Narzedzie do oczyszczenia karmy (katastrofy 2012)

Wiele inspiracji natemat narzedzi duchowego rozwoju.
poslaniecswiatla
Reputacja: 0

Narzedzie do oczyszczenia karmy (katastrofy 2012)

Postautor: poslaniecswiatla » 11 czerwca 2011, o 19:37

WPROWADZENIE I WYTLUMCZENIE (wspolne dla obu podanych technik w obu tematach):

OSTRZEZENIE.KONSEKWENCJE KARMICZNE:
Na poczatek pare slow dla kazdego kto bedzie na tyle slepy aby w jakikolwiek sposob sprobowac zaszkodzic tym 2 przekazom i na jego nieszczescie uda mu sie to.

Ktokolwiek odwazy sie to zrobic przez co przyczyni sie by Ziemia utonela w krwawej karmie w 2012 roku i jego okolicach(w ktorej moze odejsc z wcielen nawet 90% dusz,chociaz jeszcze jest szansa by byl to maly ulamek ludzkosci-co lezy w rekach ludzi ).Karmie ktora nad nia wisi ,a te nauki sa czescia szansy na unikniecie tego to taka osoba wytworzy przestraszliwa przeogromna karme.

Wybor jest twoj ale jest to podobna sytuacja jak rzekl Jezus apropo Judasza "Lepiej zeby sie w tym czasie w ogole nie zrodzil" .

Lub jak przekazano w ks. Objawienia 22,17
" (...)Jesli ktos dolozy cos do nich,dolozy mu Bog plag opisanych w tej ksiedze"

Wiec stwierdzam fakt ktokolwiek podniesie chociazby palec na te 2 (!!!) ESKTREMALNIE WAZNE NARZEDZIA (!!!) i przyczyni sie do katastrofy Ziemi bedzie topil sie we krwi swoich cierpien w kolejnych wcieleniach przez kolejne tysiace lat. Rozwaz jak straszne moga byc KONSEKWENCJE takiego postepowania.Miliardy moga stracic zycie. Dlatego taka karma bedzie wiec niewyobrazalnie wielka... zastanow sie 10x!!

APROPO NARZEDZI:

Sa tu osobno podane 2 narzedzia (2 tematy).Przekazane z wyszej rzeczywistosci duchowej (Nieba) od Wniebowstapionych Mistrzow w wolnym tlumaczeniu na Polski.

Inwokacja wprowadzajaca-przejawiajaca Zloty Wiek i narzedzie na oczyszczenie karmy(chociaz zminimalizowanie tego) ,ktora nieoczyszczona bedzie zmuszona wrocic poprzez ziemskie katastrofy.

Wykonywac mozna glosno lub po cichu.Glosne wykonywanie jest mocniejszym wyrazeniem energii i da 10x wiekszy skutek.

Czym wiecej razy tym wiekszy skutek.Jedna wykonujaca te techniki osoba na wysokim poziomie swiadomosci moze wywolac wieksza zmiane niz miliony ludzi na niskim!!To robi roznice.

Wiem ze cale zycie klamano ci ,ze jednostka nie moze zmienic swiata wlasnie dlatego bys nie sprobowal.Jednak fakty sa inne.W istocie jest calkowicie na odwrot. Kazda zmiana byla wykonana przez jednostki bo przeciez przez kogos.Czyz sam Jezus przez 3 lata sluzby nie odwrocil calkowicie losow tej planety toczacych sie przez ostatnie 2 tys lat? Pomimo wszelkich niezliczonych sil tego swiata probujacych mu w tym przeszkodzic i temu zapobiec? W istocie tak bylo. Inne przypadki mozna mnozyc w nieskonczonosc na wszystkich polach, lecz tutaj nie ma na to czasu.

PRZERWA:
Teraz przynajmiej na jakis czas musze was zostawic samym sobie gdyz bardzo wiele kosztowalo mnie wykonanie tego co wykonalem w ostatnim czasie wyciskujac z siebie ostatni milimetr tego co moglem wycisnac ponoszac ogromne koszty ,bo przeciez juz jestesmy spoznieni ,a karma bezlitosnie juz wraca co widac w "jeszcze" slabszych katastrofach na planetarna skale, co zacznie przyspieszac do kulminacji w 2012 roku i jego okolicach .Jest to prawie ostatni moment jesli ludzie nie zmienia swojej sciezki by zapobiegac i poczynic zniane jeszcze w jakims stopniu w harmonijnych warunkach.

WYBOR JEST TWOJ:

Wybor jest wasz bo ciezko by 80%stado zmienilo cokolwiek co tlum udowadnial tysiace lat.Jesli najwyzsze 10% spoleczenstwa CZYLI TY(TAK WLASNIE TY) (co przekazuje) nie wzniesie siebie ciagnac reszte ... coz wszystko zostanie zaprzepaszczone.

WYBIERZ SWOJA PRZYSZLOSC.
KARMICZNY KOSZMAR CZY ZLOTY WIEK?:

Wiec to wasz wybor nadal spac i wyladowac w bezlitosnym totalitarnym systemie jako zaczipowany kurczak plywajacy 24h na odpowiednio wplywajacych na mozg narkotykach i substancjach czyniacych z ciebie "juz nie ciebie" ,ale poslusznego "zombi" .

W grze slepcow ,ktorzy jak widac po ich zamiarzeniach sa na tyle zacofani ze jeszcze nie dorosli do zrozumienia prawa karmy i naiwnie sadza ze robia to w "dobrym celu" .W grze ,ktora tuz zaraz w bolesnym koncu spali karma jak i prawie wszystko i wszystkich na tej planecie... i zostanie po tym moze troche wody jak po Atlantydzie,moze troche piasku jak po Egipcie lub moze pare wystruganych kamieni jak po Babilonie...

Albo mozecie przebudzic sie zaczac wznosic swiadomosc i unikajac lub minimalizujac czarne karmiczne chmury jakie nad nami wisza poprowadzic ta planete w najpiekniejszy okres ludzkosci Zloty Wiek po raz kolejny.

Takie sa warianty przyszlosci ktore ja juz widze a ,ktory wariant lub ktory srodek pomiedzy nimi nastapi jest w waszych rekach.Wybor jest wasz wy stworzyliscie wszystko co jest dzisiaj i wy zdecydujecie jaka bedzie przyszlosc. I PONIESIECIE KONSEKWENCJE TEJ DECYZJI POPRZEZ DOSWIADCZENIE TEJ PRZYSZLOSCI.

I moze wtedy juz nie bedzie mozna wskazywac palcem winy kogos innego ,bo po prostu juz nie bedzie kogo wskazywac...

DO 2012 roki I W JEGO OKOLICACH ZOSTANIE SPUSZCZONA NA FIZYCZNY POZIOM PLANETY (!!!)CALA KARMA LUDZKOSCI(!!!) Z KONIECZNOSCI .GDYZ MUSI ZOSTAC Z POWODU ZAKONCZENIA DUCHOWEGO CYKLU. Czas splaty juz jest . Pytanie czy i jak wielkie beda dlugi do splaty... to zalezy od ciebie!! CIEBIE(!!!) TAK WLASNIE CIEBIE(!!!)

