Zamknij sie.
Zamknij sie.
Ten post dedykowany jest jaśmin.
Uważam że wywalanie postów bez uzgodnienia z osobą je piszącą jest równoznaczne z powiedzeniem komuś ‘’zamknij sie’’. Jest zwykła arogancją i instrumentalnym traktowaniem użytkownika forum. Rozumiem że pewne rzeczy mogą sie wydawać Jaśnie –pannie nieistotne i niepasujące do polityki forum. ..ale to nie zmienia postaci rzeczy . Ludzie przychodzą tu z własnym bagażem zbudowanym w interakcji i bez interakcji cieżko go pozbyć.
Wszystkie medytacje, cała uważność służy tylko po to by ten bagaż zauważyć.Poznać siebie. Gro praktyk to zwykle cuda na patyku - zwykłe zapychacze duchowe.
Jeśli ludzie szukają innych ludzi to zwykle chodzi o doświadczeniu siebie w relacji.
A cala duchowość opiera sie na przekraczeniu własnych ograniczeń i doświadczeniu siebie jako czegoś bez limitu i zywego i rozwijajacego sie. Polityka selekcji w tym kontekscie słuzy tylko budowaniu murów.
Jeśli ogródek Jaśmin to’’ sprzedawanie kapeluszy w trakcie piramidek’’...a traktujesz ten portal jako osobisty ogródek...to własnie zbudowałaś bramkę. Niewiem czy to komercyjna manipualacja i czy zwykłe widzimisie robi tu za selekcjonera. . . nie chce dochodzić.
Przypuszczam... że intencje masz dobre,ale skąd wiesz co komu słuzy?...To stawianie sie w pozycji Boga. System banowania jest rozsądniejszy...choć to też system represyjny.
Czasami wystarczy poprosić ...a czasami tolerawać...nie zauważyłam żeby na tym portalu mogła sie komuś stać jakaś krzywda ...nawed jak kimś zatrzesie to z reguły jest to tylko i prawie zawsze odzwierciedleniem jego rzeczywistości i jego samego. I jesli jest gotowy..wyjdzie mu to na zdrowie.
Ja wole żeby ludzie odchodzili syci od stołu niż odchodzili bo ktoś uznał ze nie powinni otwierać ust, albo przełykać to co ja uważam za zdrowe.
Osobiście jak ktoś mi mówi ‘’zamknij sie’’to sie zamykam na niego...na jego ograniczenie. Moj świat nie ma limitów.
Wiec jeśli jest coś czego nie mogę pojąć a jest istotnym motywem twojego działania to prosze wyjaśnij.
Uważam że wywalanie postów bez uzgodnienia z osobą je piszącą jest równoznaczne z powiedzeniem komuś ‘’zamknij sie’’. Jest zwykła arogancją i instrumentalnym traktowaniem użytkownika forum. Rozumiem że pewne rzeczy mogą sie wydawać Jaśnie –pannie nieistotne i niepasujące do polityki forum. ..ale to nie zmienia postaci rzeczy . Ludzie przychodzą tu z własnym bagażem zbudowanym w interakcji i bez interakcji cieżko go pozbyć.
Wszystkie medytacje, cała uważność służy tylko po to by ten bagaż zauważyć.Poznać siebie. Gro praktyk to zwykle cuda na patyku - zwykłe zapychacze duchowe.
Jeśli ludzie szukają innych ludzi to zwykle chodzi o doświadczeniu siebie w relacji.
A cala duchowość opiera sie na przekraczeniu własnych ograniczeń i doświadczeniu siebie jako czegoś bez limitu i zywego i rozwijajacego sie. Polityka selekcji w tym kontekscie słuzy tylko budowaniu murów.
Jeśli ogródek Jaśmin to’’ sprzedawanie kapeluszy w trakcie piramidek’’...a traktujesz ten portal jako osobisty ogródek...to własnie zbudowałaś bramkę. Niewiem czy to komercyjna manipualacja i czy zwykłe widzimisie robi tu za selekcjonera. . . nie chce dochodzić.
