemy wynajac domek w Liverpoolu. Dobrze by bylo, gdyby byla jeszcze jedna chetna osoba. Jesli ktos z forumowiczow chcialby pomieszkac w anglii, to moze to byc dobra szansa. Nic nie gwarantuje, jednak wszystko do uzgodnienia. :)
www.RozwojDuchowy.net

Sidd
Administrator

Postautor: Sidd » 14 października 2007, o 13:31

Witam :)
I nadszedł koniec wakacji. Jednak zmiana wibracji nadal trwa. Sytuacja rozwinęła się w stronę opisaną powyżej. Wynajęliśmy cały domek w Liverpool. Ja i jeszcze dwie rozwijające się duchowo osoby. Na prawdę świetnie trafiliśmy, nasz domek ma bardzo fajne wibracje i jest w nim niesamowicie miło.

Mimo tak krótkiego czasu urządziliśmy się tu całkiem nieżle. Ogólnie Liverpool jest ciekawym miastem, osobiście bardzo mi się podoba.
Na tą chwilę mam wszystko co najważniejsze, myślę, że zostanę tu na dłużej. To kolejny etap (jakże naturalny) w ewolucji mego ciała. I niech tak będzie :)

Mam nadzieję, że będę częściej zaglądał na forum.
Pozdrawiam wszysstkich :)
www.RozwojDuchowy.net

Awatar użytkownika
rómen

Postautor: rómen » 14 października 2007, o 16:09

Ach strach pomyśleć gdzie doprowadzi mnie moja naturalność ;-) Powodzenia AnandaNa :-)
"Nie ma pokoju bez sprawiedliwości, nie ma sprawiedliwości bez przebaczenia." Jan Paweł II

Sidd
Administrator

Postautor: Sidd » 14 października 2007, o 17:25

A gdzie chcesz?
Tam będziesz :)
www.RozwojDuchowy.net

szeik

Postautor: szeik » 14 października 2007, o 18:55

ciesze się Anandana , że znalazłeś dobre miejsce dla siebie. cieszy mnie również to , że będziesz częściej zaglądał na to forum. Przez jakiś czas brakowało tu twego promienia. pozdrowienia dla Ciebie i twoich współtowarzyszy. :-D

Awatar użytkownika
Ariana

Postautor: Ariana » 15 października 2007, o 15:05

Ooooo kogo moje piękne oczy widzą :mrgreen: Tęskniliśmy już za Tobą ;) Wpadaj częściejjjj o ile to możliwe :)
Pozdrawiam :aniol

Sidd
Administrator

Postautor: Sidd » 15 października 2007, o 15:43

Bede czesto tu zagladal. Teraz stalo sie to mozliwe :)
www.RozwojDuchowy.net

Awatar użytkownika
Maciek

Postautor: Maciek » 15 października 2007, o 21:19

Ja również cieszę się niezmiernie, że będziesz nas odwiedzał częściej. Bez Ciebie forum trochę podupadło :-) Co będzie dalej się działo z bielutynem który zaczęliście wydawać? Czy będziecie go dalej rozwijać??? :aniol

Wróć do „Użytkownicy”