To jeden z ostatnich (z ostatnich) dzwonkow dla tych ktorzy jeszcze nie chcieli widziec.Potem bedzie trzeba zostawic dinozaury i pozwolic im pic krew ich wlasnych uczynkow(cytat biblijny)(czyli karmy) i modlac sie by wystarczylo wlasnym wysilkiem i wlasna zmiana wzrostem pomoc temu swiatu.

WYSTARCZY 10 000 LUDZI DLA PRZEMIANY SWIATA:

Wystarczy 10 000 ludzi ,ktorzy wzniosa swiadomosc na poziom Chrystusa (nawet najnizsze poziomy swiadomosci Chrystusa) by pociagnac reszte ludzkosci poprzez swiadomosc masowa wystarczajaco wysoko.Wtedy przejscie tej planety na wyzszy poziom i nawet az na poziom Zlotego Wieku bedzie wrecz natychmiastowe.

Podziel 7 mld przez 10 000.Jest to jedna osoba na 700 000 ludzi na swiecie. Kazda jednostka wznoszaca swiadomosc jest dla tego swiata na wage miasta ze zlota... ROBISZ ROZNICE. Chociaz wszedzie slychac klamstwo ze nie ABYS wlasnie nie sprobowal. NIE DAJ SIE NABRAC!!

JESTES GOTOWY BY OSIAGNAC POZIOM CHRYSTUSA:

Nie trzeba wiec wiele.Ty mozesz byc jedna z tych osob ktore poprzez zmiane siebie zmienia swiat.

MOZESZ BYC BO JESTES GOTOWY NA WEWNETRZNYM DUCHOWYM POZIOMIE NA TEN SKOK jak i miliony innych.TY WLASNIE TY(!!!).I ty jeden ty mozesz zrobic roznice .Juz ja robisz bo twoj poziom swiadomosci jest daleko ponad przecietny ,lecz mozesz wzrosnac na sam czubek tej piramidy i pociagnac za soba NAWET CALA LUDZKOSC jak to wyrazil Jezus "Kiedy ja sie wzniose wszystkich do siebie przyciagne".

Myslisz ze mial na mysli przywiazanie linami milionow ludzi i wzlecenie na jakims orle w niebo? Toz to nonsens!! NIE!Oczywiscie ze mowil o swiadomosci masowej!!

PRZEBUDZ SIE NAUKI JEZUSA MAJA GLEBOKO UKRYTE MISTYCZNE PRZESLANIA.Czyz nie powiedzial ze tlum nie moze zrozumiec jego nauk gdyz nie ma uszu(czyli odpowiednio wysokiego poziomu swiadomosci) i nie zostana one im wyjawione? Czyz w samotnosci dopiero swoim uczniom nie przekazywal otwarcie swoich nauk bo byli gotowi? Publicznie tlumowi nie. Tlum nie byl gotowy . LECZ TY JESTES.

WIEC JESTES GOTOWY.MOZESZ. Inaczej nie przyciagnalbys tej nauki.Inaczej nie dotarlbys az tutaj w tekscie. Inaczej ta nauka ta szansa nie dotarla by w to miejsce.Mowia "Gdy uczen jest gotowy nauczyciel zjawia sie sam".I ja i ta nauka jest nauczycielem ktory pojawil sie bo JESTES GOTOWY.Myslisz ze czytasz to z przypadku ? Myslisz ze ta nauka jest tu z przypadku? Myslisz ze poznajesz mnie z przypadku? NIE! JESTES GOTOWY.JEDNAK WYBOR JEST TWOJ! I JEGO KONSEKWENCJE.

I miliony innych gotowych na ten ekspresowy skok podejmuja ta decyzje identycznie tak jak ty.Decyzje ktore zadecyduja o przyszlosci tej planety.

Wystarczy decyzja i ekspresowy wzrost i dzialania by uratowac przyszlosc tej planety. Kazda jednostka ktora wzniesie wysoko swoja swiadomosc nawet jesliby nie wypowiedziala jednego slowa apropo duchowosci ZROBI WIELKA ROZNICE !!

Sprawi ze wypadkowa bedzie juz lepsza.I przyszlosc tej planety bedzie lepsza.

Mowiac o przyszlosci tej planety mowimy o przyszlosci twoich dzieci ,mowimy o przyszlosci wszystkich ludzi.Tak wiele z nich ma czyste slodkie serca i przepiekna dusze? Czy jest ci obojetny ich los?
PODEJMIJ DECYZJE I PONIES JEJ KONSEKWENCJE.

Niestety ta technika moglabyc dana tylko w ten sposob.Przepraszam za ewentualna nie najpiekniejsza forme. Lecz moglo to byc dane tak lub wcale.

Radze natychmiast skopiowac te 2 techniki dla wlasnych potrzeb.Wszelkie rozpowszechnianie jest NIEZBEDNE!! KONIECZNE!!

Polecam wykonywac kazda z technik 1x/dz i tak 33 dni .Oczywiscie czym wiecej tym lepiej. Potem mozna rozpoczac kolejna 33dniowa serie.

NARZEDZIE BARDZO POTEZNIE TRANSMUTUJACE (oczyszczajace) ENERGIE (KARME bo jest ona takze energia) SWIATA i dzialajace takze na inne czynniki.

Różaniec Archanioła Michała
Ten różaniec jest świetny ,aby przywołać duchową ochronę dla siebie albo innych.Działa także bardzo potężnie na odcięcie ludzi od ciemnych mocy i zmiane warunków na świecie. Możesz użyć tego różańca dla osobistej ochrony zamiast dekretów/afirmacji do Archanioła Michała zaprezentowanych w tej sekcji.

Wykonanie całego różańca zajmuje około 35 minut.Jeśli nie masz czasu na pełny różaniec możesz wykonać sekcje 1,2 i 5 jako twoją codzienną ochronę. Albo możesz zrobić afirmacje "Wybieram życie!" a po niej 9x "Przybądź Michale" (albo tyle razy na ile masz czas)

NOTATKA: Ten różaniec został otrzymany w przekazie od Archanioła Michała.

Sekcja 1

W imię bezwarunkowej miłości Ojca,Syna,Ducha Świętego i Cudownej Matki, Amen.

Ukochany Archaniele Michale, dedykuję ten różaniec dla przejawienia woli Boga i Królestwa Boga w ...
(Opisz jedną albo kilka sytuacji i warunki które chcesz aby Archanioł Michał i jego aniołowie rozwiązali)

Modlitwa Pańska
Nasz Ojczyno-Matczyny Boże który jesteś we wszelkim życiu, czcimy twoją obecność JESTEM w nas.
Akceptujemy twoje królestwo przejawiające się na Ziemi przez nas. Akceptujemy naszą odpowiedzialność za przejaw twojej woli na Ziemi ,tak jak przejawia się ona w Niebie.