Przypuszczam... że intencje masz dobre,ale skąd wiesz co komu słuzy?...To stawianie sie w pozycji Boga. System banowania jest rozsądniejszy...choć to też system represyjny.
Czasami wystarczy poprosić ...a czasami tolerawać...nie zauważyłam żeby na tym portalu mogła sie komuś stać jakaś krzywda ...nawed jak kimś zatrzesie to z reguły jest to tylko i prawie zawsze odzwierciedleniem jego rzeczywistości i jego samego. I jesli jest gotowy..wyjdzie mu to na zdrowie.
Ja wole żeby ludzie odchodzili syci od stołu niż odchodzili bo ktoś uznał ze nie powinni otwierać ust, albo przełykać to co ja uważam za zdrowe.
Osobiście jak ktoś mi mówi ‘’zamknij sie’’to sie zamykam na niego...na jego ograniczenie. Moj świat nie ma limitów.
Wiec jeśli jest coś czego nie mogę pojąć a jest istotnym motywem twojego działania to prosze wyjaśnij.
Ostatnio zmieniony 11 listopada 2011, o 15:32 przez icaro, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Zamknij sie.
Ale ty hipokrytka jestes, teraz placzesz a jak przychodzili tu ludzie z problemami to mieszalas ich z blotem chociaz dobrze wiesz ze przychodza tu ludzie nadwrazliwi, przewrazliwieni, neurotyczni ktorzy sa bardzo czuli na tym punkcie. Szukaja tu porady.
Tak bardzo chcesz widzieć mnie płaczącą?
Ja wole widzieć w tych ludziach szczeście odwage i siłę i na tym sie skupiać.
To mój wybór,bo wiem że niemoc i neurotyzm nikogo nie uszcześliwia. To pielegnowanie choroby. Takie współczucie jest dla mnie podejrzane.
I nie boje sie obrońców cierpienia. Pachną rządzą władzy.
I kto tu jest hipokrytą?
Ty wolisz ich widzieć biednymi i pogubionymi. Sam sobie odpowiedz dlaczego?
Nie wszyscy są Lucjanami. Może twoją ekspresją jest udzielanie rad.Ja nie mogę pozbyć wrażenia że to kod wyniesiony z domu- taki sposób na bliskość ludzi starych i poważnych.
To tylko wyobrażenia na mój temat i tesknota za sobą samym.
Ale to nie na temat i personalne.
Ja wole widzieć w tych ludziach szczeście odwage i siłę i na tym sie skupiać.
To mój wybór,bo wiem że niemoc i neurotyzm nikogo nie uszcześliwia. To pielegnowanie choroby. Takie współczucie jest dla mnie podejrzane.
I nie boje sie obrońców cierpienia. Pachną rządzą władzy.
I kto tu jest hipokrytą?
Ty wolisz ich widzieć biednymi i pogubionymi. Sam sobie odpowiedz dlaczego?
Nie wszyscy są Lucjanami. Może twoją ekspresją jest udzielanie rad.Ja nie mogę pozbyć wrażenia że to kod wyniesiony z domu- taki sposób na bliskość ludzi starych i poważnych.
To tylko wyobrażenia na mój temat i tesknota za sobą samym.
Ale to nie na temat i personalne.
Ostatnio zmieniony 11 listopada 2011, o 15:35 przez icaro, łącznie zmieniany 2 razy.
Wolisz widziec w kims szczescie skoro go nie ma w nim O_o?
Masz prawo, tylko potem nie placz ze ktos w stosunku do Ciebie jest taki jak ty w stosunku do inych. Odnosze wrazenie, ze logika to twoja slaba strona, kto tu mowi o jakims pielegnowaniu choroby lol?
Masz prawo, tylko potem nie placz ze ktos w stosunku do Ciebie jest taki jak ty w stosunku do inych. Odnosze wrazenie, ze logika to twoja slaba strona, kto tu mowi o jakims pielegnowaniu choroby lol?
Nie ma?
Wszystko jest.
To ty wolisz nie widzieć.
