Zła część mnie

Pytania i Pomoc Duchowa - Masz jakikolwiek problem, napisz tu.
Niewinny
Reputacja: 0

: : Zła część mnie

Postautor: Niewinny » 7 czerwca 2010, o 15:28

pantera pisze:warto by było tego potwora poznać, nie uwięzić w jakiejś klatce (bo zwierze w klatce jeszcze bardziej się rozjusza), a później moźe być naprawdę źle. Postaraj się poznać go a jednocześnie wzmocnić swoją dobrą część. Jeśli będzie silna to w momencie kryzysowym będziesz w stanie przezwyciężyć potwora.

Nie warto poznawać.
Człowiek ciągle tworzy mnóstwo różnego gówna które do siebie przywiązuje, nie warto tego poznawać, warto przestać podtrzymywać to coś co uważamy za siebie samego.

Awatar użytkownika
NIKE

Re: Zła część mnie

Postautor: NIKE » 7 czerwca 2010, o 15:44

BO JEDNO CO WARTO TO UPIĆ SIĘ WARTO ..... !!!!!!!
NIE JESTEM NIKE ...

magia to umiejętne wykorzystanie siły umysłu - to zdolność czerpania mocy z własnego wnętrza ...

Niewinny

Postautor: Niewinny » 7 czerwca 2010, o 15:45

ech

Awatar użytkownika
SAM

Postautor: SAM » 7 czerwca 2010, o 16:20

Nie warto poznawać.
Człowiek ciągle tworzy mnóstwo różnego gówna które do siebie przywiązuje, nie warto tego poznawać, warto przestać podtrzymywać to coś co uważamy za siebie samego.

Taki maly paradoks tu jest ukryty...
Gdy przestajesz poznawać to co myślałeś że tym jesteś (czyli twoje twory programowe, które powstały poprzez myśli, aspekty), zagłębiasz się w ciszy, to one do ciebie przyjdą, lecz teraz już może wiesz że to tylko program, wtedy można przestać to podtrzymywać. Jednak gdy się nie poznało swego tworu to ciężko go przestać podtrzymywać, gdyż wydaje sie iż go nie ma a jest.

Życze każdemu tej chwili, gdy to wszystko będzie bez znaczenia... :ok

Wszystko, każda nawa od strachu, lęku, po miłość i światło, gdyż wtedy po prostu będziesz i to jest nic i wszystko zarazem :)

Jak?

A tak...TERAZ :)
All Right
http://all-right-creation.tumblr.com/

Awatar użytkownika
Tao-Universum

Postautor: Tao-Universum » 24 czerwca 2010, o 22:51

Jeżeli masz świadomosc,że jest to tylko program to z pewnością nie będzie łatwo się go pozbyć,ponieważ zagłębiając sie w ciszy stajemy się jednością ze swoimi myślami,czyli z samym sobą.
Jasność - 12 AntyCzakr

Ta książka przeznaczona jest dla niezwykłych czytelników - dla tych, którzy są w pełni odpowiedzialni za siebie i swoje życie, którzy przestali rozglądać się naokoło, szukając przyczyn swoich niepowodzeń.

www.Tao-Universum.pl

Wróć do „Pytania i Pomoc”