Akceptujemy ,że dajesz nam codziennie szanse ,aby być tym wszystkim czym ty jesteś. Uznajemy ,że wybaczasz nam nasze niedoskonałości , tak jak my wybaczamy innym i poddajemy naszą wole wyższej woli w nas. I dlatego akceptujemy prawdę ,że wszechświat zwraca nam co mu wysyłamy.

Bierzemy odpowiedzialość za nasze życia i naszą planete. Ślubujemy wzrastać ponad pokusy niższego ja , tak że możesz oswobodzić nas od wszystkich niedoskonałych energii. Potwierdzamy że twoje królestwo ,potęga i chwała przejawia sie na Ziemi ,teraz i na zawsze.Amen,

Archaniele Michale przejmij panowanie nad wszystkimi złymi duchami.
1. Przez autorytet płomienia Chrystusa we mnie we mnie , wołam do Archanioła Michała aby przejawił swoją Płonącą Obecność we mnie i uformułował nieprzenikalną barierę wokół mojego pola energetycznego.Chroń mnie od wszystkich niedoskonałych energii,złych duchów, niewcielonych dusz i wszystkich sił antychrysta i oświeć mnie ,abym mógł rozpoznać ciemne wibracje. Niniejszym wybieram ,aby zatrzymać wszelką ciemność od wkraczania w mój byt.Archaniele Michale chroń wszystkich ludzi od wszelkich niedoskonałych energii i ciemnych duchów.

Przybądź Michale
Przybądź Michale,Panie Aniołów,
Twoja obecność jest zawsze w nas.
Chroń nas od wszelkich sił ciemności,
i zwiąż wroga w nas.
Przejmujemy panowanie nad naszymi życiami,
i wprowadzamy Boże królestwo na Ziemi.

Święty Michale, Obrońco Wiary.
przywołujemy twój Niebiesko-płonący miecz.
Odetnij i uwolnij nas od kłamstw antychrysta,
abyśmy mogli przebić zasłone oddzielenia.
Potwierdzamy naszą jedność z Bogiem,
i formujemy ciało Boga na Ziemi.

2.Archaniele Michale ,przejaw swoją Płonącą Obecność w moim polu energetycznym.Zwiąż i pochłoń wszelkie wiry negatywnych energii które grożą obezwładnieniem mojego umysłu i emocji. Odetnij i uwolnij mnie od wszystkich połączeń z planetarnymi wirami negatywnej energii . Oświeć mnie tak ,że mogę rozpoznać wszelkie negatywne energie w moim bycie. Pomóż mi widzieć że nie są one częścia mojego bytu i że ich nie potrzebuje. Teraz wybieram ,że pozwalam wszelkim ciemnym energiom odejść. Archaniele Michale pochłoń wszelkie toksyczne wibracje w polach energetycznych wszystkich ludzi.

Przybądź Michale

3.Archaniele Michale ,zwiąż i pochłoń wszystkie złe duchy ,wszystkie nieinkarnowane dusze i wszystkie siły antychrysta ,które weszły do mojego bytu i które szukają kontrolowania mnie z wewnątrz.Oświeć mnie tak ,że mogę rozpoznać we mnie tych wrogów.Pomóż mi zobaczyć że nie są oni częścią mojej prawdziwej tożsamości i że nie potrzebuję ich. Teraz wybieram ,że pozwalam wszelkim ciemnym mocom odejsć. Archaniele Michale odetnij i uwolnij wszystkich ludzi od złych mocy.

Przybądź Michale

4.Archaniele Michale ,zwiąż i pochłoń wszystkie duchowe trucizny w moim bycie. Odetnij mnie i uwolnij od trucizn ignorancji, gniewu,dumy,żądzy,zazdrosci i niechęci.
Oświeć mnie tak ,abym mógł rozpoznać wszystkie duchowe trucizny w moim bycie .Pomóż mi widzieć że nie są one częścią mojego bytu i że ich niepotrzebuje. Teraz wybieram że pozwalam wszystkich duchowym truciznom odejść. Archaniele Michale ,odetnij i uwolnij wszystkich ludzi od duchowych trucizn.

Przybądź Michale

5.Archaniele Michale ,zwiąż i pochłoń mój cielesny umysł i moje ludzkie ego,formujące anty-jaźń ,która usiłuje zapobiec zaakceptowaniu mojej prawdziwej tożsamości. Oświeć mnie tak ,abym mógł rozpoznać kłamstwa anty-jaźni ,których używa ona do kontrolowania moich dzialań,uczuć i poczucia tożsamości.Pomóż mi zobaczyć że anty-jaźń nie jest częścią mojej prawdziwej tożsamosci i że jej nie potrzebuje .Teraz wybieram że pozwalam mojej anty-jaźni odejsć .Archaniele Michale pozbaw mnie mojej anty-jaźni i zwiąż anty-jaźnie wszystkich ludzi którzy są chętni ,aby być wolnymi.

Przybądź Michale

6. Arrchaniele Michale ,odetnij i uwolnij mnie od przyciągajacej siły masowej świadomości ,która ściaga mnie do naśladowania konwencji ,by nigdy nie wzrosnąć ponad najniższy powszechny mianownik i aby zaprzeczać mojemu potencjałowi do osiągnięcia umysłu Chrystusa. Zabierz ode mnie wszelką duchową ślepotę abym mógł zobaczyć że jest lepszy sposób życia niż ten ,który wydaje sie właściwy dla człowieka.Daj mi odwagę ,abym szedł oddzielnie i należał do wydzielonych i wybranych ludzi. Teraz wybieram by podążać drogą życia,drogą do świadomości Chrystusowej.Archaniele Michale odetnij i uwolnij wszystkich ludzi ,którzy są chętni by wzrosnąć ponad świadomość masową.

Przybądź Michale

7.Archaniele Michale ,odetnij i uwolnij mnie od świadomości materializmu ,która powoduje że czuje przywiązania do spraw tego świata .Pomóż mi widzieć że mój Chrystusowy potencjał jest prawdziwym kluczem do obfitego życia. Wybieram teraz poszukiwanie Bożego Królestwa i wiem ,że kiedy osiągnę Chrystusową świadomość wszystkie rzeczy zostaną mi dodane.Archaniele Michale odetnij i uwolnij wszystkich ludzi ,którzy są chętni by wzrosnąć ponad świadomość materializmu ,świadomość śmierci.

Przybądź Michale

8.Archaniele Michale ,odetnij i uwolnij mnie od wszystkich przywiązań do moich obecnych wierzeń i wszelkiego lęku ,że jesli poddam moje ograniczone wierzenia ,mogę stracić moje poczucie tożsamości. Oświeć mnie tak abym mógł widzieć poprzez wszelkie dualistyczne wierzenia ,które zostały mi zaprogramowane przez kościół i państwo.Pomóż mi widzieć ,że poprzez poddanie tych dualistycnych wierzeń , tych stworzonych przez człowieka idolów wygram prawdziwą tożsamość Chrystusową .Wybieram ,że zaprzestaje tańczyć ,wokół złotego cielca tych cielesnych wierzeń.Archaniele Michale odetnij i uwolnij wszystkich ludzi ,którzy są chętni by wzrosnąć ponad świadomość dualności,świadomość śmierci .

