w zdaniu - ja się zgłaszam do odpowiedzi -umieściłam jedynie chęć zabawy i kontynuacji jakiejkolwiek rozmowy na forum - zrobiłaś z tego interpretację samotności
słowa są jak mgła która nas otacza , nie rozpoznasz człowieka na podstawie słów pisanych na forum, więc nie wyciagaj wniosków i nie oceniaj bo ta ocena błedną będzie ( jak każda inna zresztą)
masz tendencje do analizowania i przyklejania etykietek ludziom , mam nadzieje ,że nie wierzysz w te opisy , które ludziom tworzysz
icaro a podobno przeszłaś juz przez "jestem miłością i wolnością" ?
przypomnij sobie swoje pierwsze posty na forum
szczęście każdego człowieka ( nie tylko przyjaciela wroga również )też jest twoim szczęściem ... ale szczęście to CZYSTOŚĆ
ps jeśli mogłabyś choć raz napisać coś prosto i zwyczajnie to chyba inni też byliby za to wdzięczni , bo ja kompletnie nie rozumiem tego co piszesz a wyczuwam jedynie ...
nietolerancję opakowaną w tolerancyjny papierek
icaro pisze:NIKE pisze:ja się zgłaszam do odpowiedzi

Zawsze to robisz...i to jedyne co masz do powiedzenia. A ja już nie chce Cie słuchać.
no to nie słuchaj , to twój problem , nie chcesz rozmawiać to zwyczajnie nie odpisuj - pani niesamotna
hmmm...
NIE JESTEM NIKE ...
magia to umiejętne wykorzystanie siły umysłu - to zdolność czerpania mocy z własnego wnętrza ...