Reszta to usprawiedliwienie swojego ''nie ma''.Tak bardzo chcesz mnie widzieć płaczącą? dlaczego?
Bo wtedy twoje ''nie ma'' stanie sie mniej iluzoryczne. One jest iluzją.
Więc na mnie nie licz.
I daruj sobie te sentencje ostatniego sprawiedliwego.
Wszystko jest.
To ty wolisz nie widzieć.
Reszta to usprawiedliwienie swojego ''nie ma''.Tak bardzo chcesz mnie widzieć płaczącą? dlaczego?
Bo wtedy twoje ''nie ma'' stanie sie mniej iluzoryczne. One jest iluzją.
Więc na mnie nie licz.
I daruj sobie te sentencje ostatniego sprawiedliwego.
Co za bełkot xD
: Zamknij sie.
icaro to bardzo trudny przypadek- miejcie dla niego więcej cierpliwości
Moje posty całkiem niedawno również zostały usunięte i to zupełnie bez powodu, tak więc przyłączam się do głosu odrzuconych przez mamuśkę. Mamusia chcę chronić wszystko za wszelką cenę, szkoda, ze ślepo, bez zrozumienia i dla zasady.
Jeśli chcesz zrobić tutaj jedno z wielu miejsc, gdzie można jedynie cukierkowo pobawić się ślicznymi wyobrażeniami o idylicznych krainach szczęścia, to odrazu daj po banie i będzie po sprawie.. po co się pi*****ić...
Jeśli chcesz zrobić tutaj jedno z wielu miejsc, gdzie można jedynie cukierkowo pobawić się ślicznymi wyobrażeniami o idylicznych krainach szczęścia, to odrazu daj po banie i będzie po sprawie.. po co się pi*****ić...
Ostatnio zmieniony 11 listopada 2011, o 17:38 przez robinson, łącznie zmieniany 1 raz.
to zaloz dom opieki chlopczykuEvolution pisze:Ale ty hipokrytka jestes, teraz placzesz a jak przychodzili tu ludzie z problemami to mieszalas ich z blotem chociaz dobrze wiesz ze przychodza tu ludzie nadwrazliwi, przewrazliwieni, neurotyczni ktorzy sa bardzo czuli na tym punkcie. Szukaja tu porady.
Evolution pisze:Ale ty hipokrytka jestes, teraz placzesz a jak przychodzili tu ludzie z problemami to mieszalas ich z blotem chociaz dobrze wiesz ze przychodza tu ludzie nadwrazliwi, przewrazliwieni, neurotyczni ktorzy sa bardzo czuli na tym punkcie. Szukaja tu porady.
ale nakarżył
może tak jaśnie wielmożny pan podałby uzasadnienie dla swojej tezyxxxxxxx pisze:icaro to bardzo trudny przypadek- miejcie dla niego więcej cierpliwości
To jest....LOVE.... 
...tylko pewnie nie twoj ulubiony smak.

...tylko pewnie nie twoj ulubiony smak.
Ostatnio zmieniony 12 listopada 2011, o 10:41 przez icaro, łącznie zmieniany 1 raz.
- black sheep
- Reputacja: 0
nie można głaskać po głowce ani nie można dawac kopa w tyłek, trzeba pokazywac ludziom ich piekno kierujac sie sercem, a wiec złoty srodek, jak zwykle 

Można wszystko...tylko trzeba znać miejsce z jakiego te działanie pochodzi.
Podobne nie ważne w jakie wyobrażenia byśmy nie ubrali tworzy podobne.
Intencja.
I racja - tylko sercem można to rozpoznać.
Póki są zaciemnienia będą problemy.
Podobne nie ważne w jakie wyobrażenia byśmy nie ubrali tworzy podobne.
Intencja.
I racja - tylko sercem można to rozpoznać.
Póki są zaciemnienia będą problemy.
Tutaj moja odpowiedź:
viewtopic.php?f=13&t=9
Tak w skrócie usuwam posty obrażające i nic nie wnoszące.
viewtopic.php?f=13&t=9
Tak w skrócie usuwam posty obrażające i nic nie wnoszące.