Przybiądź Michale

9.Archaniele Michale ,odetnij i uwolnij mnie od wszystkich przywiązań do mojego śmiertelnego pczucia tożsamości ,wszelkiego lęku że jesli poddam ten cielesny umysł nie zostanie mi już żadna tożsamość. Oświeć mnie tak żebym mógł widzieć poprzez nierealność mojej anty-jaźni i widzieć ,że poza nią jest moja prawdziwa tożsamość jako nieśmiertelna duchowa istota.
Teraz wybieram życie i akceptuje moją prawdziwą tożsamość w Chrystusie.
Archaniele Michale odetnij i uwolnij wszystkich ludzi ,którzy są chętni by wzrosnąć ponad wszelkie fałszywe poczucie tożsamości .

Przybądź Michale

Sekcja 2

Wybieram Życie!
Ukochany Archaniele Michale ratuj mnie albo zginę (3x)
Archaniele Michale ,uratuj mnie od świadomości śmierci ,która powoduje że identyfikuje sie jako śmiertelna ludzka istota która jest oddzielona od mojego Boga.

Ukochany Archaniele Michale ,obrońco mojej Wiary,jeśli ludzie wiedzieliby lepiej, czynili by lepiej .I przez autorytet mojej wolnej woli danej mi przez Boga ,niniejszym oświadczam że chce wiedzieć lepiej. Chcę być odcięty i uwolniony od kłamstw antychrysta ,które otoczyły moją duszę tak ,że jestem zaplątany w pajęczej sieci kłamstw z której wydaje sie nie być wyjścia .Archaniele Michale chcę wzrosnąć ponad świadomość śmierci i być wolnym ,aby widzieć prawdę Chrystusa i świecącą rzeczywistość Boga. Chcę widzieć mojego Boga i nie żyć już dłużej jako ludzka istota ,ale żyć jako duchowa istota ,którą naprawdę jestem.

Archaniele Michale ,chcę zmienić swoje życie .Chcę stracić moje śmiertelne poczucie życia,moje śmiertelne poczucie tożsamości ,które bazuje na ograniczeniach tego świata i dualiźmie umysłu cielesnego. Chcę ,aby moje widzenie było proste żebym mógł widzieć poza subtelnymi kłamstwami wężowego umysłu i aby było wypełnione światłem Chrystusa . Jestem chętny poddać moje emocjonalne przywiazania do rzeczy tego świata i ograniczeń ,które wydają sie realne. Jestem chętny utracić takie poczucie tożsamości ,aby wygrać niesmiertelne życie Chrystusowej świadomości i akceptuje moją prawdziwą tożsamość jako syn/córka Boga.

Dlatego teraz z pełnym autorytetem moje wolnej woli i mocą Chrystusowego płomienia we mnie mówię:

WYBIERAM ŻYCIE (4x)

Wybieram świadomość życia ,Chrystusową świadomość i akceptuje ,że żyje na zawsze w świetle Chrystusa .Akceptuje że poza wszystkimi przejawami tego świata jest rzeczywistość mojego Boga i dlatego ślubuję już nigdy nie postrzegać jakichkolwiek przejawów tego świata jako stałych .Potwierdzam że Bóg jest wszędzie ,więc także we mnie .

Wybieram aby być jednym z moim Bogiem i dlatego jestem obecnością Archanioła Michała w tym świecie.

Archaniele Michale przejmij panowanie nad kłamstwami anty-chrysta
1.Przez autorytet Chrystusowego płomienia we mnie ,wołam do Archanioła Michała ,aby odciął i uwolnił nas od kłamstwa że ludzie są grzeszni z natury ,że zostaliśmy poczęci w grzechu i wszystko co robimy jest grzeszne. Odetnij i uwolnij nas od samopotępienia ,obwiniania, poczucia winy ,które wyrastają z tego kłamstwa. Archaniele Michale ,zwiąż wszystkie indywidua ,instytucje i ciemne siły które propagują to kłamstwo. Ujawnij to kłamstwo ,odetnij i uwolnij ludzi do zaakcpetowania prawdy że zostaliśmy stworzeni przez miłość naszego/naszej Ojca/Matki Boga który stowrzył/ła nas na własny perferkcyjny obraz.

Przybądź Michale

2.Archaniele Michale ,odetnij nas od kłamstwa że rozszerzająca moc Ojca jest przeciwieństwem wobec ściagającej mocy Matki i że Ojciec jest dobry a Matka jest zła. Odetnij i i uwolnij nas od nienawiści wobec świetej Matki ,nienawiści wobec kobiet i zaprzeczania żeńskiej cząstki w każdej duszy ,które wyrasta z tego kłamstwa.Archaniele Michale zwiąż wszystkie indiwudua ,instytucje i ciemne siły które propagują to kłamstwo .Ujawnij to kłamstwo ,odetnij i uwolnij ludzi ,aby zaakceptowali prawde że Bóg posiada dwa aspekty męski i żeński i że są one w doskonałej harmonii.

Przybądź Michale

3.Archaniele Michale , odetnij i uwolnij nas od kłamstwa że Bóg jest gniewny, osądzający i że gdy raz popełnimy błąd to jesteśmy skazani na zawsze i niewarci już dłużej Bożej miłości .Odetnij i uwolnij nas od lęku przed wiecznym potępieniem i lęku przed stanięciem przed Bogiem ,który wyrasta z tego kłamstwa. Archaniele Michale zwiąż wszystkie indiwidua ,instytucje i ciemne moce ,które propagują to kłamstwo .Ujawnij to kłamstwo i odetnij od niego ludzi i uwolnij ich ,aby zaakceptowali prawdę ,że kiedy stajemy przed Bogiem ,odrzucamy świadomość śmierci i szczerze prosimy o przebaczenie zostaje nam to wybaczone natychmiast przez bezwarunkową miłość Boga.

Przybądź Michale

4.Archaniele Michale , odetnij i uwolnij nas od kłamstwa ,że możemy popełnić grzech ,który nie może zostać cofnięty i że materialny wszechświat jest więzieniem ,z którego nie ma wyjścia.Odetnij i uwolnij nas od beznadziei ,rozpaczy i i duchowego paraliżu ,który wyrasta z tego kłamstwa .Archaniele Michale ,zwiąż wszystkie indywidua ,instytucje i ciemne siły które propagują to kłamstwo . Ujawnij to kłamstwo, odetnij i uwolnij ludzi do zaakceptowania prawdy ,że wszystko jest energią i dlatego każdy błąd jaki zrobiliśmy może być cofnięty przez przywołanie światła Boga ,które pochłania wszystko inne niż ono.

Przybądź Michale

5.Archaniele Michale ,odetnij i uwolnij nas od kłamstwa że jesteśmy ofiarami warunków poza naszą kontrolą , że nie potrzebujemy wziąć odpowiedzialności za nasze życia i że nie możemy zrobić nic aby pracować nad naszym zbawieniem. Odetnij i uwolnij nas od nieodpowiedzialności i bierności która wyrasta z tego kłamstwa . Archaniele Michale ,zwiąż wszystkie indiwidua ,instytucje i ciemne siły które propagują to kłamstwo .Ujawnij to kłamstwo, odetnij i uwolnij od niego ludzi ,aby zaakceptowali prawdę że wszechswiat jest lustrem które odbija do nas spowrotem co mu wysłaliśmy. Dlatego możemy zmienić świat poprzez zmiane naszej świadomości i zdobywając umysł Chrystusa .

Przybądź Michale

6.Archaniele Michale ,odetnij i uwolnij nas od kłamstwa że materialny wszechświat jest odizolowany od Boga i że Bóg jest daleko stąd zamiast być wewnątrz nas. Odetnij nas od uczucia opuszczenia i samotności które wyrasta z tego kłamstwa .Archaniele Michale zwiąż wszystkie indywidua ,instytucje i ciemne siły które promują to kłamstwo .Ujawnij to kłamstwo ,odetnij i uwolnij ludzi aby zaakceptowali prawdę ,że bez Boga nic się nie stało co się stało. Dlatego królestwo Boga jest w nas i nawet najbardziej niedoskonałe warunki po prostu ukrywają świecącą rzeczywistość i doskonałość Boga.

Przybądź Michale

7.Archaniele Michale odetnij i uwolnij nas od kłamstwa ,że jesteśmy oddzieleni od Boga ,że nie możemy dosięgnąć Boga sami i ,że jesteśmy niewarci ,aby być synami i córkami Boga .Odetnij i uwolnij nas od cielesnego umysłu ,fałszywego poczucia tożsamosci ,które wyrasta z tego kłamstwa.
Archaniele Michale zwiąż wszystkie indywidua ,instytucje i ciemne siły ,które propagują to kłamstwo .Ujawnij to kłamstwo i odetnij i uwolnij ludzi ,aby zaakcpeptowali naszą prawdziwą tożsamość jako duchowe istoty ,jako synowie i córki Boga ,które mogą dosięgnąć Boga przez wejście do Królestwa Boga ,które jest w nas.

Przybadź Michale

8.Archaniele Michale odetnij i uwolnij nas od kłamstwa ,że musimy wybierać pomiędzy względnym dobrem a względnym złem i że nie ma alternatywy ,że nie ma nic pośredniego.Odetnij i uwolnij nas od niezrównoważenia,ekstermizmu i fanatyzmu ,które wyrastają z tego kłamstwa .Archaniele Michale zwiąż wszystkie indywidua ,instytucje i ciemne siły które propagują to kłamstwo .Ujawnij to kłamstwo ,odetnij i uwolnij ludzi aby zaakceptowali prawdę że rzeczywistość Chrystusa jest ponad względnymi przeciwieństwami dobra i zła. Dlatego możemy znaleźć harmonie i wewnętrzny pokój tylko przez podążanie środkową drogą Chrystusowej świadomości .

Przybądź Michale

9.Archangel Michael ,odetnij i uwolnij nas od kłamstwa ,że Jezus był jedynym Synem Boga i dlatego jest dla nas bluźnierstwem podążać jego śladami i wykonywać pracę jaką on wykonał. Odetnij i uwolnij nas od zaprzeczania Chrystusowi w nas ,świadomości antychrysta ,która wyrasta z tego kłamstwa .Archaniele Michale zwiąż wszystkie indywidua ,instytucje i ciemne siły ,które propagują to kłamstwo.Ujawnij to kłamstwo,odetnij i uwolnij ludzi ,aby zaakceptowali prawdę że wszyscy mamy potencjał ,aby temu umysłowi,który był także w Jezusie Chrystusie pozwolić być w nas.Dlatego Bóg może wykonywać swoja pracę poprzez nas tak jak wykonał ją poprzez Jezusa.

Przybądź Michale

Sekcja 3.

Oddaję planete Ziemię Bogu
Przez autorytet Chrystusowego płomienia w moim sercu, oddaję planetę Ziemię Bogu i Wniebowstapionym Mistrzom. Nie pozwolę siłom antychrysta zniszczyć tej planety w ich planach udowodnienia że Bóg pomylił sie dając nam wolną wole . Nie pozwolę im zniszczyć dusz w ich pysznym poszukiwaniu zemsty przeciwko Bogu. Dlatego używam mojej wolnej woli by wybrać prawdę Chrystusa ponad kłamstwami antychrysta.

Ukochany Archaniele Michale wyślij miliardy Niebiesko-płonących Aniołów ,aby odcieły i uwolniły wszystkie dusze od kłamstw antychrysta ,świadomości śmierci i zasłony oddzielenia .Ukochany Jezusie wyślij twoje anioły sądu do wszystkich dusz na ziemi i pomóż im widzieć poza dualizmem umysłu cielesnego ,aby mogli wolnie wybrać ,komu bedą służyć. Ukochana Maryjo wyślij twoje anioły bezwarunkowej miłości do uwolnienia wszystkich dusz od strachu .Wzywam wszystkie dusze które są uprawnione do podjęcia całkowicie wolnej decyzji pomiedzy świadomością życia i świadomością śmierci. Przez autorytet Chrystusowego płomienia w moim sercu wołam do czterech rogów Ziemi:

WYBIERZCIE ŻYCIE (4x)

Archaniele Michale ,zwiąż wszystkie dusze które wybierają śmierć i usuń je z Ziemi ,aby nie mogły ściągać ludzkości w dół ,w ich samo-stworzonym Piekle. Archaniele Michale ,chroń tych którzy wybrali życie ,aby mogli przejawiać Chrystusową świadomość i stać się otwartymi drzwiami dla przyniesienia Bożego królestwa na Ziemie.

Oddaję planetę Ziemie dla Boga i akceptuje Jezusa Chrystusa jako duchowego Króla Ziemi teraz i na zawsze .Amen

Archaniele Michale, przejmij panowanie nad siłami antychrysta.
1.Przez autorytet Chrystusowego płomienia we mnie ,wołam do Archanioła Michała ,aby związał siły antychrysta ,które poszukują kontroli ludzi poprzez kłamstwo że najwyższa wolność może być znaleziona tylko poprzez zamierzenia przeciwne Boskim prawom i dlatego powinniśmy naśladować je w ich rebelii przeciw Bogu .Ujawnij te siły ,odetnij i uwolnij ludzi ,aby zaakceptowali prawdę że najwyższa wolność może być znaleziona tylko przez używanie Praw Miłości do wpółtworzenia Boskiego Królestwa na Ziemi

Przybądź Michale

2.Archaniele Michale ,zwiąż siły antychrysta ,które poszukują kontroli ludzi poprzez kłamstwo ,że nasze czyny nie mają konsekwencji i że jeśli coś jest przyjemne to nie moze być błędne. Ujawnij te siły ,odetnij i uwolnij ludzi ,aby zaakceptowali prawdę ,że Boskie prawo jest sprawiedliwe ,bo zwraca do nas całą energie jaka wysłaliśmy. Dlatego najwyższa wolność może być wygrana tylko przez czynienie innym tak jak chcemy aby nam czynili.

Przybadź Michale

3.Archaniele Michale ,zwiąż siły antychrysta które poszukują kontroli ludzi poprzez kłamstwo ,że wolna wola jest niebezpieczna i dlatego powinniśmy podążać za elitą która twierdzi ze ich ziemskie królestwo jest lepsze od królestwa Boga .Ujawnij te siły ,odetnij i uwolnij ludzi aby zaakceptowali prawde że żaden ziemski autorytet nie może zaprowadzić nas do Nieba i dlatego możemy być zbawieni tylko przez podążanie za prawdziwym autorytetem żywego Chrystusa w nas.

Przybądź Michale

4.Archaniele Michale ,zwiąż siły antychrysta ,które poszukują kontroli ludzi ,poprzez kłamstwo ,że nie możemy rządzić sobą i dlatego powinniśmy podążać za elitą i czcić ich jako bogów na Ziemi.Ujawnij te siły ,odetnij i uwolnij ludzi aby zaakceptowali prawdę że ci którzy zbuntowali sie przeciwko Bogu próbują nas zniewolić ponieważ chcą ukraść nam nasze duchowe światło i udowodnić że Bóg sie pomylił. Pomóż ludziom zaakceptować ,że poprzez wejście w umysł Chrystusa jesteśmy w pełni zdolni by rządzić sobą .Dlatego Bóg wewnątrz zamanifestuje swoje królestwo na Ziemi.

Przybądź Michale

5.Archaniele Michale zwiąż siły antychrysta ,które poszukują kontroli ludzi ,poprzez kłamstwo że cel uświęca środki i że jest konieczne czynić zło ,aby przyszło dobro.
Ujawnij te siły odetnij i uwolnij ludzi ,aby zaakceptowali prawde że dobro nigdy nie może przyjść z łamania praw Boga.Dlatego możemy usunąć zło z tej planety tylko poprzez odrzucenie ekstrermizmu i fantyzmu umysłu cielesnego, przez podążanie środkową drogą umysłu Chrystusowego i przez odpowiadanie na każdą sytuacje z miłością.

Przybądź Michale

6.Archaniele Michale ,zwiąż siły antychrysta ,które poszukują kontroli ludzi poprzez kłamstwo ,że zemsta jest konieczna i usprawiedliwiona i dlatego powinniśmy naśladować tych którzy nawołuja do przemocy i wojny.Ujawnij te siły ,odetnij i uwolnij ludzi ,aby zaakceptowali prawdę że najwyższa wolność może być znaleziona tylko porzez kochanie naszych wrogów i wybaczenie każdemu kto kiedykolwiek nas skrzywdził. Tylko poprzez odpuszczenie wszystkich negatywnych uczuć możemy być jak małe dzieci i wejść do Kólestwa Boga.

Przybądź Michale

7.Archaniele Michale zwiąż siły antychrysta ,które poszukują kontroli ludzi poprzez kłamstwo że nie potrzebujemy podążać za Boskim prawem ciagłego wzrostu i samotrandescencji ,ale że wszystko może i powinno zostać takie samo. Ujawnij te siły ,odetnij i uwolnij ludzi aby zaakceptowali prawde ,że najwyższa stabilność i bezpieczeństwo nigdy nie może być znaleziona przez budowanie na zmieniajacych sie piaskach materialnego wszechświata . Stabilność może być znaleziona tylko na skale Chrystusa która umożliwia nam płyniecie z rzeką życia i stopniowe posiadanie w sobie coraz więcej z Boga.

Przybądź Michale

8.Archaniele Michale ,zwiąż siły antychrysta które poszukują kontroli ludzi poprzez kłamstwo że potrzebujemy zewnętrznej religii ,aby dosiegnąć Boga i że tylko mała elita może komunikować się z Bogiem .Ujawnij te siły ,odetnij i uwolnij ludzi ,aby zaakceptowali prawdę że każda osoba posiada Chrystusowe ja ,bedące otwartymi drzwiami ,których żaden ziemski autorytet nie może zamknąć.
Dlatego możemy wszyscy komunikować się z Bogiem poprzez przyodzianie stroju ślubnego Chrystusowej świadomości .

Przybądź Michale

9.Archaniele Michale ,zwiąż siły antychrysta które szukają kontrolowania ludzi poprzez kłamstwo ,że możemy być zbawieni tylko poprzez zewnetrzną organizacje i że tylko mała elita posiada moc do zbawienia albo potępienia nas.Ujawnij te siły ,odetnij i uwolnij ludzi aby zaakceptowali prawde ,że dlatego że Królestwo Boga jest wewnatrz nas ,żaden ziemski autorytet nie ma mocy ,aby utrzymać nas z dala od Nieba. Dlatego Jezus nie przyszedł aby wykonać pracę za nas ,ale by pomóc nam znaleźć zbawienie poprzez Chrystusa wewnątrz nas. Jesteśmy zbawieni kiedy naśladujemy kroki Jezusa i akceptujemy że "Ja i mój Bóg jednym jesteśmy"

Przybądź Michale

Sekcja 4

Obudzenie wszystkich ludzi do obrony życia
Archaniele Michale ,zamanifestuj swoją obecność na Ziemi i wyślij miliardy Niebiesko-płonących aniołów aby obudzić wszystkich ludzi do potrzeby obrony życia gdziekolwiek gdzie tylko jest sponiewierane i niszczone .Odetnij i uwolnij wszystkich ludzi z bezwładności ,obojętności i duchowej ślepoty która powstrzymuje ich przed zobaczeniem że ludzie są sponiewierani od łona aż po grób. Odetnij i uwolnij wszystkich ludzi od emocjonalnych ran,niewrażliwości i samopochłonięcia ,które powstrzymują ich od powiedzenia "Wystarczy tyle i już nie dalej.Nie pozwolę dłużej sponiewierać życia na tej planecie"

Archaniele Michale obudź ludzi aby wyszli poza władze elity ,która źle używa życia i traktuje ludzi jak towary ,albo pionki szachowe w ich nigdy nie kończacej sie grze o moc i kontrolę.Pomóż im wyjść poza to i być wydzielonymi i wybranymi ludźmi ,ludźmi którzy są wybrani do Boga ,bo wybrali życie ,wybrali by bronić życia, wbrew ciemnym siłom ,które wedrują po tej planecie tylko szukając kogo mogą pożreć.

Archaniele Michale oświeć ludzi uświadmiając im potęge wolnej woli ,aby mogli zrozumieć że jesteś chętny usunąć całą ciemność z tej planety ,ale nie możesz działać dopóki nie wybierzemy ,aby wyjść poza ciemność przez pozwolenie temu umysłowi ,który był także w Jezusie Chrystusie być w nas. Teraz używam mojej wolnej woli by wezwać wszystkich ludzi na Ziemi:

OBUDŹCIE SIE I BROŃCIE ŻYCIA (4x)

Obudźcie sie i brońcie życia od samego poczęcia,od aborcji ,przemocy i narkotyków. Brońcie wszystkich dzieci od seksualnych i emocjonalnych nadużyć,dziecięcej porostytucji i niewolniczej pracy. Brońcie młodzież od narkotyków i kultury "Jesli to jest przyjemne rób to" .Brońcie dorosłych od traktowania ich jak towary i od używania ich jako pionki przez elite.Brońcie starszych od traktowania ich jako bezużytecznych zamiast używania ich wiedzy konstruktywnie. Brońcie całego życia od napastliwego sposobu myslenia ,że nic nie jest nigdy wystarczajace ,albo wystarczajaco dobre.

Obudźcie sie i zabierzcie moc waszej wolnej woli spowrotem .I dajcie wtedy moc Archaniołowi Michałowi i Wniebowstapionym Mistrzom ,by usuneli całą ciemność i przynieśli Królestwo Boże do zamanifestowania na Ziemi.
Oddaje planete Ziemie Bogu i akceptuje Jezusa Chrystusa jako duchowego Króla Ziemi teraz i na zawsze .Amen

Archanile Michale przejmij panowanie nad elitami .
1.Przez autorytet Chrystusowego płomienia wewnątrz mnie wołam do Archanioła Michała ,zwiąż elite która wierzy ,że wie lepiej od Boga jaki powinien być bieg rzeczy. Ujawnij i pochłoń wszelkie złe użycie władzy ,wszelkie zepsucie i wszystkie kłamstwa antychrysta używane przez elity do ustanawiania siebie bogami na Ziemi ,żadąjąc absolutnej włądzy ,której nie można sie przeciwstawić. Odetnij i uwolnij ludzi do wyjścia poza władze elity ,aby mogli być wydzielonymi i wybranymi ludźmi.Pomóż im zobaczyć że ta elita jest paskudną ruiną stojącą w Świętej Pozyji Władzy ,gdzie nie powinna się znajdować.Pomóż im wielbić tylko jedynego prawdziwego Boga ,który jest poza jakąkolwiek ziemską władzą.

Przybądź Michale

2.Archaniele Michale ,zwiąż moc elity która używa religi ,aby zniewolić ludzi poprzez strach ,zapobiegając aby stali się oni jednymi z Bogiem .Wzywam zwłaszcza związanie tych ,którzy próbują zapobiec Jezusowi w ponownym przyjściu ,poprzez serca jego prawdziwych naśladowców.Ujawnij i pochłoń wszelkie złe użycie władzy i zepsucie w religiach świata.Odetnij i uwolnij ludzi od fałszywych religii ,aby mogli być wydzielonymi i wybranymi ludźmi.Pomóż im czcić tylko prawdziwego Boga który jest poza idolami ,poza wyrytymi obrazami i złotymi cielcami stworzonymi przez fałszywe religie.

Przybądź Michale

3.Archaniele Michale ,zwiąż elity ,które próbują użyć rządów aby zniewolić ludzi poprzez niesprawiedliwe prawa ,które dają specjalne przywileje elicie. Wzywam zwłaszcza zwiazanie tych ,którzy poszukują możliwości zniszczenia demokracji poprzez manipulacje demokratycznym procesem. Ujawnij i pochłoń wszelkie złe użycie władzy i zepsucie w rządach świata.
Odetnij i uwolnij ludzi by wyszli poza wszelkie niesprawiedliwe rządy ,aby mogli być wydzielonymi i wybranymi ludźmi. Pomóż im powstać przeciw niesprawiedliwym i manipulującym prawom ,aby Bóg mógł działać przez nich i przynieść Boski-rząd na Ziemie.

Przybądź Michale

4.Archanielee Michale ,zwiąż elite która używa systemów monetarnych do zniewolenia ludzi i skoncentrowania wszelkiego bogactwa w rękach małej elity. Wzywam związanie zwłaszcza tych ,którzy poszukują zniszczenia wolnorynkowej ekonomii promując monopolowy kapitalizm poprzez rządowe regulacje. Ujawnij i pochłoń wszelkie złe użycie władzy i zepsucie w ekonomiach świata. Odetnij i uwolnij ludzi ,aby wyszli poza wszelkie niesprawiedliwe ekonomiczne systemy ,aby mogli być wydzielonymi i wybranymi ludźmi .
Pomóż im odrzucić żart indywidualnego i państwowego długu ,aby Bóg mógł działać poprzez nich i przynieść obfite życie na Ziemie.

Przybądź Michale

5.Archaniele Michale ,zwiąż elite która używa narzędzi napędzających,wywołujących wojny do zniewolenia ludzi ,przez tworzenie nierozwiązywalnych konfliktów ,prowadzących do przemocy ,teroryzmu i wojny . Wzywam zwłaszcza związanie tych ,którzy poszukują stworzenia jednego światowego rządu poprzez rozpoczęcie trzeciej wojny światowej .Ujawnij i pochłoń wszelkie złe użycie mocy i zepsucie w użyciu technologii militarnej i nadzoru. Uwolnij ludzi aby wyszli poza narzędzia napędzajace,wywołujące wojny ,aby mogli być wydzielonymi i wybranymi ludźmi .Pomóż im powstać przeciw podżegaczom wojennym ,aby Bóg mógł działać poprzez nich i przynieść prawdziwy pokój na Ziemie.

Przybądź Michale

6.Archaniele Michale ,zwiąż elite która używa mediów i systemów edukacji do zniewolenia ludzi ,przez zapobieganie poznawaniu prawdy i uczeniu się z błędów historii. Wzywam zwłaszcza związanie tych ,którzy próbują przeszkodzić ludziom w dowiedzeniu się o elitach próbujących zniewolić ludzi przez millenia. Ujawnij i pochłoń wszelkie złe użycie władzy, zepsucie w mediach i systemach edukacyjnych świata. Odetnij i uwolnij ludzi od wszelkiego manipulytywnego użycia technologii informacyjnej ,aby mogli być wydzielonymi i wybranymi ludźmi .Pomóż im powstać naprzeciw wszystkim kłamstwom ,aby Bóg mógł działać poprzez nich i obalił elity.

Przybądź Michale

7.Archaniele Michale ,zwiąż elite która używa swojej pozycji władzy aby usunąć wzrost duchowy ludzi ,poprzez nieskończone poszukiwanie statusu ,pieniędzy i siły ,albo przez materializm,narkotyki,alkohol,sex,pornografie, i wszelkie inne formy uzaleznień. Wzywam zwłaszcza związanie tych ,którzy poszukują zniewolenia ciała i umysłu poprzez kulture "Jeśli czujesz sie przyjemnie zrób to" .Ujawnij i pochłoń wszelkie złe użycie władzy i zepsucie w instytucjach które kształtują kulture.Odetnij i uwolnij ludzi aby wyszli poza pobłażliwą kulture tak ,aby mogli być wydzielonymi i wybranymi ludźmi .Pomóż im przeciwstawic sie materializmowi tak ,aby Bóg mógł działać poprzez nich i zmienić Ziemie w lepsze miejsce dla zbawienia dusz.

Przybądź Michale

8.Archaniele Michale ,zwiąż elite ,która używa swoich pozycji władzy ,aby usunąć ludzkie duchowe misje poprzez całkowity brak szacunku wobec indywidualnej wolnej woli i ludzkich praw. Wzywam zwłaszcza związanie tych ,którzy poszukują zniewolenia ludzi poprzez niesprawiedliwe więzienie ,dług,prace niewolniczą,prostytucje,społeczną inżynierie ,albo polityczne,religijne i kulturalne pranie mózgu. Ujawnij i pochłoń wszelkie złe użycie władzy i zepsucie w instytucjach ,którym powierzono obronę praw człowieka.Odetnij i uwolnij ludzi by wyszli poza wszelkie próby zabrania im danych od Boga praw aby mogli być wydzielonymi i wybranymi ludźmi .Pomóż im przeciwstawić sie wszystkim próbom zniszczenia wolności tak ,aby Bóg mógł działać poprzez nich i zabezpieczać wolne i sprawiedliwe społeczeństwo z równymi szansami dla wszystkich.

Przybądź Michale

9.Archaniele Michale ,zwiąż elite która używa swoich pozycji władzy do zniewolenia ludzi poprzez całkowity brak szacunku wobec świętości ludzkiego życia .Wzywam zwłaszcza zwiazanie tych ,którzy próbują zapobiegać przybyciu duszom i ich wcielaniu się poprzez kontrole populacji ,aborcje ,ubóstwo,niesprawiedliwe prawa i zamierzone używanie choroby i głodu.Ujawnij i pochłoń wszelkie złe użycie władzy i zepsucie w instytucjach którym powierzono ochronę ludzkiego życia. Odetnij i uwolnij ludzi aby wyszli poza wszelkie próby kontroli populacji ,aby mogli być wydzielonymi i wybranymi ludźmi. Pomóż im przeciwstawić sie wszystkim próbom zniszczenia życia , aby Bóg mógł działać poprzez nich i przynieść odpowiednią ilość dusz do wcieleń.

Przybądź Michale

SEKCJA 5

Potwierdzam że Archanioł Michał i jego miliardy Niebiesko-płonących Aniołów odcinają i uwalniają wszystkich ludzi od wszelkich ciemnych duchów i ciemnych energii.

Potwierdzam ,że Archanioł Michał i jego miliardy Niebiesko-płonących Aniołów odcinają i uwalniają wszystkich ludzi od materialnej niewoli pod siłami elit.

Wybieram być jednym z moim Bogiem i dlatego jestem obecnoscią Archanioła Michała związujacą elite na planecie Ziemi.

Pozdrowiona Maryjo
Pozdrowiona Maryjo , jedna z Łaską
Pan jest w nas poprzez ciebie.
Jesteśmy Błogosławieni przez twoją Cudowną Łaskę
i przez Cudowną miłość twojego syna, Jezusa.

Święta Mario , Matko Cudów
poddajemy nasze lęki ,teraz i na zawsze
Akceptujemy Boską bezwarunkową miłość
i widzimy Cudowne Królestwo przejawione na Ziemi (9x)

Akceptuje że Matka Maryja zamyka mnie w nieskończonej i bezwarunkowej miłości Świętej Matki.Akceptuje że jestem warty ,aby otrzymać tą miłość i wchłaniam ją w mój byt .Pozwalam tej perfekcyjnej miłości wyrzucić wszelkie moje lęki i inne niedoskonałe uczucia .Akceptuje ,że moja dusza jest nareszcie wolna ,by odpowiadać na wszystkie sytuacje z miłością. Akceptuje ,że jestem słońcem promieniujacym świętą miłością do każdego kogo spotkam. Akceptuje że Boska miłość płynąc poprzez mnie pochłania wszystko inne niż ona, pochłania wszystkie siły przeciwne-miłości na tej planecie.

Ziemia jest Pana i pełna niego. (3x) Amen

W imię bezwarunkowej miłości Ojca,Syna,Ducha Świętego i Cudownej Matki, Amen.

Osłona
Potwierdzam że Archanioł Michał i jego Niebiesko-płonące Anioły otaczają mnie, moją rodzinę i wszystkich ludzi nieprzenikalną barierą Niebiesko-płonącej energii. Potwierdzam ,że jesteśmy osłonieni ,od wszelkich toksycznych energii wysłanych przeciw nam przez siły tego świata. Potwierdzam ,że jesteśmy osłonieni od wszelkiej nienawiści,odwetu i zemsty sił antychrysta,które są rozzłoszczone ,kiedy wykonujemy ten różaniec. Potwierdzam że Archanioł Michał związuje wroga wewnątrz mnie,moje ludzkie ego, tak że gdy książe tego świata przychodzi nie posiada niczego we mnie.Poddaję moją anty-jaźń i akceptuje ,że jest ona pochłonięta przez Fioletowy Płomień i bezwarunkową miłość Matki Maryi.Akceptuję ,że moja anty-jaźń jest zastąpiona przez moją Chrystusową jaźń , teraz i na zawsze.Poprzez moc Chrystusowego płomienia wewnątrz mnie , potwierdzam ,że królestwo Boga manifestuje się na Ziemi. Manifestuje się ono przez nieskończoną moc Boga działając poprzez moją Obecność JESTEM i obecność JESTEM ,który JESTEM ,Archanioła Michała.Amen

I PARE SLOW NA KONIEC
List Sw.Pawla do Efezjan 6,10-18:
W końcu, bracia moi, umacniajcie się w Panu i w potężnej mocy jego. Przywdziejcie całą zbroję Bożą, abyście mogli ostać się przed zasadzkami diabelskimi. Gdyż bój toczymy nie z krwią i z ciałem, lecz z nadziemskimi władzami, ze zwierzchnościami, z władcami tego świata ciemności, ze złymi duchami w okręgach niebieskich. Dlatego weźcie całą zbroję Bożą, abyście mogli stawić opór w dniu złym i, dokonawszy wszystkiego, ostać się. Stójcie tedy, opasawszy biodra swoje prawdą, przywdziawszy pancerz sprawiedliwości i obuwszy nogi, by być gotowymi do zwiastowania ewangelii pokoju, a przede wszystkim, weźcie tarczę wiary, którą będziecie mogli zgasić wszystkie ogniste pociski złego; weźcie też przyłbicę zbawienia i miecz Ducha, którym jest Słowo Boże. W każdej modlitwie i prośbie zanoście o każdym czasie modły w Duchu i tak czuwajcie z całą wytrwałością i błaganiem za wszystkich świętych

villah
Reputacja: 0

Re: Narzedzie do oczyszczenia karmy (katastrofy 2012)

Postautor: villah » 12 czerwca 2011, o 02:34

amen

Wróć do „Medytacje, Afirmacje i Modlitwy”